DK | ENG | DE
deer

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Måneds menu Marts 2020 

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med cremefraiche & rødløg

 

Farseret Unghanebryst

Serveret med cremet perlebyg med salvie,

bagte beder & sprøde kartoffelchips

 

Vanilje Panna Cotta

Serveret med marinerede bær & sprød karamel

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

Tatar af Røget Hellefisk

Serveret med sennepsmayonnaise, sprødt paleobrød & dildolie

(Serveres som 2. ret)

 

Friteret Vesterhavs ost

Serveret med peberfrugtschutney & syltede rødløg

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Marts 2020

Velkomst:  1 gl. Crémant D’Alsace

1 gl. Tarapaca Chardonnay

1 gl. Saumur Blanc

1 gl. Langhe Nebbiolo

1 gl. Tarapaca Carménére

1 gl. Tarapaca Late Harvest

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

 

Måneds menu April 2020 

Koldrøget Laks

Serveret med syrnet flyde, dild olie, kartoffel chips & urter

 

Kalvemørbrad

Serveret med spidskåls saute, langtidstilberedte cherrytomater

gulerødder, pommes fondant & sauce bordelaise

 

Hotel Kirstines Rabarbertærte

Serveret med hvid chokolade is, syltede rabarber & mørk chokolade

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

Friteret Kartoffelkugle med Bacon & Ost

Serveret med kraftig okse glace

(Serveres som 2. ret)

 

Krondild Ost

Serveret med øl marinerede nødder, rugkiks & dild

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu April 2020

Velkomst:  1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut Gran Reserva

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Niepoort, Ruby Portugal

1 gl. Josef Ardert Eiswein, Riesling

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.