DK | ENG | DE
deer

 

 

Se film fra Small Danish Hotels

 

 

Velkommen til Hotel Kirstine

 

Opdatering 3/6:
Restauranten er igen åben efter normale åbningstider, både til frokost og til aften.

Morgenmaden er tilbage til almindeligt morgenbord.

 

Hotel Kirstine er et 4- stjernet privatejet hotel beliggende i hjertet af Næstved.
Hovedbygning er bygget tilbage i 1745 men har været brugt til hotel siden 1909. Dette ses og mærkes da også, så snart du træder indenfor.

I vil hos os opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære, hvor de skæve stuer danner en charmerende ramme om et besøg på vores unikke og anderledes hotel.

Her er der både mulighed for en overnatning, et ophold, afholdelse af fest eller kursus eller møde.
Alt vores personale vil gøre deres ypperste for at I føler jer velkomne. Den personlige betjening er vigtig for os. 

 

På vores parkeringsplads foran hotellet har vi 2 lade-stander til El-biler (Stik 16a cee) I skal selv medbringe omformer.

 

Vi holder lukket i følgende perioder:

Julen 2020: 20. december 2020 - 3. januar 2021 begge dage inkl. 

 

 

 

 

Hotel centralt i Næstved

 

Hotel Kirstine ligger midt i Næstved og det er derfor let at komme til shopping og caféer. Lige bagved hotellet, bugter Susåen sig, og den strækker sig videre igennem Herlufsholmskoven som ligger 5 minutters gang væk. 10 km. herfra ligger Karrebæksminde, som både byder på lækre lokale råvarer og en helt fantastisk strand.

Det er derfor let at kombinere sit kursusophold, kroophold eller blot en overnatning, med masser af oplevelser for krop og sjæl.

Vores restaurant er både åben til frokost og til aften. Her vil I møde et klassisk dansk køkken med et nordisk islæt. Vi byder bl.a. på lækkert smørrebrød, pariserbøf og stjerneskud til frokost og til aften serverer vi lækre bøffer, wienerschnitzel og skønne desserter.  

Her på Hotel Kirstine, er der masser af muligheder for at finde en krog at sidde og hygge sig i. I kan sidde i gårdhaven, når vejret tillader det, og nyde et glas iskold hvidvin. I kan også sidde indenfor i vores hyggelige bar/lounge område, hvor mange nyder et glas øl, en cocktail eller blot sidder og hygger med familien eller kollegaerne.

 

Small Danish Hotels

 

Hotel Kirstine er medlem af Small Danish Hotels og du kan der igennem optjene Benefits point som kan bruges til en overnatning eller til at handle for, i Benefits shoppen. Hør mere ved at kontakte receptionen på Hotel Kirstine eller tag direkte kontakt til Small Danish Hotels.

www.smalldanishhotels.dk/booking/hotel-kirstine-naestved

 

 

Historisk hotel i Næstved

 

Tilbage i tiden var Hotel Kirstine Rådmand Mathias Hansteens Gård, og grundstammen i gården er et trefløjet anlæg i bindingsværk tilbage fra 1700 årene. Mathias Hansteen (død sidst i 1753) var kgl. priviligeret vinhandler i Næstved, rådmand 1745-50 og postmester 1753 hvorved gården også blev posthus. Året efter Hansteens død købte koffardi­kaptajn Jørgen Mauritzen Samsøe (ca. 1706 - 1779) gården som han trak sig tilbage til for at leve af sin formue. Han var far til digteren Ole Johan Samsøe som bliver mindet på en tavle i facaden mod Slagkilde­vej.


1809-76 var gården bolig for Næstveds borgmestre. Men gården var ikke embedsbolig; de ejede den selv. Borg­mestrene var kongeligt udnævnte embedsmænd. De kom ofte udenbys fra og flyttede evt. fra byen igen. Det var praktisk at købe gården af sin forgænger.


I 1909 blev bygningen til Missionshotellet og i 1988 blev navnet ændret til Hotel Kirstine, af Vagn Poulsen og Elisabeth Fløistrup. Navnet er hængt ved og hotellet kendes nu ved dette navn.

 

Vi og vores personale glæder os meget til at byde jer velkommen på vores hotel

Henrik & Henriette

 

Book direkte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndagsbrunch

 

Kæmpe søndagsbrunch på Hotel Kirstine.

Læs mere...

Selskaber

Selskaber

Hotel Kirstine har plads til alle.

 

Vores 6 separate selskabslokaler er fleksibelt indrettet, med plads til alt fra 2 til 150 personer.

Højrebsaften

Højrebsaften

Hver fredag hele året

Kun kr. 225,-

 

Læs mere...