DK | ENG | DE
deer

Receptioner & mærkedage

Min. 15 personer
Vi gør opmærksom på at receptionsbuffeterne er nøje afstemt og skal ses som en let anretning.

 

Forslag 1

  • Makirulle med piment, babyleaf, mango, agurk & koriander. Hertil sød chili (2 stk. pr. pers.)
  • Sandwichroulade (2 stk. pr. pers.)
  • Kyllingespyd marineret i soya & honning (2 stk. pr. pers.)
  • Små frikadeller (3 stk. pr. pers.)
  • Soltørret tomat tapanade, basilikumspesto, rugbrødschips & foccacia
  • Hindbærcrumble i cocotter (2 stk. pr. pers.)

Pris pr pers. kr. 99,-

 

Forslag 2

  • Basilikumspandekage med tunmousse (2 stk. pr. pers.)
  • Græske frikadeller med oksekød, feta & krydderurter (2 stk. pr. pers.)
  • Bruschetta med chorizo, tomat & mozzarella (2 stk. pr. pers.)
  • Krystader med lakserilette & grønne asparges (3 stk. pr. pers.)
  • Soltørret tomattapanade, basilikumspesto, rugbrødschips & foccacia
  • Emmentaler i stave (2 stk. pr. pers.)
  • Cheesecake med rabarber & chokolade (1 stk. pr. pers.)

Pris pr pers. kr. 149,-

 

Forslag 3

  • Savoykålspakker med torsk & tomatchutney (2 stk. pr. pers.)
  • Canapé med kyllingeleverpaté & rødbedesyltet perleløg på smørristet franskbrød (2 stk. pr. pers.)
  • Rejefrikadeller paneret i panko med sød chili sovs (2 stk. pr. pers.)
  • Serranoskinke med friskost & tørret tranebær i petitbolle
    (2 stk. pr. pers.)
  • Soltørret tomattapande, basilikumspesto, rugbrødschips & foccacia
  • Vandbakkelse med blue cheesecreme (2 stk. pr. pers.)
  • Primadonna med syltet grønne tomater & syltet valnødder
  • Brownie (1 stk. pr. pers.)
  • Blåbær panna cotta (1 stk. pr. pers.)

Pris pr pers. kr. 185,-