DK | ENG | DE
deer

Hotelophold med underholdning

- i samarbejde med Grønnegades Kaserne

 

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i NY Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

 

Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;

Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.

 

Et ophold med musik indeholder følgende:

    • 2 retters menu efter køkkenchefens valg
    • Billetter til det valgte arrangement
    • Overnatning
    • Morgenbuffet

Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

 

Opgradering af værelset

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse for kun kr. 120,- pr. værelse pr. nat

 

Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt

Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat

 

 

Kalender  

 

22. September 2021 - Geo  

Geo tager sin succesfulde podcast Kan Man Tilgive en Psykopat et skridt videre, når han i 2021 drager på turné med sit nye onemanshow Søn af en Psykopat, hvor den jyske komiker med et humoristisk tvist endnu engang vender tabubelagte emner. 

                                                                                                                                                        

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.

”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

 

2 timer inkl. pause

Nummererede siddepladser

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.321,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.573,-

  

24. September 2021- Pink Floyd Project

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

 

2 x 70 minutter

OBS: Stående koncert

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.431,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.603,-

 

5. Oktober 2021 - Rhythm of The Dance

The National Dance Company of Ireland byder på eventyrlig underholdning af absolut høj klasse og professionalisme i denne nye produktion af ”Rhythm of The Dance”. ”Rhythm of The Dance” har været på verdensomspændende turne i 22 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Succesen er ikke til at tage fejl af!! Fans world wide får salen til at bruse, når de klapper og tramper foden i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik i et to timer langt vidunderligt show. 

 

De prisvindende dansere stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist.

 

Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen - gå ikke glip af dette humørløftende vidunderlige show, når de kommer til Danmark i 2021.

 

2 x 45 minutter

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.751,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.788,-

 

 

8. Oktober 2021 - Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsens nye koncert/show: EN GANG SANGSKRIVER samler trådene fra en lang, lang række store, kendte og mindre kendte sange, skrevet undervejs gennem de mange år; fra ung pige til danmarkskendt popstjerne, til mor, til voksent menneske. Alt kædet sammen med overraskende og humoristiske fortællinger fra livet, der lå – og ligger - bag.

I EN GANG SANGSKRIVER tager Anne Dorte Michelsen det fulde musikalske ejerskab over sit værk, og spiller bl.a selv sine sange på klaver og guitar.

Til at bibringe musikken yderligere dynamik, og dybde, bliver der skabt et komplet lyd design i samarbejde med lyd designer Sebastian V. Olsen, og på scenen: Trommer/programmering: Søren Michelsen og keyboardspiller Thorval Naur Nørremølle. Anne Dorte Michelsen er på klaver, guitar og vokal.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.271,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.523,-

 

 13. Oktober 2021 - Trille Band

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband og begyndte at turnere rundt i landet, har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Den oprindelige besætning bestående af Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) har mødt udskiftning i form af Mads Vinding, der erstatter Hugo Rasmussen som døde i 2015. En meget kompetent afløser må man sige, for Mads Vinding var også stand in for Hugo Rasmussen i 70'erne og 80'erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en helt særlig og tydelig kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.171,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.473,-

 

14. Oktober 2021 - Carsten Bang  

Carsten Bang har aldrig haft en plan, et mål eller noget andet at stræbe efter. Alligevel står han her, med en glorværdig karriere som en af branchens allertungeste drenge

 

Punk stammer fra Storbritannien, og betegner oprindeligt træ der er rådnet pga. svamp. I midten af 70’erne opstod en ny musikgenre ved samme navn. For mange blev punk en livsstil, og nøgleordene var rå attitude, foragt for pænhed og det etablerede borgerskab.

 

”Mange punkbands opstod ved at de så et andet band – så hvor nemt det var – og lavede så deres eget band. Jeg så nogen lave stand-up – så hvor nemt de fik det til at se ud – og trådte så selv op på scenen. For at få mit drug; grinet!” – Carsten Bang.

 

Nummererede siddepladser

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-

 

15. Oktober 2021 - Rolling Stones Classics 

 

Solister: Bobo Moreno, Jimmi Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Tracii Guns og Mathilde Falch

 

Efter de sidste 2 års succeser med først Woodstock i 2019 og i 2020 med The Beatles – Final Album, har vi i 2021 lyst til at fejre et af rockens allerstørste ikoner – The Roling Stones. I netop 2021 er der en helt speciel grund til det.

Det er med stor respekt hyldestbandets solister og musikere går til opgaven, men også gennemsyret af en lyst til at give deres personlige bud på den udødelige musik fra “The World’s Greatest Rock ‘n’ Rool Band”

Den 17. oktober i 2021 er det præcis 60 år siden de to unge englændere Michael Philip Jagger og Keith Richard i 1961 mødte hinanden første gang. Det skete på perron 2 på banegården i Dartfort, Kent, England. Et historisk møde som resulterede i den senere dannelse af The Rolling Stones. Et af historiens allerstørste rockbands.

 

2 x 45 minutter

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelse                                                                                                                            kr. 2.471,-

Pris for 1 person i enkeltværelse                                                                                                                                  kr. 1.648,- 

 

11. November 2021 - Adam & Noah: Farvel & Tjak 

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang”

 

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelse                                                                                                                            kr. 2.321,-

Pris for 1 person i enkeltværelse                                                                                                                                  kr. 1.573,- 

 

13. November 2021 - Allan Olsen Solo

I 1981 SAD ALLAN OLSEN OG LEGEDE MED TANKEN: - MÅSKE MAN KUNNE LEVE AF AT SPILLE MUSIK? EN HÅBLØS TANKE MEDMINDRE MAN VAR BÅDE UNG OG NAIV.

Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk. Det vil Allan Olsen fejre med en meget fin 40-års jubilæums-turné i efteråret 2021.

 

90 minutter

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.496,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.648,-

 

18. November 2021 - Thomas Warberg

“Et storslået Menneske” stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret! “I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”.

 

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

 

75 minutter

Nummererede siddepladser

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-

 

20. November 2021 - Christian Fuhlendorff 

Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt!

 

85 minutter

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.371,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.598,-

 

25. November 2021 - Uffe Holm  

Da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet, startede Uffe Holm med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og tiden i isolation fik Uffe Holm til at forholde sig til en hel masse nye spørgsmål.

For hvordan klarer man at gå op og ned ad sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være?  Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

 

70 minutter

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19, dørene åbner kl. 18

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.391,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-

 

26. November 2021 - Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

70 min

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 18.30, dørene åbner kl. 17.30

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.516,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.658,-

 

2. December 2021 - Amazing Christmas       

Akkompagneret af landets bedste korstemmer og superpianisten Jacob Christoffersen inviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS.

Magien breder sig for alvor når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.

Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

 

2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.151,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.488,-

 

 

 

 

11. Februar 2022 - Dansk Slager Parade

 

Dansk Slager Parade er en perlerække af dansk musik i genrerne dansktop, slager og melodi grand prix.

 

Holdet er:

Kirsten Siggaard

Torben Lendager (Walkers)

Pernille Schrøder (Nykøbing F Revyen m.m.)

Drama Queen (MGP-Vinder 2007: Peter Andersen)

Karin Strand-Holm (DK4)

Michael Jensen (DK4 - Syng med)

Klaus & Servants

 

2 x 50 minutter

Unummereret siddende koncert

Koncerten starter kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.291,-

Pris for 1 person i enkelttværelsekr. 1.533,-

 

 

 

14. Maj 2022 - Dorthe Gerlach

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach.

 

2 x 40 min

Nummererede siddepladser

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner kl. 19

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelsekr. 2.416,-

Pris for 1 person i enkeltværelsekr. 1.608,-