DK | ENG | DE
deer

Sammensæt selv menuen

 

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, mellemretter, hovedretter, desserter, natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer.

 

Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød & smør

 

Pocheret torsk servere på frisésalat, brøndkarsecreme,

syltede asparges & rugbrødskrummer kr. 98,00

Avokado panna cotta
serveres med citronmarineret rejer & sprødt rugbrød kr. 98,00

Laksetatar serveres med krydderurter,
sprødt lakseskind, æggeblommemousse & dildoliekr. 98,00

Hønsesalat lavet på hytteost, stegte svampe & grønne asparges
serveres med sprød parmesan, portvinsglaseret æble
& brødcroutonskr. 98,00

Røget svinemørbrad på grøn bund
Serveres med stegt gedeost & olivenkr. 98,00

Basilikumstårn med laksemousse
Serveret med marineret agurk & radissevruditékr. 98,00

Røget kammusling serveret med cornichoner, broccoli,
muslingesauce, estragonolie & sort sesamkr. 98,00

Reje cocktail a la Kirstine
Marineret frisésalat, sukkerærter, mango, agurk,
hvidløg/chili rejer & laksekaviar kr. 98,00

 

 

Mellemretter

(mellem forret & hovedret)

Ønsker De at gøre lidt ekstra ud af Deres fest, kan vi tilbyde disse lækre mellemretter.

 

Kirstines fiskesuppe kr. 48,00

kr. 48,00Tomat gazpacho

Persillerodssuppe serveret med stegt sandartkr. 48,00

Rejer med agurk & rygeost
Serveret med syltet løg & dildoliekr. 48,00
kr. 48,00

Risotto med ristede svampe & gulerod

 

Hovedretter

Alle hovedretter bydes 2 gange

 

Oksemørbrad Wellington
Serveres med 3 slags årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaisekr. 230,00

Helstegt oksefilet
Serveres med 3 slags årstidens garniture, pommes fondant
& sauce bordelaise             kr. 210,00

Helstegt kalvemørbrad
Serveres med 3 slags årstidens garniture, flødekartofler
& timian sky kr. 230,00

Kalvesteg stegt som vildt
Serveres med waldorfsalat, ½ æble med ribsgele, bønne/bacon rulle, tyttebær syltetøj, pommes quafrette, vildt fløde sauce
& pommes risolleskr. 215,00

Dyrekølle stegt med timian
Serveres med waldorfsalat, ½ æble med ribsgele, bønne/bacon rulle, tyttebær syltetøj, pommes quafrette, vildt fløde sauce
& pommes risolles  kr. 230,00

Glaseret skinke
Serveres med 3 slags årstidens garniture
& flødekartofler            kr. 198,00

Rødvinsmarineret svinefilet
Serveres med 3 slags årstidens garniture, hasselbagt kartoffel
& sauce bordelaisekr. 198,00

Fasanbryst a la saltimbocca
Serveres med 3 slags årstidens garniture, smørristede kartofler
& svampefløde sauce kr. 225,00

Farseret unghanebryst med basilikum
Serveres med 3 slags årstidens garniture, bagt kartoffel
& dijonfløde sauce                   kr. 198,00

Helstegt marineret svinemørbrad
Serveres med 3 slags årstidens garniture, pommes gratin
& sauce bordelaise kr. 210,00

 

 

 

Mellemret

(mellem hovedret & dessert)

Ønsker de at gøre lidt ekstra ud af deres fest, kan vi tilbyde disse lækre mellemretter

 

Kr. 48,00Rødvinsgranité

Sorbet af Asti serveret i glas Kr. 48,00

Andeleverpaté med syltet perleløg Kr. 48,00

Dansk brie serveret med syltede valnødderkr. 48,00

 

Fourme Dambert serveret med blommekompot
& syltede valnødder Kr. 48,00

 

Desserter

Isbombe "Josefine" med nougatis, citronsorbet, sukkerslør & flødeskum Kr. 98,00

Kraftig chokoladekage
Serveres med rørt vaniljeis & skovbær coulisKr. 98,00

Rabarbertærte
Serveres med cremefraiche & chokolade   Kr. 98,00

Pocheret pære
Serveres med chokoladesauce & vaniljeis Kr. 88,00

Kr. 98,00Madeira syltet blommer
Serveres med rørt vaniljeis

Kr. 98,00

3 slags is serveret med melonsalat

Kr. 98,00Hjemmelavet gammeldags æblekage

Chokolademousse serveret med flødeskum & nougatin Kr. 98,00

Chokoladetærte serveret med rørt vaniljeis Kr. 98,00 

 

 

Natmad

Frikadeller. Serveres med kartoffelsalat & mixed salat kr. 98,00

Pølse/ostebord - 3 slags ost & 2 slags pølse.
Hertil div. garniture & hjemmebagt brød kr. 120,00

Aspargessuppe md aspargessnitter, kødboller & hjemmebagt brød          kr. 98,00

kr. 98,00Skipperlabskovs med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød

Kartoffelsuppe med croutons & sprød bacon kr. 98,00

2 slags paté. Hertil rugbrød & garniture kr. 98,00

Ostebræt - 3 slags danske oste. Hertil div. garniture kr. 98,00

 

Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & seperat selskabslokale.

 

Muligheder for tilkøb:

Velkomstdrink
(se udvalget i vinkortet) Fra kr. 52,00

Snacks fade per pers. kr. 25,00

Fyldte chokolader (2 stk.) per pers. kr. 25,00

Kaffe/te ad libitum kr. 32,00

Husets cognac/likør 2 cl. kr. 47,00/44,00

Blomsterdekorationer per stk. kr. 250,00

Tillæg for medbragt bryllupskage kr. 15,00

 

Vinmenu 1

  • Velkomst: 1 gl. hvidvin med hyldeblomst
  • Husets hvidvin
  • Husets rødvin
  • Husets dessertvin
  • Vine byde ad libitum under middagen
  • Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Pris per pers. kr. 358,00

 

Vinmenu 2

  • Velkomst: Tarapaca Brut
  • Tarapaca Chardonnay
  • Tarapaca Carmenere
  • Baron de Farnals Muscat Vaencia
  • Vine byde ad libitum under middagen
  • Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Pris per pers. kr. 485,00

 

Overnatning

Hvis de eller deres gæster ønsker at overnatte, i forbindelse med Deres fest, kan vi tilbyde Dem specialpriser:

 

Dobbeltværelse
(listepris kr. 1.175,-) kr. 1.045,00

Enkeltværelse
(listepris kr. 975,-) kr. 850,00

 

Alle værelsespriser er inkl. stor morgenbuffet.