DK | ENG | DE
deer

 

Månedens menu

 

Måneds menu Juni 2017

Koldrøget laks, serveret med sommersalat og krydderurter.

 

Pocheret unghanebryst med sprødt skind.

Serveret med spæde grøntsager, nye kartofler & morkel sauce.

 

Marineret jordbær med jordbærfløde & nøddetuille.

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Grillet grøn salat med asparges, springløg og tomat.

Serveret med mayonnaise.

(serveres som 2. ret)

 

Hyldeblomst sorbet serveret  med lakrids.

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu Juni 2017

Velkomst: 1 gl. Cava Mont-Marcal              

1 gl. Baux Blond, Languedoc               

1 gl.  Babich Sauvignon Blanc              

1 gl. Langhe Nebbiolo, Piemonte

1 gl. Santovino Sommavite

1 gl. Crémant d’Alsace        

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,- 

 

 

Måneds menu Juli 2017

 

Dampet havkat serveret med spinat, rødbede mayonnaise & sprød bacon.

 

Timian marineret Okes mørbrad med forårsløg.

Serveret med nye kartofler & timiansky.

 

Rødgrød med fløde

Blandet bær, frossen fløde & lun bær glace.

 


3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Mango lhasi med ingefær, lime & sprød ris chips.

(serveres som 2. ret)

 

Kokos sorbet med marineret ananas & kokos twill

(serveres som 4. ret)

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu juli  2017

Velkomst: 1 gl. Crémant d’Alsace             

1 gl. Viognier Baies Dorées                  

1 gl.  Charles Mignon, Blanc de Blancs

1 gl. Rodney Strong, Zinfandel

1 gl. Josef Ardert Eiswein, Riesling

1 gl. Santovino Sommavite


Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,-

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.