Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Månedens menu

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Bemærk! Månedens menu serveres ikke om fredagen.

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Marts 2024

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med rødløg & creme fraiche  

 

Ristet blomkål

Serveret med skildt kærnemælkssauce, grøn olie, granatæble & hasselnøddeflager  

 

Oksemedaljon

Serveret med rødbeder glaseret i solbærsaft, smørdampede forårsløg & broccoliasparges. Hertil kartoffelkroketter & kraftig okseglace 

 

Køkkenchefens Mille-feuille
Serveret med 3-dobbelt chokoladeis, chokoladecreme & passionsfrugt coulis

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Vinmenu Marts 2024

1 gl. Pfaffl Grüner Veltliner vom Haus

1 gl. Vina Tarapaca Chardonnay

1 gl. Copper Lane Premium Reserva Casrbernet Sauvignon

1 gl. Andert Eiswein

Pris for vinmenu

April 2024

Dampet lange

Serveret med radise crudité, chips & skilt kærnemælkssauce med ramsløgsolie

 

Helstegt kalvemørbrad

Serveret med syltede brændte skalotteløg, forårs grønt & knuste kartofler. Hertil kalveglace

 

Krondild creme

Serveret på ristet surdejsbrød, syltede agurker i dildsnaps & maltkiks

 

Kold rabarbersuppe

Serveret med syltede rabarber, vaniljeis & nøddetuiles

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

April 2024

Dampet lange

Serveret med radise crudité, chips & skilt kærnemælkssauce med ramsløgsolie

 

Helstegt kalvemørbrad

Serveret med syltede brændte skalotteløg, forårs grønt & knuste kartofler. Hertil kalveglace

 

Krondild creme

Serveret på ristet surdejsbrød, syltede agurker i dildsnaps & maltkiks

 

Kold rabarbersuppe
Serveret med syltede rabarber, vaniljeis & nøddetuiles

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

2 retter

385 KR Pris pr. pers.
  •  

3 retter

435 KR Pris pr. pers.
  •  

4 retter

498 KR Pris pr. pers.
  •  

Vinmenu April 2024

1 gl. Brotte Viognier, Baies Dorées, Blanc

1 gl. Langhe Nebbiolo, Beni di

1 gl. Moselland Riesling Spâtlese

1 gl. Tarapaca Late Harvest

Pris for vinmenu

Vinmenu april 2024

1 gl. Brotte Viognier, Baies Dorées, Blanc

1 gl. Langhe Nebbiolo, Beni di Batasiolo

1 gl. Moselland Riesling Spâtlese

1 gl. Tarapaca Late Harvest

Pris for vinmenu

2 glas

199 KR Pris pr. pers.
  •  

3 glas

295 KR Pris pr. pers.
  •  

4 glas

350 KR Pris pr. pers.
  •