DK | ENG | DE
deer

 

Månedens menu

 

Måneds menu februar 2017

Blomkålssuppe med meuniére stegt torsk, croutons & persille olie.

 

Souffle af kyllingebryst & sprængt kyllingelår.

Serveret med smørstegte porre, selleripuré, tournerede kartofler & sennepssauce.

 

Gateau Marcel

Serveret med coullis og kys af skovbær, myntesukker & vanilje is.

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Andeleverpaté med sprødt brød & syltet rødløg.

(serveres som 2. ret)

 

Agurkesorbet med lime marengs & mynte sukker 

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu februar 2017

Velkomst: 1 gl. Cava, Mon Marcal brut

1 gl. Pinot Grigio, Castellani

1 gl. Vinã Tarapaca, Carmenere

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Crémant D´Alsace, brut

1 gl. Vinã tarapaca, Late Harvest

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med gourmetophold Kr. 365,- 

 

 

Måneds menu marts 2017

Stenbiderrogn på blinis.

 

Serveret med creme fraiche, syltet rødløg & dildskum.

 

 

 

Kalvefilet med semi-dried tomater.

 

Serveret med smørstegt rosenkål, kartoffelkroketter & timianglace.

 

 

 

Pæretærte med vanilje is & sprød karamel.

 

 

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

 

Bruschetta med stuvede svampe, sprød serano skinke & pernillesne.

 

(serveres som 2. ret)

 

Dekonstrueret ostemad.

 

Ost med pærekompot & sprødt rugbrød.

 

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu marts  2017

Velkomst:

1 gl. 

1 gl.

1 gl. 

1 gl. 

1 gl. 

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med gourmetophold Kr. 365,-

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.