DK | ENG | DE
deer

Røget laksetatar

 

Hotel Kirstines røget laksetatar med æggeblomme mousse og persilleolie til 2 personer.

Ingredienser

  • 160 g. koldrøget laks
  • 1 rødløg
  • 30 g kapers
  • 1 tsk. Sennep
  • 4 æg
  • Persille
  • 2 dl. Olie

Hak din laks fint og bland den med rødløg og kapers, som du har finsnittet.

Smag til med 1 tsk. sennep, samt salt og peber.

 

Æggeblommemousse

4 æg kommes i en dampovn på 66 grader i 2 timer eller i en sous vide på 62 grader i 3,5 time. Når de er færdige, skal de køle ned og derefter pilles hviden fra og blommerne gemmes. Blommerne røres sammen til en blød mousse.

 

Persilleolie

50 gram persille og 2 dl. olie blendes og sigtes derefter til klar olie.

 

Pynt evt. din tallerken med sprødt brød, friseésalat og dild.

Velbekomme.