DK | ENG | DE
deer

 

 

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00

Søndage kl. 14.00-16.00

 

Smørrebrød 

 

Sildetallerken med hvide sild, stegt sild & hjemmelavet karrysild.
Serveres med løg, kapers, æg, brød, smør & fedtkr. 88,00

Hjemmelavet kryddersild
med løg, kapers, æg, brød samt smør & fedt Kr. 85,00
Hjemmelavet karrysild
med løg, kapers, æg, brød samt smør & fedt Kr. 85,00
Smørstegt rødspættefilet

med hjemmelavet remoulade & citron Kr.85,00

kr. 95,00

Rejer i trængsel på ristet brød med dildmayonnaise & citron

Roastbeef med grov remoulade, ristede løg, peberrod & surtkr. 85,00

Rørt tatar med grov sennep, olivenolie & skalotteløg.

Serveret med smørstegt brød, cornichoner, karse & æggeblommemousse.kr. 95,00

 

Salater

Laksesalat

Salat med årstidens grønt, varmrøget laks & rejer.

Serveret med brød & urtedressingkr. 90,00

Cæsar salat med stegt unghanebryst, croutoner & parmesan.
Serveret med sauce cæsar kr. 90,00

 

Lune retter

Stjerneskud
Stegt & dampet rødspættefileter, rejer, rød dressing, grønne asparges & citron. serveret med smørstegt brød. Kr. 95,00

Pariserbøf ca. 250 g. serveret med rødbeder, hakket løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblommekr. 115,00

 

Stor frokostanretning 

Hjemmelavet karrysild med æg 

Rejer med dildmayonnaise

Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade

Serano skinke med rygeostecreme, grønne asparges & krydderurter.

Vesterhavsost med øl syltede valnødder & rugbrødschips

Rabarbertrifli

Hertil brød og smørkr. 225,00

 

                                                       ***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom.
Serveret med rugbrød & fedt kr. 85,00

Mild ost på franskbrød med peberfrugt & druerkr. 75,00

Træstammekr. 35,00

Gl. daws æblekagekr. 45,00

 

Aften kl. 17.00 - 21.30

Søndage & helligdage fra kl. 17.00 - 20.30

 

Forretter  

Okse carpaccio med rucula, pinjekerner,
citronolie & parmasankr. 95,00

Tomat gazpacho med tigerrejer & croutons kr. 85,00

Kyllingesoufflé vendt i sort sesam. kr. 85,00
Serveret med timianmayonnaise, grøn løg olie & grillet forårsløg.

Koldrøget hellefisk kr. 95,00
Serveret med forårsløg, spæde urter, ristet rugbrød & mayonnaise.

 

Grillede Bøffer

Alle vore bøffer er nøje udvalgt hos slagteren.

Vore bøffer serveres med plukket salat, vinaigrette og
kokkens 2 garniture.

Vælg mellem: 

Sauce: Bordelaise & Bearnaise

Kartofler: Hasselback kartofler med kryddersmør eller hjemmeskåret chili pommes frites

Stor salatbar medfølger til alle vore grill retter
Ønskes salatbar som hovedret kr. 85,00

            

 

kr. 375.00T-bone steak ca. 400 gr.

Skindstegt laks ca. 200g serveres med hollandaisekr. 225,00

Grillet unghane med krydderurterkr. 225,00

Rib eye steak med fedt ca. 250 gr.kr. 275,00

Oksefilet med fedtkant ca. 250 gr.kr. 225,00

Oksemørbrad ca. 200 gr.kr. 285,00

kr. 235,00Svinemørbrad

 

Hovedret

Wienerschnitzel med klassisk garniturekr.225.00

Bøf sauté stroganof af oksemørbrad serveret
med pommes frites kr. 225,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,00

 

Desserter

Sommerbær med let pisket fløde & myntesukkerkr. 95,00

Hjemmelavet koldskål med kammerjunker & jordbær kr. 85,00

3 slags is med karamelsauce & karamelliseret chokoladekr. 85,00

Kold jordbærsuppe
Serveret med vaniljeis & chokoladeflager med mynte                                               kr. 85,00

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites eller
frikadeller med kartofler & sauce kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes friteskr. 89,00



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.