DK | ENG | DE
deer

Ophold med musik i samarbejde med Grønnegades Kaserne

 

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i NY Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

 

Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;

Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.

 

Et ophold med musik indeholder følgende:

    • 2 retters menu efter køkkenchefens valg
    • Billetter til den valgte koncert
    • Overnatning
    • Morgenbuffet

Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

 

Opgradering af værelset

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse for kun kr. 120,- pr. værelse pr. nat

 

Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt

Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat

 

 

Kalender 

11. Juni 2021 - Lis Sørensen

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sig på scenen har hun sit helt eget stærke orkester som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

 

Varighed: 2 x 45 min

Nummererede siddepladser

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.531,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.653,-

 

 

 

17. Juni 2021 - Troels Gustavsen

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver. Den kommende turné står i forandringernes tegn. Med fuldt band og fornyet kreativitet er Troels klar til at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere.

Troels Gustavsen har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken og samtidig dominere dansk airplay og streamingtjenester. Gennembruddet oprandt i 2012 med ’Alt Er Forbi’, og siden har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Ligeledes har hans medvirken i Toppen af Poppen genereret en rygvind, som har sendt NOAH i rotation. Nu står han her, som et af landets største popnavne, og har flippet karrieren som et resultat af 2020-isolationen.

 

75 min

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.416,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-

 

 

 

4. September 2021 - Michelle Birk & Band. Special guest: Rock Nalle

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe gentager succesen og endnu en gang inviterer Danmarks rock ’n’ roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2021.

Det er to forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik – rock ’n’ roll, soul og blues.

At 77-årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle siger: “Dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham gennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime”.

 

2 x 45 min

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.196,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.498,-

 

 

 

24. September 2021- Pink Floyd Project

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

 

Varighed: 2 x 70 min.

OBS: Stående koncert

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.431,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.603,-

 

 

 

8. Oktober 2021 - Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsens nye koncert/show: EN GANG SANGSKRIVER samler trådene fra en lang, lang række store, kendte og mindre kendte sange, skrevet undervejs gennem de mange år; fra ung pige til danmarkskendt popstjerne, til mor, til voksent menneske. Alt kædet sammen med overraskende og humoristiske fortællinger fra livet, der lå – og ligger - bag.

I EN GANG SANGSKRIVER tager Anne Dorte Michelsen det fulde musikalske ejerskab over sit værk, og spiller bl.a selv sine sange på klaver og guitar.

Til at bibringe musikken yderligere dynamik, og dybde, bliver der skabt et komplet lyd design i samarbejde med lyd designer Sebastian V. Olsen, og på scenen: Trommer/programmering: Søren Michelsen og keyboardspiller Thorval Naur Nørremølle. Anne Dorte Michelsen er på klaver, guitar og vokal.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.271,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.523,-

 

 

 

13. Oktober 2021 - Trille Band

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband og begyndte at turnere rundt i landet, har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Den oprindelige besætning bestående af Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) har mødt udskiftning i form af Mads Vinding, der erstatter Hugo Rasmussen som døde i 2015. En meget kompetent afløser må man sige, for Mads Vinding var også stand in for Hugo Rasmussen i 70'erne og 80'erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en helt særlig og tydelig kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.171,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.473,-

 

 

 

13. November 2021 - Allan Olsen Solo

I 1981 SAD ALLAN OLSEN OG LEGEDE MED TANKEN: - MÅSKE MAN KUNNE LEVE AF AT SPILLE MUSIK? EN HÅBLØS TANKE MEDMINDRE MAN VAR BÅDE UNG OG NAIV.

Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk. Det vil Allan Olsen fejre med en meget fin 40-års jubilæums-turné i efteråret 2021.

 

90 min

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.496,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.648,-

 

 

 

26. November 2021 - Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

70 min

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 18.30, dørene åbner kl. 17.30

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.516,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.658,-

 

 

 

11. Februar 2022 - Dansk Slager Parade

 

Dansk Slager Parade er en perlerække af dansk musik i genrerne dansktop, slager og melodi grand prix.

 

Holdet er:

Kirsten Siggaard

Torben Lendager (Walkers)

Pernille Schrøder (Nykøbing F Revyen m.m.)

Drama Queen (MGP-Vinder 2007: Peter Andersen)

Karin Strand-Holm (DK4)

Michael Jensen (DK4 - Syng med)

Klaus & Servants

 

2 x 50 minutter.

Unummereret siddende koncert

Koncerten starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.533,-

 

 

 

14. Maj 2022 - Dorthe Gerlach

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach.

 

2 x 40 min

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.416,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-