DK | ENG | DE
deer

Ophold med musik i samarbejde med Grønnegades Kaserne

 

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i NY Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

 

Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;

Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.

 

Et ophold med musik indeholder følgende:

    • 2 retters menu efter køkkenchefens valg
    • Billetter til den valgte koncert
    • Overnatning
    • Morgenbuffet

Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

 

Opgradering af værelset

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse for kun kr. 120,- pr. værelse pr. nat

 

Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt

Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat

 

 

Kalender 

5. December 2020 - Julie Berthelsen

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme, personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

 

Nummererede siddepladser

Varighed: ca. 2,5 time inkl. pause.

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.533,-

 

 

 

12. December 2020 - Peter Sommer

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

 

OBS: Stående koncert

1x75 min

.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.583,-

 

 

 

6. Januar 2021 - Nytårskoncert- DR Big Band med Curtis Stigers

Nytårskoncert med Curtis Stigers. Dirigent: Dennis Mackrel

DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret 2021 med en musikalsk hyldest til heltene Frank Sinatra og Count Basie – og en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens. Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits, Curtis’ bløde stemme og et DR Big Band i topform!

 

Nummererede siddepladser

Varighed: ca. 2,5 time inkl. pause.

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 19.30, dørene åbner kl 18.30

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.691,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.733,-

 

 

 

21. Januar 2021 - Dansk Slager Parade

Dansk Slager Parade er en perlerække af dansk musik i genrerne dansktop, slager og melodi grand prix.

 

Holdet er:

Kirsten Siggaard

Torben Lendager (Walkers)

Pernille Schrøder (Nykøbing F Revyen m.m.)

Drama Queen (MGP-Vinder 2007: Peter Andersen)

Karin Strand-Holm (DK4)

Michael Jensen (DK4 - Syng med)

Klaus & Servants

 

2 x 50 minutter.

Unummereret siddende koncert

Koncerten starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.533,-

 

 

 

6. Marts 2021 - Lis Sørensen

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sig på scenen har hun sit helt eget stærke orkester som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

 

Varighed: 2 x 45 min

Nummererede siddepladser

Inklusiv garderobe

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.531,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.653,-

 

 

 

25. Marts 2021 - Trille Band

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband og begyndte at turnere rundt i landet, har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Den oprindelige besætning bestående af Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) har mødt udskiftning i form af Mads Vinding, der erstatter Hugo Rasmussen som døde i 2015. En meget kompetent afløser må man sige, for Mads Vinding var også stand in for Hugo Rasmussen i 70'erne og 80'erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en helt særlig og tydelig kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.171,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.473,-

 

 

 

9. April 2021- Pink Floyd Project

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

 

Varighed: 2 x 70 min.

OBS: Stående koncert

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.431,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.603,-

 

 

 

23. April 2021 - Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsens nye koncert/show: EN GANG SANGSKRIVER samler trådene fra en lang, lang række store, kendte og mindre kendte sange, skrevet undervejs gennem de mange år; fra ung pige til danmarkskendt popstjerne, til mor, til voksent menneske. Alt kædet sammen med overraskende og humoristiske fortællinger fra livet, der lå – og ligger - bag.

I EN GANG SANGSKRIVER tager Anne Dorte Michelsen det fulde musikalske ejerskab over sit værk, og spiller bl.a selv sine sange på klaver og guitar.

Til at bibringe musikken yderligere dynamik, og dybde, bliver der skabt et komplet lyd design i samarbejde med lyd designer Sebastian V. Olsen, og på scenen: Trommer/programmering: Søren Michelsen og keyboardspiller Thorval Naur Nørremølle. Anne Dorte Michelsen er på klaver, guitar og vokal.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.271,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.523,-