DK | ENG | DE
deer

Jul som i de gode gamle dage
2018

 

Det store traditionelle julebord og dansevenlig musik

Fredag & lørdag fra kl. 18.30 - 01.30

Alle dage dansevenlig musik.

  • Fredag den 23. & lørdag den 24. november
  • Fredag den 30. november & lørdag den 1. december
  • Fredag den 7. & lørdag den 8. december
  • Fredag den 14. & lørdag den 15. december

Julebord bestående af:

Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers

Lune stegte sild med glaserede perleløg

Æg & rejer med mayonnaise

Gravad laks med syltede urter

Lune fiskefilet med citron & remoulade

Frikadeller

Tarteletter med høns i asparges

Roastbeef med peberrodssalat & pickles

Glaseret skinke med grønlangkål

Julepostej med ristede svampe & bacon

Blodpølse med sirup & kanel

Sylte med rødbeder & sennep

Andesteg med svesker & æbler

Flæskesteg med rødkål

Mørbradbøf med bløde løg & surt

Medister

Brunede kartofler & grønkål

Æbleflæsk

Finker

Ostebord med frugt

Ris a la mande

Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad

 

Det store julebord inkl. 1 juleøl  Kr. 425,-

Overnatning i dobbeltværelse
inkl. det store julebord samt morgenbord Kr. 875,-

Enkeltværelsestillæg Kr. 250,-

 

Julebord i eget lokale

min. 15 personer  Pris pr person Kr. 350,-

Musik skal i selv sørge for

 

 

Julefrokostbord Kl. 12.30 - 15.00 fra 1. december
(dog ikke søndage)

Minimum 15 lækre julespecialiteter - ændres fra dag til dag.

 

 

Pris pr. pers.  Kr. 248,-

Pris pr. barn under 12 år  ½ pris

 

Julefrokostbord i eget lokale

Dog ikke fredag & lørdag.

 

min. 15 personer   Pr person Kr. 325,-