Menu
A la carte
Frokost A la carte: Mandag-Lørdag
Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friterede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porrer, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise
Rejer
Serveret på smørristet surdejsbrød med mayonnaise & citron
Røget laks
Serveret på smørristet surdejsbrød med peberrodscreme & friterede kapers
Hotel Kirstines Hønsesalat
Serveret på smørristet surdejsbrød med syltede svampe & bacon
Whisky glaseret skinke
med bløde løg & spejlæg
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Roastbeef af oksehøjreb
serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Lun hakkebøf
Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg
Frikadeller
Serveret på rugbrød med kold kartoffelsalat
Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød
Pariserbøf ca. 250g.
Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater
Rørt Tatar ca. 180g.
Med olivenolie, sennep & rødløg Serveret med æggeblommemousse, cornichoner. Vælg mellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER grøn salat med vinaigrette
Club Sandwich
Serveret med sprød kylling, bacon, grønt & karry dressing Hertil pommes frites
Stærk ost
Fætter Kras Serveret på rugbrød med fedt Hertil sky, rødløg & mørk rom
Ostemad
Serveret på surdejsbrød med peberfrugt
Rabarber trifli
3 små søde sager
Smørrebrød
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friteret & syltede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porre, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt.
Kr. 125,00,-
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Kr. 85,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med grillet citron & Kirstines remoulade
Kr. 115,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Kr. 125,00,-
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise
Kr. 85,00,-
Rejer
Serveret på smørristet surdejsbrød med mayonnaise & citron
Kr. 125,00
Røget laks
Serveret med peberrodssalat på ristet surdejs rugbrød
Kr. 115,00,-
Hotel Kirstines hønsesalat
Med syltede svampe & bacon. Serveret på grillet surdejs brød
Kr. 85,00,-
Whisky glaseret skinke
Med blødeløg & spejlæg
Kr. 85,00,-
Roastbeef af oksehøjreb
Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde & friskrevet peberrod
Kr. 85,00,-
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Kr. 85,00,-
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Kr. 85,00,-
Frikadeller
Serveret med rødkål & surt
Kr. 85,00,-
Lun hakkebøf
Serveret med bløde løg, syltede agurker & spejlæg
Kr. 115,-
Lune retter
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet. Serveret med Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing. Serveret på smørristet surdejsbrød.
Kr. 145,00,-
Pariserbøf ca. 250 g.
Serveret med rødbeder, hakket rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme.
Kr. 145,00,-
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb. Serveret med senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater
Kr. 145,00,-
Club Sandwich
Serveret med sprød kylling, bacon, grønt & karry dressing
Kr. 145,00,-
Rørt Tatar (ca. 180 g.)
Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med æggeblomme-moussé & cornichoner. Vælg imellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER grøn salat med vinaigrette
Kr. 225,00,-
Aften A la carte: Mandag-Torsdag
Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.
Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her
Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Friterede østershatte
Chipotle marinerede østershatte serveret med chipotle mayonnaise & lime
Grillede asparges
Serveret med kapers-vinaigrette & lakserogn
Rørt tatar
Serveret med karse-mayonnaise, syltede rødløg, chips & frisk peberrod
Forret fra månedens menu
Rib eye steak med fedt ca. 250g
Serveret med tomat-salat, pommes frites & bearnaisesauce
Moules-frites af Danske Limfjordsmuslinger
Dampede muslinger i muslingesauce & urter. Serveret med pommes frites & aioli
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”
Skindstegt laks
Serveret med forårets spæde grønt, nye kartofler & sauce hollandaise
Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g.
Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersauce (flamberes i køkkenet)
Cordon Bleu af skinkeschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter & skysauce
Spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Rabarber soft-ice
Serveret med rabarberkompot, karamelliseret hvid chokolade & makroner
Tarte au citron
Affogato
Vaniljeis, kraftig kaffesauce & karamel
Månedens dessert
3 små søde sager
3 slags oste
Serveret med sprødt brød og tilbehør
Oksefilet
Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)
Kyllingebryst
Serveret med pommes frites
Fiskefilet
Serveret med pommes frites
Forretter
Friterede østershatte
Chipotle marinerede østershatte serveret med chipotle mayonnaise & lime
Kr. 125,00,-
Grillede asparges
Serveret med kapers-vinaigrette & lakserogn
Kr. 135,00,-
Rørt tatar
Serveret med karse-mayonnaise, syltede rødløg, chips & frisk peberrod
Kr. 145,00,-
Forret fra månedens menu
Kr. 125,00,-
Hovedretter
Rib eye steak med fedtkant ca. 250 g
Serveret med tomat-salat, pommes frites & bearnaisesauce
Kr. 345,00,-
Moules-frites af Danske Limfjordsmuslinger
Dampede muslinger i muslingesauce & urter. Serveret med pommes frites & aioli
Kr. 245,00,-
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”
Kr. 275,00,-
Skindstegt laks
Serveret med forårets spæde grønt, nye kartofler & sauce hollandaise
Kr. 295,00,-
Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g.
Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersauce (flamberes i køkkenet)
Kr. 350,00,-
Cordon Bleu af skinkeschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter & skysauce
Kr. 255,00 kr.
Spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Kr. 225,00
Dagens ret
Spørg Deres tjener.
Kr. 169,00,-
Desserter
Rabarber soft-ice
Serveret med rabarberkompot, karamelliseret hvid chokolade & makroner
Kr. 125,00,-
Tarte au citron
125,00 kr.
Affogato
Vaniljeis, kraftig kaffesauce & karamel
Kr. 125,00,-
Månedens dessert
Kr. 125,00,-
3 små søde sager
Kr. 55,00,-
3 slags oste
Serveret med sprødt brød & tilbehør
Kr. 110,00,-