DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Månedens menu

Måneds menu serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt.

 

 

 

Måneds menu Februar 2019 

Skindstegt rødfisk

Serveret med sprød grønkål & sauce nage

 

Honningglaseret svinebryst

Serveret med rosmarinstegte gulerødder, langtidstilberedte porre,

pommes duchesse & sauce calvados

 

Chokolade panna cotta

Serveret med mango coulis & marengsflager

 

 

3 retterKr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Friterede svampe

Serveret med svampemayo, syltede svampe & svampe sne

(serveres som 2. ret)

 

Manchego

Serveret med karamelliseret løgpuré & hjemmelavet knækbrød

(serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Februar 2019

Velkomst: 1 gl. Cremant de bourgogne, rosé            

1 gl.  Saumur Blanc                            

1 gl. Pfafel Grüner Veltliner Vom Haus              

1 gl. Steenberg Cabernet Sauvignon

1 gl. Babich Pinot Noir

1 gl. Niepoort, Ruby Portugal

     

Priser

Velkomst & 3 retterKr. 295,-

Velkomst & 4 retterKr. 350,-

Velkomst & 5 retterKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

     

 

Måneds menu Marts 2019 

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med creme fraiche & rødløg

 

Langtidstilberedt okseculotte

Serveret med honningglaserede rodfrugter, sprødt grønkål, svampe a la creme & pommes frites af søde kartofler

 

Tærte med chokolademousse & karamel

Serveret med hvid chokolade knas


 

3 retter Kr. 345,-

 

Mulighed for tilkøb af retter

 

Flamberede tigerrejer

Serveret med aioli & krydderurtesalat

(serveres som 2. ret)

 

Unikas rød løber

Serveret med æblechutney & sprødt palæobrød

(serveres som 4. ret)

 

4 retter Kr. 410,-

5 retter Kr. 475,-

 

Vinmenu Februar 2019

Velkomst: 1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut              

1 gl. Baux Blond                           

1 gl. Trumpeter Chardonnay          

1 gl. Milton Park, Shiraz

1 gl. Babich Pinot Noir

1 gl. Santovino Sommavite     

 

Priser

Velkomst & 3 retter Kr. 295,-

Velkomst & 4 retter Kr. 350,-

Velkomst & 5 retter Kr. 440,-

I forbindelse med kroophold Kr. 395,- 

 

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.