DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00

Søndage kl. 14.00-16.00

 

Smørrebrød 

 

Sildetallerken med hvide sild, stegt sild & hjemmelavet karrysild.
Serveres med løg, kapers, æg, brød, smør & fedt.kr. 88,-

Gravad laks på lyst brød med syltet urter & rævesauce Kr. 110,-
Pandestegt fiskefilet

med hjemmelavet remoulade & citron. Kr. 85,-

kr. 85,-

Tunsalat på ristet lyst brød, kapers, agurk & citron

Dyrlægens natmadkr. 85,-

Roastbeef med remoulade & ristet løgkr. 85,-

Roastbeef med pickles, peberrod & syltede agurkkr. 85,-

Sprængt oksebryst med pickles & peberrods creme  kr. 85,-

kr. 85,-Æg og rejer med citron & kaviar

 

Salater

Salat med rejer, croutoner og rød dressingkr. 85,-

Cæsar salat med kylling, croutoner og cæsar dressing kr. 85,-

 

Lune retter

Stjerneskud
Stegt & dampet rødspættefileter, rejer, rød dressing,

grønne asparges & citron. serveret med smørstegt brød. Kr. 95,-

Pariserbøf ca. 250 g. serveret med rødbeder, hakket løg,

kapers, peberrod, pickles & æggeblomme.kr. 115,-

Æggekage med bacon, purløg & rugbrød,

ca. 20min ventetid. kr. 95,-

Lun leverpostej med svampe, bacon & surtkr. 85,-


 

Stor frokostanretning 

Marineret sild med æg

Hvidløgsmarineret rejer

Lun leverpostej

Gravad laks med rævesauce

Brie med syltede valnødder & knækbrød

Lun æblecrumble

Hertil brød og smør.kr. 225,-

 

                                                       ***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom,

Serveret med rugbrød & fedt.kr. 85,-

kr. 45,-2 stk. Sarah Bernard kage. 

Ostemad på lyst brød med peberfrugtkr. 75,-

Gammeldags æblekagekr. 55,-

 

 


Aften kl. 17.00 - 21.30

Søndage & helligdage fra kl. 17.00 - 20.30

 

Forretter  

Salat orientale med mango, mayonnaise med karry,
pocheret æg & salatkr. 98,-

Kyllingekroketter med basilikum,
kr. 98,-ruccola & krydder mayonnaise
kr. 98,-

Fransk løgsuppe med parmesan croutons

kr. 98,-Rødspætteterrin med persille mayonaise, friteret porre
& syltede forårsløg

 

Grillede Bøffer

Alle vore bøffer er nøje udvalgt hos slagteren.

Vore bøffer serveres med plukket salat, vinaigrette og
kokkens 2 garniture.

Vælg mellem: 

Sauce: Bordelaise & Bearnaise.

Kartofler: Hasselback kartofler med kryddersmør eller hjemmeskåret chili pommes frites.

Stor salatbar medfølger til alle vore grill retter.
Ønskes salatbar som hovedret kr. 85,00

            

 

kr. 375,-T-bone steak ca. 400 gr.

Skindstegt laks ca. 200g serveres med hollandaise.kr. 225,-

Grillet unghane med krydderurter.kr. 225,-

Rib eye steak med fedt ca. 250 gr.kr. 275,-

Oksefilet med fedtkant ca. 250 gr.kr. 225,-

Oksemørbrad ca. 200 gr.kr. 285,-

kr. 235,-Svinemørbrad.

 

Hovedret

Wienerschnitzel med klassisk garniture.kr. 225,-

Bøf sauté stroganof af oksemørbrad serveret
med pommes frites.kr. 225,-

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,-

 

Desserter

Hjemmelavet regnbueis serveret med jordbær coulis,
fløde og tuillekr. 98,-

Blødende chokoladekage
serveret med skovbær coulis og vaniljeis kr. 98,-

kr. 110,-Créme brûlée

Æble crumble med creme fraiche & vanilje     kr. 98,-

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,-

Fiskefilet med pommes frites eller
frikadeller med kartofler & sauce. kr. 85,-

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.