DK | ENG | DE
deer

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00*

*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

 

 

Smørrebrød 

Sildetallerken med hvide sild, kryddersild & karrysild

Serveret med syltede løg, kapers, æg, senneps mayonnaise,

æble & hjemmelavet paleo brød samt smør & fedtKr.  88,00

Rejer

Serveret med dild mayonnaise, citron & urter
Serveret på smørristet brød Kr.  95,00

Pandestegt fiskefilet

Serveret med hjemmerørt remoulade & citronKr.  95,00

Roastbeef

Serveret med hjemmerørt remoulade,
friterede løgringe & surtKr.  85,00

 

Hotel Kirstines hønsesalat

Med syltede svampe & bacon. Serveret på smørristet brød Kr.  95,00

 

Salater

Cæsar salat med kylling, croutoner, parmesan
& Hotel Kirstines cæsar dressing kr.  95,00

 

Lune retter

Stjerneskud

Pandestegt & dampet rødspættefileter, rejer, røget laks, rød dressing & citron.

Serveret på smørristet brød Kr. 145,00

Pariserbøf ca. 250 g.

Serveret med rødbeder, hakket løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme Kr. 125,00

Æggekage

Serveret med flæsk, friske tomater, purløg
sennep & rugbrødkr. 110,00

Moules Frites

Dampede muslinger
serveret i muslingesauce med pommes frites & aiolikr. 145,00

Hotel Kirstines Sandwich

med lun oksefilet, citron mayonnaise, salat,

rødløg & semi dried tomater serveret med pommes frites Kr. 145,00 

 

Frokost Servering (min. 2 couverter)

Røget laks serveret med dild mayonnaise & krydderurter

Smørdampet grønne asparges serveret med rejer vendt i rygeost

Oksefilet med grønt & sauce Bordelaise

Krondild serveret med kompot

Jordbær trifli serveret med creme & mørk chokolade

 

Hertil brød, kiks & smørkr. 225,00

 

                                                       ***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom,

Serveret på rugbrød & fedt.kr.  85,00

Ostemad på lyst brød med peberfrugtkr.  75,00

Jordbær trifli med creme & mørk chokoladekr. 55,00

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

 

Forretter  

Dampet lange

Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskudkr.  98,00

Smørdampet grønne asparges

Serveret med rejer vendt i rygeost & krydderurtesalat kr.  98,00

Carpaccio

Serveret med romanesco salat, parmesan, brødcroutons
& olivenolie                                                                         kr. 98,00

Forret fra månedens menu kr.  98,00

 

Hovedret

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesauce samt salatskålkr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, nye kartofler & Bordelaise sauce samt salatskålkr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes saute, dampede ærter & skysovs samt salatskålkr. 245,00

Pasta med kyllingebryst

Serveret med ærter, rødløg, romanesco, bacon
& fløde samt salatskålkr. 225,00

Pasta med grøntsager (vegetarisk)

Serveret i tomatsauce hertil salatskål kr. 225,00

Moules friteskr. 245,00

Dampede blåmuslinger i muslingesauce

Serveret med pommes frites & aioli samt salatskål 

 

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,00

 

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr.  85,00

Jordbær

Serveret med vaniljeis & jordbærsaucekr.  85,00

Hvid chokolademousse

Serveret med hindbærsorbet & friske hindbærkr.  85,00

3 slags sorbet (Hindbær - Koldskål - Hyldeblomst)

Serveret med havregrynscrumblékr.  85,00

Desserten fra månedes menu kr.  85,00

2 fyldte chokoladerkr.  25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr.  85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr.  89,00



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.