DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre højrebsbuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores højrebsbuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Forretter

Kold ærtesuppe

Serveret med danske ærter, forårsløg & rugbrødscrumblekr. 98,00

Rimmede kammuslinger

Serveret med skilt grøn olie, syltede bræændte skalotteløg & rice puffskr. 98,00

Kyllingeterrin

Serveret med trøffelmayonnaise, sprødt kyllingeskind,

frisésalat & urter fra egen have kr. 98,00

Forret fra månedens menukr. 98,00

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesaucekr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel

& sauce Bordelaisekr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysovs kr. 245,00

Hotel Kirstines sandwich med lynstegt højreb

Serveret med senneps mayonnaise, plukket salat,

syltede rødløg, semi-dried tomater, urter fa vores egen have,

samt pommes frites & sauce bearnaisekr. 225,00

Pasta vendt i pesto, med laks fra vores fiskehandler

Serveret med semi-dried tomater, friske asparges & urter fra egen havekr. 225,00

Moulles Frites af danske Limfjordsmuslinger

Dampede muslinger i muslingesauce & krydderurter fra egen have

Serveret med pommes frites & aiolikr. 225,00

Vegetar pasta vendt i pesto

Serveret med danske ærter, asparges & squashkr. 225,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 149,00

 

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 85,00

Hvid chokolademousse

Serveret med friske hundbær & hindbær tuileskr. 85,00

3 slags sommerbær

Serveret med vaniljeis & mørk chokoladekr. 85,00

Koldskålssorbet

Serveret med hjemmelavede kammerjunkere & danske jordbærkr. 85,00

2 fyldte chokoladerkr. 25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00

 

 

 

 

Månedens menu

 

 

Månedens menu Juli 2021

 

Meunierestegt havkat

Serveret med dansk ærter, brændte syltede skalotteløg, forårsløg & sauce beurre blanc

 

Helstegt poussin

Serveret med glaseret spæde gulerødder i brunet smør, grillet hjertesalat med parmesan, kartoffel kroketter & kylling glace

 

Korndild - dansk ost fra Arla Unika

Serveret med grøn tomat chutney & grillet surdejsbrød

 

Hindbær symfoni

Hindbær sorbet, hindbær tuiles, friske hindbær & hindbær støv

 

 

Pris for månedensmenu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu Juli 2021

Velkomst: 1 gl. Sandiliano Asti

1 gl. Le Baux Blond, Languedoc

1 gl. Babich, Pinot Noir, Marlborough

1 gl. Langhe Nebbiolo, Piemonte

1 gl. Viña Tarapaca, Late Harvest, Sauvignon

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

Månedens menu August 2021

 

 

Tun tatar med lime & syltede sennepskorn
Serveret med kaviar, urtemayonnaise & rice puff

Grillet kalvefilet 
Serveret med sauté af danske majs & kantareller, Pommes rösti med havgus & timian hertil en kalve glace

Måneskær – Dansk blåskimmelost fra Arla Unika
rørt med flødeost
Serveret med bladselleri & hyben coli

Marmoreret Solbær is
Serveret med marineret solbær, sprød marengs & solbærsaft 

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu August 2021

1 gl. Farmer´s Block, Pinotage Rosé, Syd Afrika                               

1 gl. Wente, Zinfandel, Beyer Ranch, Californien

1 gl. Vin de Pierre, Mont Caume, Frankrig

1 gl. Niepoort, Ruby, Portugal

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.