DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

 

Måneds menu april 2018

Dampet torsk rørt med løg & dild mayonnaise
Serveret med krydderurter & rødbede syltet perleløg

 

Langtidstilberedt svinebryst
Serveret med spidskål, ristet med rødbede, syltet æbler, pommes fondant & sauce Calvados

 

Mazarinkage med æble
Serveret med hvid chokolade & rabarber sorbet

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Kyllingesouffle
Serveret med sprød serano, balsamico glace, krydderurtesalat & persille olie

 (serveres som 2. ret)

 

Hvidskimmel ost med røgsmag vendt i aske
Serveret med knækbrød & syltet nødder

(serveres som 4. ret)

 

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu april 2018

Velkomst: Tarapaca brut                                                    

1 gl. Viognier Baies Dorées           

1 gl. Grüner Veltliner                   

1 gl. Tarapaca Carbenet sauvignon

1 gl. Cuvée prestige rouge

1 gl. Eiswein Riesling

     

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,-

 

Måneds menu maj 2018

 

Kommer snart... 

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

 

(serveres som 2. ret)

 

 

 

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu maj 2018

Velkomst: 1 gl.      

1 gl.                       

1 gl.            

1 gl.

1 gl.

1 gl.    

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,- 

 

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.