DK | ENG | DE
deer

Jul som i de gode gamle dage
2017

 

Det store traditionelle julebord og dansevenlig musik

Fredag & lørdag fra kl. 18.30 - 01.30

Alle dage dansevenlig musik.

  • Fredag den 24. & lørdag den 25. november
  • Fredag den 1. & lørdag den 2. december
  • Fredag den 8. & lørdag den 9. december
  • Fredag den 15. & lørdag den 16. december

Julebord bestående af:

Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers

Lune stegte sild med glaserede perleløg

Æg & rejer med mayonnaise

Gravad laks med syltede urter

Lune fiskefilet med citron & remoulade

Frikadeller

Tarteletter med høns i asparges

Roastbeef med peberrodssalat & pickles

Glaseret skinke med grønlangkål

Julepostej med ristede svampe & bacon

Blodpølse med sirup & kanel

Sylte med rødbeder & sennep

Andesteg med svesker & æbler

Flæskesteg med rødkål

Mørbradbøf med bløde løg & surt

Medister

Brunede kartofler & grønkål

Æbleflæsk

Finker

Ostebord med frugt

Ris a la mande

Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad

 

Det store julebord inkl. 1 juleøl Pr person kr. 398,00

Overnatning i dobbeltværelse
inkl. det store julebord samt morgenbordPr. person kr. 825,00

Enkeltværelsestillæg kr. 250,00

 

 

 

Julefrokostbord Kl. 12.30 - 15.00 fra 1. december
(dog ikke søndage)

Minimum 15 lækre julespecialiteter - ændres fra dag til dag.

 

Pr. person kr. 248,00

Pr. barn under 12 år kr. 124,00

 

 

Julefrokostbord i eget lokale

Dog ikke fredag & lørdag.

 

min. 15 personer kr. 298,00