DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

Måneds menu serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt.

 

Måneds menu December 2018

Koldrøget laks

Serveret med persillerodspuré, syltet rødløg & persillerodschips.

 

Sprængt andebryst

Serveret med langtidsbagt rødkål, smørsauteret rosenkål,

Pommes fondant & appelsinglace.

 

Gateau Marcel

Serveret med marengs & marinerede bær

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Kyllingelever terrin

serveret på sprødt brød med tyttebærgelé & cornichoner

(serveres som 2. ret)

 

Champagne granite

(serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Oktober 2018

Velkomst: 1 gl. Cremant de bourgogne, rosé                      

1 gl.  Viognier Baies Dorées                          

1 gl.  Trumpeter Chardonnay                

1 gl.  Babich, Pinot Noir

1 gl.  Cremant dÁlsace

1 gl.  Santovino Sommavite

 

Priser

Velkomst & 3 retterKr. 295,-

Velkomst & 4 retterKr. 350,-

Velkomst & 5 retterKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

     

 

Måneds menu Januar 2019

 

 

Kommer snart...

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

 

(serveres som 2. ret)

 

(serveres som 4. ret)

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu November 2018

Velkomst: 1 gl.             

1 gl.                                 

1 gl.               

1 gl.  

1 gl.  

1 gl.          

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 295,-

Velkomst & 4 retter Kr. 350,-

Velkomst & 5 retter Kr. 440,-

I forbindelse med kroophold Kr. 395,- 

 

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.