DK | ENG | DE
deer

Hotelophold med underholdning

- i samarbejde med Grønnegades Kaserne

 Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i NY Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

 

Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;

Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.

 

Et ophold med musik indeholder følgende:

    • 2 retters menu efter køkkenchefens valg
    • Billetter til det valgte arrangement
    • Overnatning
    • Morgenbuffet

Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

 

Opgradering af værelset

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse for kun kr. 120,- pr. værelse pr. nat

 

Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt

Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat

  

Kalender  

 

 30. September 2022 - The British Invasion                                                                     

Endnu en stærkt hold af fantastiske solister er samlet til denne koncert: Bjørn Fjæstad, Poul Halberg og Søren Sko, der sammen et suverænt backing-band, dykker ned i den fantastiske musik fra rockens absolutte guldalder.

I midten af tresserne ramte en bølge af musik fra britiske pop- og rock bands omverdenen som en tsunami. En ungdomskulturrevolution, og tydelig modkultur til den massive amerikanske påvirkning af underholdningsindustrien der havde præget efterkrigstiden. The Beatles og The Rolling Stones var en del af The British Invasion, men grupper og solister som The Who, Kinks, The Animals, Cream, Manfred Mann, Spencer Davies Group, Donovan, Cilla Black, bare for at nævne nogle få, var alle med til at definere den nye tid.

 

2 x 45 minutter

Nummereret siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.795,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.860,-

 

1. Oktober 2022 - Marie Key Solo                                     

Marie Key genoptager sit populære soloformat i efteråret 2022, hvor hun blandt indtager scenen i Ny Ridehus. Sangskriveren vil både dykke ned i sit store bagkatalog og spille sange som “Uden Forsvar”, “Landet” og “Fatter Det Nu” såvel som sange fra sit nyeste album fra 2020, der blandt andet kastede radiosinglerne “True Love” og “Tænker På Os To” af sig.

 

Marie Keys solokoncerter har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum - blandt andet på grund af hendes helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin.

 

2 x 40 minutter

Nummereret siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.750,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.825,-

 

27. Oktober 2022 - Verden ifølge Pelle                               

I 2020 fik revyfiguren Pelle sit helt store gennembrud på sociale medier, da hans nytårstale fik over tre millioner visninger og 70.000 delinger på Facebook. Harsk samfundskritik og -satire strømmer gennem den populære ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når han med sit barnesprog gengiver de samtaler, han overhører sine forældre have om alt fra coronaregler, fodbold og påske til krigen i Afghanistan. Til næste efterår kommer den populære satirefigur Pelle, der spilles af den ukronede revydronning Trine Gadeberg, så på landevejen med sit første one-child comedyshow – og han har en masse venner med.

 

2 x 40 minutter

Nummereret siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.795,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.860,-

 

28. Oktober 2022 - Pink Floyd Project - Best of...                   

Scandinavian Pink Floyd Project tager turen gennem Pink Floyds bedste værker. Det bliver et ambitiøst og nostalgisk cruise gennem rockens historie; gennem 5 årtier af hits, nyskabelse, eksperimenter og vellyd.
Nogle numre er selvskrevne mens andre bliver overraskelser. Det er en tur ned af memory lane – en tur der forpligter.
Oplev numre fra Dark Side of The Moon, The Wall, Wish You Were Here, Division Bell, A Momentary Lapse of Reason og meget mere.
Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med kvadrofonisk lyd, lysshow, lasers og visuals.

 

2 x 70 minutter

Stående koncert

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.755,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.840,-

 

1. November 2022 - Dissing & Las - De bedste danske...      

Der er sange, vi i Danmark er enige om at elske.

Nogle er vi vokset op med, andre har vi mødt undervejs.

Der findes sange, der sætter varige spor i os, der lytter.

 

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Tænk hvis det var os, der havde lavet ‘Barndommens Gade‘ eller ‘Nu hvor du har brændt mig af’. Eller hvad med CV Jørgensen, eller den der I ved nok… Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som om det var vores egne. Hvilket det jo på en måde også er. For det er sange vi allesammen ejer i vores hjerter.”

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Showet starter kl. 19.30, dørene åbner kl. 18.30

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.495,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.710,-

 

11. November 2022 - Jacob Dinesen - "The Joker's hand"  

 

Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når Jacob Dinesen og band triller ud på tour. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum. Så kære venner, vi ses derude!

 

90 minutter

Stående koncert 

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.105,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.905,-

 

 

18. November 2022 - Victor Lander - Weekend                    

Victor Lander er sjov. Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Victor er ikke typen der tøver. Med sin ustoppelige energi og smittende humør trækker han publikum med ind i sit syrede, men samtidigt ærlige univers, hvor han tvister trivielle dagligdagssituationer til drengede fabler, som alt sammen bliver leveret med en uimodståelig kejtet charme.  

 

Talentet er enormt og derfor var det også med største selvfølgelighed at århusianeren, efter at have turneret rundt med sit onemanshow “Victor Flygter Hjemmefra”, trådte ind i danskernes TV-stuer og blev allemandseje, først som deltager i kæmpehittet Stormester og senere i den prestigefyldte rolle som vært på TV2s lørdagsunderholdning LEGO Masters.  

 

Nu er han klar med showet WEEKEND.

 

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.585,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.755,-

 

23. November 2022 - Specialklassen - Intet aftalt  

Glæd dig til at opleve Specialklassen, når de besøger hele landet med deres nye tour ”Intet aftalt”! Som navnet indikerer, er INTET AFTALT. Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: det bliver stærkt underholdende, samtidsaktuelt, involverende, overraskende og en aften i en klasse for sig selv!

 

Oplev et involverende, overraskende og anderledes ”take” på comedygenren end det, som mange andre komikere turnerer rundt med i landet.

 

2 x 40 minutter

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19.30, dørene åbner kl. 18.30

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.585,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.730,-

 

1. December 2022 - Julie Berthelsen 

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme, personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser 

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.655,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.790,-

 

8. December 2022 - Paul Potts & Gry     

Der er garanti for en skøn og forrygende julekoncertoplevelse i Ny Ridehus, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er 6. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2022 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

 

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.815,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.870,-

 

15. December 2022 - Magtens Korridorer    

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog - 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

Holdopstillingen er som altid den samme: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

 

Stående koncert

Ca. 2 timers varighed

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.795,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.860,-

 

3. Marts 2023 - Dansk Slager Parade    

 

Dansk Slager Parade 2023 præsenterer Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

 

Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner – både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt – ikke alle ved eksempelvis, at ”Velkommen til verden” er skrevet af ABBA-drengene.

 

Det mandlige ikon på paraden er Dario Campeotto – mere end 60 år på toppen. Det er svært at give et kvalificeret gæt på, hvor mange gange han har hyldet Angeliques skønhed i de danske koncertsale – men det er helt sikkert, at Dario vil hylde hende på den kommende turné.

 

U-nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19.30, dørene åbner kl. 18.30

2 x 50 minutter

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.635,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.780,

 

17. Marts 2023 - Sømændene                                                 

Fest igennem sammen med Næstveds helt egne sømænd! Sømændene er kendt og elsket i hele landet, men intet sted har de hjemme som i Sydsjællands hovedstad!

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.

 

Stående koncert 

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

2 x 45 minutter

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.715,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.820,-

 

22. Marts 2023 - Nikolaj Stokholm                        

Så er den gal igen, sagde hunden! 

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. 

Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!).
 
Det første show MIT LIV SOM…., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af. 

Det andet show TUREN GÅR TIL…., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til. 

 

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 21.30, dørene åbner kl. 20.30

80 minutter

 

Pris for 2 personer i dobbelt værelsekr. 2.745,-

Pris for 1 person i enkelt værelsekr. 1.835,-