DK | ENG | DE
deer

Ophold med musik i samarbejde med Grønnegades Kaserne

 

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i NY Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

 

Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;

Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.

 

Et ophold med musik indeholder følgende:

    • 2 retters menu efter køkkenchefens valg
    • Billetter til den valgte koncert
    • Overnatning
    • Morgenbuffet

Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

 

Opgradering af værelset

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse for kun kr. 120,- pr. værelse pr. nat

 

Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt

Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat

 

 

Kalender

26. September 2020 - Signe Svendsen trio

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige. ”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder, bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele registret igennem på sådan en aften.”

Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format I januar 2020 udkommer SIGNE SVENDSENS 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifesterer hende som en særegen sangskriver på den danske scene.

Uden at have leflet for noget eller noget har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik. På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

 

Medvirkende:

Signe Svendsen

Palle Hjorth, orgel, synth, keyboard, harmonika

Lars Skjærbæk, guitar, mandolin, barytonguitar

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Fri garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.231,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.503,-

 

 

 

30. September 2020 - Anders Blichfeldt

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker. Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark

 

Få pladser tilbage

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.583,-

 

 

 

22. Oktober 2020 - Dreamers Circus

Nikolaj Busk, Rune Tonsgard Sørensen og Ale Carr har gennem de sidste 10 år taget publikum og anmeldere med storm gennem både rørende fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik og deres egne originale kompositioner i trioen Dreamers’ Circus.

Dreamers Circus’ musik trodser traditionelle genreklassificeringer af musik. Deres musik overskrider genrer og forsøger at åbne publikums fantasier og skabe små og store historier der former billeder. Musikken tillader at drømme og tager publikum til nye spændende steder.

 

Medvirkende:

Rune Tonsgaard Sørensen, violin

Ale Carr, cittern

Nikolaj Busk, klaver og harmonika

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Fri garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.533,-

 

 

 

6. November 2020 - Sko/torp

I 80erne og 90erne var dansk musik domineret af dansksproget popmusik. Men det ændrede sig i november 1990 da Sko/Torp udgav albummet On A Long Lonely Night der var stærkt inspireret af soul og americana.

Men at lande en pladekontrakt havde ikke været nemt. ”Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var. Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi både af danskere og udlændinge har fået at vide: ”Gud, vi troede, I var amerikanere!”” – fortæller Søren Sko.

Adskillige selskaber afviste at udgive albummet, fordi det var på engelsk. Og P3 spillede ikke sangene. I stedet tog Søren Sko og Palle Torp rundt til lokalradio efter lokalradio, som løftede albummet ud til lytterne. I januar 1991 ramte det førstepladsen på albumhitlisten, en optræden i Eleva2ren skovlede yderligere kul på, og snart var de nære fortællinger allemandseje. Såsom ’Voice Keep Calling’, der kredser om Berlin-murens fald, ’Young Girl’s Heart’, der er en hilsen til Søren Skos livsglade mormor, og titelnummeret, der en bekymret kærestes tanker.

Ved koncerterne til efteråret bliver samtlige sange spillet i kronologisk rækkefølge – krydret med andre nedslag i Sko/Torps katalog. Som backing har de, hvad Søren Sko kalder ”et landshold” af musikere: Lars Daugaard på trommer, SP, som også spillede på pladen, på bas, Morten Woods på guitar og Søren Møller på keyboards.

 

2 x 40 minutter

Siddende koncert

Nummererede pladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.451,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.613,-

 

 

 

13. November 2020 - Alex Nyborg Madsen

Det startede ved musikskolens forårskoncert i 1972. På scenen stod et hold af drenge på 11-12 år med, hver deres spanske guitar. Der står ikke klart, hvem alle drengene var, men en af dem var Alex Nyborg Madsen. Og der; midt i hans meget overkommelige solo i sangen Tom Dooley, stod det lysende klart for ham, at det med at stå på en scene, føltes 100% rigtigt.

I de mange år der er gået siden, har Alex stået på de fleste scener i landet med forskellige bands, der har været vidne om en musikalsk nysgerrighed, der har strittet i mange retninger. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal, Harlot, der spillede højt hårs rock, Savage Affair, der dyrkede den iørefaldende rock, Led Zeppelin Jam, der forklarer sig selv og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70’ernes californiske rocklyd og den nyere americana.

Nu bliver ringen sluttet med det nye band Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends. Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country. Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet. Kærligheden til folk og country har altid været der. Måske vækket af de Lee Hazlewood plader, Alex’ svoger havde med hjem fra ophold på de amerikanske baser i Grønland og de første guitarakkorder, der blev brugt til at spille Donovan eller Whiskey In The Jar. Nu er det tid af kaste sig helhjertet i den gamle kærlighed.

I tråd med folkemusikkens oprindelige rolle, hvor sangene rejste fra by til by med gode historier; eller bare gode sange, man kunne lære hurtigt at synge med på og danse og drikke til, vil det nye band blive en slags levende radioudsendelse. Vi spiller bare sangene selv og fortæller historierne til.

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere, der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt der falder under kategorierne country og folk, og det er de akustiske strengeinstrumenter der dikterer lyden. Inden bandet rammer scenerne, er der udvidet med en percussionist, men nu består Circle Of Friends af:

Emil Meinild: Guitar, dobro.

Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal

Thea Damgaard: Kontrabas, banjo, vokal

Julie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal

 

Varighed: 2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.231,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.503,-

 

 

 

5. December 2020 - Julie Berthelsen

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme, personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

 

Nummererede siddepladser

Varighed: ca. 2,5 time inkl. pause.

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.533,-

 

 

 

12. December 2020 - Peter Sommer

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

 

OBS: Stående koncert

1x75 min

.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.583,-

 

 

 

6. Januar 2021 - Nytårskoncert- DR Big Band med Curtis Stigers

Nytårskoncert med Curtis Stigers. Dirigent: Dennis Mackrel

DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret 2021 med en musikalsk hyldest til heltene Frank Sinatra og Count Basie – og en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens. Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits, Curtis’ bløde stemme og et DR Big Band i topform!

 

Nummererede siddepladser

Varighed: ca. 2,5 time inkl. pause.

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 19.30, dørene åbner kl 18.30

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.691,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.733,-

 

 

 

21. Januar 2021 - Dansk Slager Parade

Dansk Slager Parade er en perlerække af dansk musik i genrerne dansktop, slager og melodi grand prix.

 

Holdet er:

Kirsten Siggaard

Torben Lendager (Walkers)

Pernille Schrøder (Nykøbing F Revyen m.m.)

Drama Queen (MGP-Vinder 2007: Peter Andersen)

Karin Strand-Holm (DK4)

Michael Jensen (DK4 - Syng med)

Klaus & Servants

 

2 x 50 minutter.

Unummereret siddende koncert

Koncerten starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.533,-

 

 

 

6. Marts 2021 - Lis Sørensen

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sig på scenen har hun sit helt eget stærke orkester som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

 

Varighed: 2 x 45 min

Nummererede siddepladser

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.531,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.653,-

 

 

 

25. Marts 2021 - Trille Band

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband og begyndte at turnere rundt i landet, har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Den oprindelige besætning bestående af Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) har mødt udskiftning i form af Mads Vinding, der erstatter Hugo Rasmussen som døde i 2015. En meget kompetent afløser må man sige, for Mads Vinding var også stand in for Hugo Rasmussen i 70'erne og 80'erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en helt særlig og tydelig kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.171,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.473,-

 

 

 

9. April 2021- Pink Floyd Project

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

 

Varighed: 2 x 70 min.

OBS: Stående koncert

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.431,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.603,-

 

 

 

23. April 2021 - Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsens nye koncert/show: EN GANG SANGSKRIVER samler trådene fra en lang, lang række store, kendte og mindre kendte sange, skrevet undervejs gennem de mange år; fra ung pige til danmarkskendt popstjerne, til mor, til voksent menneske. Alt kædet sammen med overraskende og humoristiske fortællinger fra livet, der lå – og ligger - bag.

I EN GANG SANGSKRIVER tager Anne Dorte Michelsen det fulde musikalske ejerskab over sit værk, og spiller bl.a selv sine sange på klaver og guitar.

Til at bibringe musikken yderligere dynamik, og dybde, bliver der skabt et komplet lyd design i samarbejde med lyd designer Sebastian V. Olsen, og på scenen: Trommer/programmering: Søren Michelsen og keyboardspiller Thorval Naur Nørremølle. Anne Dorte Michelsen er på klaver, guitar og vokal.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.271,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.523,-