DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

 

Måneds menu Juli 2017

Dampet havkat serveret med spinat, rødbede mayonnaise & sprød bacon.

 

Timian marineret Okes mørbrad med forårsløg.

Serveret med nye kartofler & timiansky.

 

Rødgrød med fløde

Blandet bær, frossen fløde & lun bær glace.

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Mango lhasi med ingefær, lime & sprød ris chips.

(serveres som 2. ret)

 

Kokos sorbet med marineret ananas & kokos tuille.

(serveres som 4. ret)

 

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu Juli 2017

Velkomst: 1 gl. Crémant d’Alsace             

1 gl. Viognier Baies Dorées                  

1 gl. Charles Mignon, Blanc de Blancs

1 gl. Rodney Strong, Zinfandel

1 gl. Josef Ardert Eiswein, Riesling

1 gl. Santovino Sommavite

       

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,- 

 

 

Måneds menu August 2017

Rimet sandart

med røget kartofler, sennepsmayonnaise og dild.

 

Marineret nakkefilet af gris

Med rødbede-byg, sommerløg, og brunet smør

 

Hvid chokolademousse

Med hindbær og sprød salt karamel

 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Sommer risotto med bønner, ærter, forårsløg og krydderurter

(serveres som 2. ret)

 

Vandmelon granité med skovsyre crunch

(serveres som 4. ret)

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu August  2017

Velkomst: 1 gl. Cremant d’Alsace                 

1 gl. Babich, Sauvignon blanc               

1 gl. Langhe Nebbiolo                          

1 gl. Trumpeter, Malbec

1 gl. Santovino Sommavite

1 gl. Josef Ardert Eiswein, Riesling                


Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 275,-

Velkomst & 4 retter Kr. 325,-

Velkomst & 5 retter Kr. 410,-

I forbindelse med kroophold Kr. 365,-

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.