DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00

Søndage kl. 14.00-16.00

 

Smørrebrød 

 

Sildetallerken med hvide sild, stegt sild & hjemmelavet karrysild.
Serveres med løg, kapers, æg, brød, smør & fedt.kr. 88,-

Kartoffelmad med bacon, løg & mayonnaise. Kr. 85,-
Smørstegt rødspættefilet

med hjemmelavet remoulade & citron. Kr. 85,-

kr. 85,-

Æggemad med mayonnaise & purløg.

Tomatmad med sommersalat, radiser, rødløg & purløg.kr. 85,-

Rørt tatar med grov sennep, olivenolie & skalotteløg.

Serveret med smørstegt brød, cornichoner, karse & æggeblommemousse.kr. 95,-

Skinke med tomat & mayonnaise. kr. 85,-

Serano på ristet brød med rygeost & grønne asparges.  kr. 85,-

 

Salater

Lakse- eller kyllinge-salat

Salat med årstidens grønt, grønne asparges,

croutoner af rugbrød & røddressing.kr. 90,-

Skaldyrssalat med årstidens grønt, grov senneps vinaigrette

& rugbrødschips. kr. 90,-

 

Lune retter

Stjerneskud
Stegt & dampet rødspættefileter, rejer, rød dressing,

grønne asparges & citron. serveret med smørstegt brød. Kr. 95,-

Pariserbøf ca. 250 g. serveret med rødbeder, hakket løg,

kapers, peberrod, pickles & æggeblomme.kr. 115,-

Æggekage med bacon, purløg & rugbrød,

ca. 20min ventetid. kr. 95,-

 

Stor frokostanretning 

Hjemmelavet karrysild med æg.

Rejer med hjemmelavet mayonnaise.

Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.

Serano skinke med rygeostecreme, grønne asparges & krydderurter.

Brie med øl syltede valnødder & rugbrødschips.

Marineret bær med let pisket fløde.

Hertil brød og smør.kr. 225,-

 

                                                       ***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom.
Serveret med rugbrød & fedt.kr. 85,-

kr. 45,-

Sarah Bernard kage. 

 


Aften kl. 17.00 - 21.30

Søndage & helligdage fra kl. 17.00 - 20.30

 

Forretter  

Okse carpaccio med rucula, pinjekerner,
citronolie & parmesan.kr. 95,-

Tomat gazpacho med tigerrejer & croutons. kr. 85,-

Kyllingesoufflé vendt i sort sesam. kr. 85,-
Serveret med timianmayonnaise, grøn løg olie & grillet forårsløg.

Koldrøget hellefisk kr. 95,-
Serveret med forårsløg, spæde urter, ristet rugbrød & mayonnaise.

 

Grillede Bøffer

Alle vore bøffer er nøje udvalgt hos slagteren.

Vore bøffer serveres med plukket salat, vinaigrette og
kokkens 2 garniture.

Vælg mellem: 

Sauce: Bordelaise & Bearnaise.

Kartofler: Hasselback kartofler med kryddersmør eller hjemmeskåret chili pommes frites.

Stor salatbar medfølger til alle vore grill retter.
Ønskes salatbar som hovedret kr. 85,00

            

 

kr. 375,-T-bone steak ca. 400 gr.

Skindstegt laks ca. 200g serveres med hollandaise.kr. 225,-

Grillet unghane med krydderurter.kr. 225,-

Rib eye steak med fedt ca. 250 gr.kr. 275,-

Oksefilet med fedtkant ca. 250 gr.kr. 225,-

Oksemørbrad ca. 200 gr.kr. 285,-

kr. 235,-Svinemørbrad.

 

Hovedret

Wienerschnitzel med klassisk garniture.kr. 225,-

Bøf sauté stroganof af oksemørbrad serveret
med pommes frites.kr. 225,-

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,-

 

Desserter

Sommerbær med let pisket fløde & myntesukker.kr. 95,-

Hjemmelavet koldskål med kammerjunker & jordbær. kr. 85,-

3 slags is med karamelsauce & karamelliseret chokolade.kr. 85,-

Kold jordbærsuppe.
Serveret med vaniljeis & chokoladeflager med mynte.                                            kr. 85,-

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,-

Fiskefilet med pommes frites eller
frikadeller med kartofler & sauce. kr. 85,-

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.