DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

 

Måneds menu februar 2018

Kold pocheret Aborre.

Serveret med syrnet fløde, dildolie, sprødt paleobrød & krydderurter.

 

Braiseret svinekæber med sprød grønkål og brandt skalotteløg.

Serveret med grov kartoffelmos & braiser lagen.

 

Tarte au orange med brunet smør is & tuielle

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Jordskokkesuppe med bacon & syltede æbler

 (serveres som 2. ret)

 

Grillede gedeost med figenkompot & timian kiks.

 (serveres som 4. ret)

 

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu februar 2018

Velkomst: 1 gl. Cremant d’Alsace          

1 gl. Castellani, pinot Grigio                

1 gl. Tarapaca Chardonnay                  

1 gl. Babich, Pinot Noir

1 gl. Langhe Nebbiolo

1 gl. Madeira

     

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,-

 

Måneds menu marts 2018

Kommer snart

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

 

(serveres som 2. ret)

 

 

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu marts 2018

Velkomst: 1 gl.      

1 gl.                       

1 gl.            

1 gl.

1 gl.

1 gl.    

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,- 

 

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.