DK | ENG | DE
deer

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Måneds menu December 2019 

Lange

Serveret med appelsin creme, syltede rødløg, rugbrøds crumble & dild

 

Sprængt Andebryst

Serveret med bagt rødkål med hasselnødder, syltet æble/porre saute, pommes Anna & appelsin glace

 

Gateau Marcel

Serveret med flager af hvid chokolade & appelsin sorbet 

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Kartoffel Chips

Serveret med grønkål/appelsin dip

(Serveres som 2. ret)

 

"Unika Gnalling"

Serveret med appelsin kompot & kiks

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu December 2019

Velkomst: 1 gl. Crémant D'Alsace Brut

1 gl.  Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire

1 gl.  Viña Tarapacá, Rose, Cabernet Sauvignon

1 gl.  Viña Tarapacá, Rerserva, Cabernet Sauvignon

1 gl.  Fabiano Valpolicella Classico

1 gl.  Viña Tarapacá, "Late Harvest", Sauvignon

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

Måneds menu Januar 2020 

Rimmet torsk

Serveret med torskerogn, agurk, urter og dild mayonnaise

 

Honning glaseret Svinekam

Serveret med timian stegte gulerødder, bagte rødløg, sprød grønkål, pommes rissolles og Calvados

 

Hotel Kirstines Vinter Trifli

Serveret med æble, whisky og flødeskum

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Stuvede svampe

Serveret på ristet brød og urter

(Serveres som 2. ret)

 

Havgus (Arla unika)

Serveret med pære kompot og hjemmelavet knækbrød

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Januar 2020

Velkomst: 1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut Gran Reserva

1 gl. Cuvée Prestige Blanc, Maison, badet Clement & Cie

1 gl.  Babich, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand

1 gl.  Fleurie Christian Bernard

1 gl.  Niepoort, Ruby Portugal

1 gl.  Josef Ardert Eiswein Riesling

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.