DK | ENG | DE
deer

 

Buffet

Min. 15 personer

 

Om i skal holde fødselsdag, konfirmation eller blot skal mødes til en hyggelig kom-sammen, er en buffet altid et godt valg.
Vor køkkenchef har sammensat en buffet for hver årstid. På denne måde kan de altid sikre dem at udvalget er frisk og efter årstidens friske råvarer.

Med i prisen er betjening, eget lokale & opdækning (hvide duge/servietter & levende lys)

Blomsterdekorationer kan tilkøbes for kr. 250,- pr. stk. 

 

Vinter

Buffet gældende for december, januar & februar

  • Rilette af torsk med ørredrogn & sprødt rugbrød 
  • Bruschetta med røget dyrekølle, feta & granatæble 
  • Helstegt tyndstegsfilet med timian
  • Svinefilet med hjemmelavet svær
  • Flødekartofler m. porre
  • Pommes rissolé
  • Skysauce
  • Rødkålssalat m. appelsin & tranebær vendt i æblegele
  • Torvets salat
  • 2 slags oste m. syltet valnødder & figenkompot
  • Brownietårn m. chokolademousse & frisk frugt
  • Friskbagt brød & smør

Pris per pers. kr. 325,00

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Forår

Gældende for marts, april & maj

  • Hasselnøddebagt kulmule m. syltet æble/porre & granatæble
  • Varmrøget lakserillette m. krydderurter & ristet rugbrød
  • Oksefilet i rub
  • Saltimbocca lavet på kalkun
  • Saltkartofler med pimentaioli
  • Bagte sweetpotatoes
  • Skysauce
  • Torvets salat
  • Spidskølssalat med ramsløgsolie, honningristede solsikkekerner & granatæble 
  • 2 slags oste m. ristede nødder i akaciehonning
  • Hvid chokolade panna cotta m. passionsfrugt & lakrids
  • Friskbagt brød & smør

Pris per pers. kr. 325,00

Børn under 12 år halv pris

Børn under 2 år uden beregning

 

Sommer

Gældende for juni, juli & august

  • Skalrejer m. citron & skaldyrsdressing
  • Gazpacho m. creme fraiche & brød croutons
  • Kalvetyksteg
  • Skindstegt kyllingebryst med krydderurter 
  • Marineret kartofler
  • Nye kartofler
  • Skysauce
  • Jordbærsalat med rødløg, sort peber & kraftig balsamico
  • Torvets salat
  • 2 slags oste m. syltede grønne tomater
  • Pavlova m. sommerens bær
  • Friskbagt brød & smør

Pris per pers. kr. 325,00

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Efterår

Gældende for september, oktober & november

  • Røget makrel m. citroncreme & krydderurter
  • Vildsvineterrin m. rødbedesyltet perleløg
  • Lammeculotte eller kalveculotte
  • Rødvinsbraiseret oksesteg
  • Bagte rodfrugter vendt i pesto
  • Pommes Anna
  • Skysauce
  • Rødbedesalat m. ristet serranoskinke, bagt selleri & brøndkarse
  • Torvets salat
  • 2 slags oste m. blommekompot
  • Lun tarte tatin med creme fraiche
  • Friskbagt brød & smør

Pris per pers. kr. 325,00

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

 

Den gode gammeldags buffet

Tilbydes hele året

  • 3 slags sild med løg & kapers
  • Æg & rejer med hjemmelavet mayonnaise
  • Rødspætteterrin
  • Gravad laks med rævesauce
  • Lun fiskefilet med citron & remoulade
  • Roastbeef med pickles & peberrod
  • Dyrlægens natmad med løg & sky på pind
  • Lunleverpostej med svampe & bacon
  • Oksemedaillon med svampe a la creme
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Flæskesteg med rødkål & surt
  • Små tærter
  • Oste/kagebord med 3 slags ost, kage & div. garniture
  • Brød & smør

Pris per pers. kr. 325,00

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 



Buffeter er til minimum 15 personer. Med i prisen er eget lokale, opdækning og servering.