DK | ENG | DE
deer

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Måneds menu Februar 2020 

Pancetta

Serveret med grøn pesto, sprøde kapers & tallerkensmækker

 

Langtidsbraiseret Kalvebryst

Serveret med sprød polenta, ærte francaise,

kartoffel souffle & peberrods sauce

 

Hvid Chokolademousse

Serveret med ristede mandler, appelsin sorbet & tuilles

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Variation af Svampe

Friseret svampe, syltet svampe, svampe sne & svampe mayonnaise

(Serveres som 2. ret)

 

Lun Dansk Brie

Serveret med honning & sprødt rugbrød

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Februar 2020

Velkomst: 1 gl. Crémant D’Alsace, Brut

1 gl. Viña Tarapacá Carménère Maipo Valley

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Milton Park, Shiraz

1 gl. Santovino Sommavite

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

Måneds menu Marts 2020 

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med cremefraiche & rødløg

 

Farseret Unghanebryst

Serveret med cremet perlebyg med salvie,

bagte beder & sprøde kartoffelchips

 

Vanilje Panna Cotta

Serveret med marinerede bær & sprød karamel

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

Tatar af Røget Hellefisk

Serveret med sennepsmayonnaise, sprødt paleobrød & dildolie

(Serveres som 2. ret)

 

Friteret Vesterhavs ost

Serveret med peberfrugtschutney & syltede rødløg

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Marts 2020

Velkomst:  1 gl. Crémant D’Alsace                                                

1 gl. Tarapaca Chardonnay                                                           

1 gl. Saumur Blanc                                                                        

1 gl. Langhe Nebbiolo                                                            

1 gl. Tarapaca Carménére  

1 gl. Tarapaca Late Harvest

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.