DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

 

Måneds menu oktober 2017

Røget tun carpaccio med kørvel mayonnaise & skorzonerrods chips

 

Stegt svinefilet med saltbagt selleri & pocheret æble.

Serveret med pommes gratin & rosmarin sky.

 

Tarte au citron

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Seranoskinke med syltet pærer, syrlig cream fraiche creme & sprødt rugbrød

(serveres som 2. ret)

 

Cheure chaud på ristet brød med bitter salat, æbler & nødder.

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu oktober 2017

Velkomst: Mont-Marcal Cava                  

1 gl. Grüner Veltliner               

1 gl. Vina Tarapaca Rosé                          

1 gl. Milton Park Shiraz

1 gl. Babich Sauvignon Blanc

1 gl. Tarapaca Late Havest

       

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,- 

 

 

Måneds menu november 2017

Fjæsing chaud-froid

med rødbedegele, safran mayonnaise og persille frit

 

Stegt oksecuvette med svampe timbale & gulerod puré.

Serveret med pommes carrées og svampe blanquette.

 

Nougat kage med appelsin sorbet, appelsin sirup og

krystalliseret mørk chokolade

  

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Græskar suppe med syltet græskar og cremefraiche

(serveret som 2. ret)

 

Dansk Kornblomst med pære relish og sprødt rugbrød

(serveret som 4. ret)

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu november  2017

Velkomst: 1 gl. Charles mignon, blanc de Blancs

1 gl. Baux Blond                                       

1 gl. Babich, Sauvignon Blanc                   

1 gl. Viña Tarapacá Camenere

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Niepoort, Ruby             


Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,-

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.