DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Restaurant i Næstved - Hotel Kirstine

 

Hvert måltid skal være en oplevelse

 

Når du spiser på Hotel Kirstine møder du et klassisk dansk køkken med et moderne islæt, hvor vi kræser for detaljerne og sætter gode råvarer i højsædet. Hos os laver vi al maden fra bunden, saucer, dressinger og meget mere.

 

Kvaliteten er i centrum

Vi ved, at et måltid er mere end blot dét og om det er fra den store fest til den intime middag, ved vi at det hele skal være i orden. Dette har vi selvfølgelig i tankerne, når vi tilbereder og anretter jeres mad, hvilket gør at det både er en fornøjelse for smagsløget og øjet, når du nyder din mad på Hotel Kirstine.

 

Menu efter årstiden

Vort a la carte kort skifter efter årstiden, så vi derved kan tilberede lækker mad med årstidens udvalg. Herved kan vi også bedre sørge for, uanset om det er frokost, kursus eller en middag til aften, at hvert måltid er en oplevelse.

Vores månedsmenu er altid en oplevelse, og der er altid mulighed for at tilkøbe en 4. eller 5. ret, hvis aftenen skal være ekstra hyggelig. Til måneds menuen er der altid sammensat en lækker vinmenu. Denne har vores restaurantchef Jens sammensat og han vil ligeledes sørge for andre muligheder, hvis i hellere er til en flaske fra kortet.

Om vinteren har vi tændt op i pejsen, og der er altid rift om pladserne her. Hyggen breder sig hurtigt når varmen spreder sig i lokalet, og lyden af knitrende brænde høres.

Om sommeren er det pladserne i vores glas arkade, der er rift om. Her er lyst og hyggeligt og man kan kigge ud på vores fine terrasse, der har et lille springvand i midten. Når vejret er med os, er det muligt at sidde ude på terrassen og nyde maden, drikkelsen og solen. Selvom vi ligger midt i byen, vil i opleve en skøn ro i haven, og til de lange lyse sommernætter, har vi selvfølgelig lys på terrassen og et lille tæppe, hvis det bliver nødvendigt.

Vor tjenere vil sørge for den gode intime stemning, og er altid klar med råd og vejledning vedr. vine eller mad. De er alle udvalgt nøje til at arbejde på Hotel Kirstine og har alle en passion for servicefaget, og vil hjælpe jer så langt det er muligt. 

Efter middagen er der mulighed for at nyde en kop kaffe, et glas cognac eller en cocktail i vores lækre loungeområde. Egentlig er det blot en hyggelig stue, med store bløde møbler og hyggelig stemning, men det er jo heller ikke værst at slutte aftenen sådan.

 

Se vores månedsmenuer & a la carte menu.

 

Vi gør opmærksom på at restauranten er lukket for frokost og middag på helligdage og søndage

 

Gebyr på betalingskort:

Private betalingskort udstedt indenfor EU, Norge og Island, vil ikke blive pålagt et gebyr.

Firmakort indenfor EU, Norge og Island, vil blive pålagt et gebyr.

Private betalingskort samt firmakort udstedt uden for EU, Norge og Island vil blive pålagt et gebyr.

 

Visa og Mastercard

Danske debetkort                0,32%

Danske kreditkort               0,50%

Udenlandske debetkort     0,50%

Udenlandske kreditkort     0,50%

Firmakort EU                       1,80%

Firmakort udenfor EU       1,89%

 Åbningstider køkken

Mandag-lørdag

Frokost: kl. 12.00 - 16.00

Aften:kl. 17.00 - 21.30

Søndag & Helligdage: lukket