Månedens menu
Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt.
Måneds menu December 2019
Lange
Serveret med appelsin creme, syltede rødløg, rugbrøds crumble & dild
Sprængt Andebryst
Serveret med bagt rødkål med hasselnødder, syltet æble/porre saute, pommes Anna & appelsin glace
Gateau Marcel
Serveret med flager af hvid chokolade & appelsin sorbet
3 retterKr. 345,-
Mulighed for tilkøb af retter
Kartoffel Chips
Serveret med grønkål/appelsin dip
(Serveres som 2. ret)
"Unika Gnalling"
Serveret med appelsin kompot & kiks
(Serveres som 4. ret)
4 retterKr. 410,-
5 retterKr. 475,-
Vinmenu December 2019
Velkomst: 1 gl. Crémant D'Alsace Brut
1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire
1 gl. Viña Tarapacá, Rose, Cabernet Sauvignon
1 gl. Viña Tarapacá, Rerserva, Cabernet Sauvignon
1 gl. Fabiano Valpolicella Classico
1 gl. Viña Tarapacá, "Late Harvest", Sauvignon
Priser
Velkomst & 3 glasKr. 295,-
Velkomst & 4 glasKr. 350,-
Velkomst & 5 glasKr. 440,-
I forbindelse med kroopholdKr. 395,-
Måneds menu Januar 2020
Rimmet torsk
Serveret med torskerogn, agurk, urter og dild mayonnaise
Honning glaseret Svinekam
Serveret med timian stegte gulerødder, bagte rødløg, sprød grønkål, pommes rissolles og Calvados
Hotel Kirstines Vinter Trifli
Serveret med æble, whisky og flødeskum
3 retterKr. 345,-
Mulighed for tilkøb af retter
Stuvede svampe
Serveret på ristet brød og urter
(Serveres som 2. ret)
Havgus (Arla unika)
Serveret med pære kompot og hjemmelavet knækbrød
(Serveres som 4. ret)
4 retterKr. 410,-
5 retterKr. 475,-
Vinmenu Januar 2020
Velkomst: 1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut Gran Reserva
1 gl. Cuvée Prestige Blanc, Maison, badet Clement & Cie
1 gl. Babich, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand
1 gl. Fleurie Christian Bernard
1 gl. Niepoort, Ruby Portugal
1 gl. Josef Ardert Eiswein Riesling
Priser
Velkomst & 3 glasKr. 295,-
Velkomst & 4 glasKr. 350,-
Velkomst & 5 glasKr. 440,-
I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.