DK | ENG | DE
deer

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Måneds menu Januar 2020 

Rimmet torsk

Serveret med torskerogn, agurk, urter og dild mayonnaise

 

Honning glaseret Svinekam

Serveret med timian stegte gulerødder, bagte rødløg, sprød grønkål, pommes rissolles og Calvados

 

Hotel Kirstines Vinter Trifli

Serveret med æble, whisky og flødeskum

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Stuvede svampe

Serveret på ristet brød og urter

(Serveres som 2. ret)

 

Havgus (Arla unika)

Serveret med pære kompot og hjemmelavet knækbrød

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Januar 2020

Velkomst: 1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut Gran Reserva

1 gl. Cuvée Prestige Blanc, Maison, badet Clement & Cie

1 gl.  Babich, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand

1 gl.  Fleurie Christian Bernard

1 gl.  Niepoort, Ruby Portugal

1 gl.  Josef Ardert Eiswein Riesling

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

Måneds menu Februar 2020 

Pancetta

Serveret med grøn pesto, sprøde kapers & tallerkensmækker

 

Langtidsbraiseret Kalvebryst

Serveret med sprød polenta, ærte francaise,

kartoffel souffle & peberrods sauce

 

Hvid Chokolademousse

Serveret med ristede mandler, appelsin sorbet & tuilles

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Variation af Svampe

Friseret svampe, syltet svampe, svampe sne & svampe mayonnaise

(Serveres som 2. ret)

 

Lun Dansk Brie

Serveret med honning & sprødt rugbrød

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Februar 2020

Velkomst: 1 gl. Crémant D’Alsace, Brut

1 gl. Viña Tarapacá Carménère Maipo Valley

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Milton Park, Shiraz

1 gl. Santovino Sommavite

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.