DK | ENG | DE
deer

 

Sammensæt selv menuen

 

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, mellemretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer

 

Vælg 3 retter - kr. 395,-

Børn under 12 år - ½ pris

 

Forår (gældende for marts, april & maj) 

 

Forretter

Hvidvinsdampet havkat

serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.

Tatar af røget hellefisk
serveret med sennepsmayonnaise, sprødt palæobrød & dildolie

Kyllingeterrin med serrano
serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips    


Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Ølmarineret svinemørbrad
serveret med pommes fondant, 3 slags garniture & sauce jus

Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg
serveret med 3 slags garniture, ristede kartofler & rosmarinsky

Langtidsstegt kalvebryst
serveret med bagt tomat, glaseret perleløg, 1 slags garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky

Oksemørbrad wellington
serveret med 3 slags garniture, kartoffelgratin & sauce bordelaise 


Desserter

Pandekager med appelsincreme
serveret med appelsinsauce & mandel tuiles

Fragilité isroulade med 2 slags is
serveret med marineret skovbær

Rabarbertærte
serveret med krystalisseret chokolade & rabarbersorbet


Sommer (gældende for juni, juli & august) 

 

Foretter

Rimmet kammusling
serveret med røget blomkålspuré, syltede urter & panko tuiles

Dampet pighvar
serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud            

Smørdampet asparges
serveret med rejer vendt i rygeost

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Variation af sommerbuk
serveret med danske kartofler, 2 slags garniture & brombærglace

Langtidstilberedt kalveculotte
serveret med danske kartofler, 2 slags garniture & kraftig oksesky 

Helstegt kalvemørbrad
serveret med danske kartofler, 2 slags garniture & kalveglace           

Oksemørbrad wellington
serveret med 3 slags garniture, kartoffelgratin & sauce bordelaise 

 

Desserter

Hvid chokolademousse
serveret med friske hindbær & tuiles

3 slags sommerbær
serveret med iscreme & grene af mørk chokolade                 

Koldskålssorbet
serveret med kammerjunkere & skovsyre 


Efterår (gældende for september, oktober & november) 

 

Foretter

laksetatar
serveret med skorzonerrodschips, persilleolie & æggeblommemousse

Foir gras terrin med portvinssyltet rødløg
serveret på ristet brød

Oksecarpaccio
serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.) 

Kalkunroulade
serveret med 3 slags garniture, pommes rissoles & champignon a la creme

Langtidstilberedt svinebov
serveret med løg & æble, 1 slags garniture, blandede svampe, pommes risoles & sauce Calvados 

Oksehøjreb
serveret med 3 slags garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise

Oksemørbrad wellington
serveret med 3 slags garniture, kartoffelgratin & sauce bordelaise 

  

Desserter

Kirstines fortolkning af Pære Belle Helene

Isbombe "josefine"
serveret med nøddekrokant & flødeskum

Kanelmazarin
serveret med æblemousse   


Vinter (gældende for december, januar & februar) 

 

Foretter

Fasanpaté
serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner

Spinatroulade med varmrøget laks
serveret med rugbrødscrumble & syltede urter

Rimmet sandart
serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Kalvesteg stegt som vildt
serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette,
pommes rissoles & vildtflødesauce

Helstegt oksemørbrad
serveret med 2 slags garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce

Svinebryst Porchetta
serveret med 2 slags garniture, pommes Anna & sauce Calvados

Oksemørbrad wellington
serveret med 3 slags garniture, kartoffelgratin & sauce bordelaise  

  

Desserter

Blommer syltet i Madeira
serveret med vaniljeis & chokolade tuiles

Gateau Marcel
serveret med marengs & marineret bær

Appelsintærte
serveret med appelsingelé & Krystalliseret mørk chokolade

 

Natmad (børn under 12 år ½ pris)

Frikadeller
Serveres med kartoffelsalat & mixed salat kr. 98,-

Pølse/ostebord - 3 slags ost & 2 slags pølse.
Hertil div. garniture & hjemmebagt brød kr. 120,-

Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller
serveret med hjemmebagt brød          kr. 98,-

Skipperlabskovs
serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød kr.98,-

Kartoffelsuppe
serveret med croutons & sprød bacon kr. 98,-

2 slags paté
serveret med rugbrød & garniture kr. 98,-

Ostebræt - 3 slags danske oste 
serveret med div. garniture kr. 98,-

 

Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & seperat selskabslokale.

 

Muligheder for tilkøb:

Velkomstdrink
(se udvalget i vinkortet) Fra kr. 55,-

Snacks fade pr. pers. kr. 25,-

Fyldte chokolader (2 stk.) pr. pers. kr. 25,-

Kaffe/te ad libitum pr. pers. kr. 33,-

Husets cognac/likør 2 cl. kr. 48,-/45,-

Blomsterdekorationer pr. stk. kr. 250,-

Tillæg for medbragt bryllupskage kr. 25,-

 
Vinmenuer ( vine tilbydes ad libitum under middagen)

Vinmenu 1

  • Velkomst: 1 gl. hvidvin med hyldeblomst
  • Husets hvidvin
  • Husets rødvin
  • Husets dessertvin
  • Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Pris pr pers. kr. 368,-

 

Vinmenu 2

  • Velkomst: Tarapaca Brut
  • Tarapaca Chardonnay
  • Tarapaca Carmenere
  • Baron de Farnals Muscat Vaencia
  • Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Pris pr pers. kr. 495,-

 

Overnatning

Hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte, i forbindelse med jeres fest, kan vi tilbyde dig specialpriser:

 

Dobbeltværelse - Standard
(listepris kr. 1.175,-) kr. 945,-

Enkeltværelse - Standard
(listepris kr. 975,-) kr. 750,-

 

Alle værelsespriser er inkl. stor morgenbuffet.