DK | ENG | DE
deer

 

 

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00

Søndage kl. 14.00-16.00

 

Smørrebrød 

 

 

Sildetallerken med hvide sild, stegt sild & hjemmelavet karrysild.
Serveres med løg, kapers, æg, brød, smør & fedt.kr. 88,-

Røget laks serveret på ristet lyst brød

med røræg purløg & citron Kr. 110,-

Roastbeef serveret med hjemmelavet remoulade,

peberrod & ristede løg  Kr. 85,-

Roastbeef serveret med bløde løg, spejlæg & agurkesalat Kr. 85,-

Æg og rejer

serveret med citron, hjemmelavet mayonnaise & kaviarKr. 85,-

Pandestegt fiskefilet

serveret med hjemmelavet remoulade & citronKr. 85,-

Pandestegt fiskefilet

serveret med hjemmelavet mayonnaise, rejer & citronKr. 85,-

Skinke på rugbrød serveret med spejlæg, mayonnaise & tomatKr. 85,-

Frikadelle serveret med rødkål & agurkesalatKr. 85,-

-

 

Salater

Salat med rejer, croutoner og rød dressingkr. 85,-

Cæsar salat med kylling, croutoner og cæsar dressing kr. 85,-

 

Lune retter

Stjerneskud. Stegt & dampet rødspættefileter, rejer, rød dressing, grønne asparges & citron.

Serveret med smørstegt brød Kr. 125,-

Pariserbøf ca. 250 g. serveret med rødbeder, hakket løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme Kr. 115,-

Æggekage med bacon, purløg & rugbrød, Ca. 20 min. Ventetid Kr. 95,-

Hakkebøf ca. 200 gr

serveret med rugbrød, bløde løg, spejlæg & surtKr. 85,-


 

Stor frokostanretning 

Karry sild med æg & kapers

Æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise

Røget laks med røræg

Lun hakkebøf med bløde løg & skysauce

Blåhvid serveret med syltet valnød & hjemmelavet knækbrød

Rabarber trifli

Hertil brød og smør.kr. 225,-

 

                                                       ***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom,

Serveret med rugbrød & fedt.kr. 85,-

kr. 45,-2 stk. Sarah Bernard kage. 

Ostemad på lyst brød med peberfrugtkr. 75,-

Rabarber trifli kr. 55,-


Aften kl. 17.00 - 21.30

Søndage & helligdage fra kl. 17.00 - 20.30

 

Forretter  

 

Dampet rødspætte

Serveret med ramsløgspesto, krydderurter

& rødbedesyltet perleløg  Kr. 98,-

Marineret laks serveret med skorzonerrodchips

& dildmayonnaiseKr. 98,-

Røget svinemørbrad

serveret på sprød salat med selleri-remouladeKr. 98,-

Bresaola serveret som carpaccio

med citronolie, parmesan, ruccola og peberKr. 98,-

 

Grillede Bøffer

Alle vore bøffer er nøje udvalgt hos slagteren.

Vore bøffer serveres med plukket salat, vinaigrette og
kokkens 2 garniture.

Vælg mellem: 

Sauce: Bordelaise & Bearnaise.

Kartofler: Hasselback kartofler med kryddersmør eller hjemmeskåret chili pommes frites.

Stor salatbar medfølger til alle vore grill retter.
Ønskes salatbar som hovedret kr. 85,00

            

 

kr. 375,-T-bone steak ca. 400 gr.

Skindstegt laks ca. 200g serveres med hollandaise.kr. 225,-

Grillet unghane med krydderurter.kr. 225,-

Rib eye steak med fedt ca. 250 gr.kr. 275,-

Oksefilet med fedtkant ca. 250 gr.kr. 225,-

Oksemørbrad ca. 200 gr.kr. 285,-

kr. 235,-Svinemørbrad.

 

Hovedret

Wienerschnitzel med klassisk garniture.kr. 225,-

Bøf sauté stroganof af oksemørbrad serveret
med pommes frites.kr. 225,-

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,-

 

Desserter

Rabarbertærte serveret med krystalliseret mørk chokolade & vaniljeis Kr. 85,-

Pandekager med appelsin creme

serveret på citrussalatKr. 85,-

Frossen fragilite med chokolade is, skovbær-sorbet & vaniljeis Serveret med marineret bærKr. 85,-

Chokolade kage med mousse

Serveret med vaniljeis og sprød hasselnødde tuille

& skovbærcoulisKr. 85,-

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,-

Fiskefilet med pommes frites eller
frikadeller med kartofler & sauce. kr. 85,-

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.