DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte 

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores Carverybuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Rosé & Snacks

2 gl. Cuvée Prestige Rosé                                                                                                   Kr. 250,-
Lune chips med dip, røget saltmandler & Italienske luksus oliven

 

 

Forretter

Hummerbisque

Serveret med smørporcheret torsk & crudite af fennikel            Kr.135,-

 

 

Laksetatar af Koldrøget laks

Serveret med kartoffelchips, grøn olie &

æggeblommemoussè                                                                          Kr. 135,-

 

 

Ravioli

Med svampe & trøffel, serveret med brunet smør &

parmesan                                                                                              Kr. 125,-

 

 

Kr. 125,-Forret fra månedens menu

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & peber-bearnaisesauce                                    Kr. 345,00                                                         

SASHI Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, knuste kartofler med smør & urter

& sauce Bordelaise                                                                         Kr. 355,00                                         

Wienerschnitzel

Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysovs        Kr. 275,00                 

Bøf sautè Stroganoff                                                                                         
Serveret med knuste kartofler med urter                                   Kr. 275,00        

Spaghetti med hummer                                                                  

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener Kr. 169,00

  

Desserter

Bagt æble i smør & kanel                                                                                    Serveret med iscreme                                                                    Kr. 135,00

                    

             

Hotel Kirstine`s efterårs blommetrifli                                                Med vanilje creme & havregryns crumblè                                Kr. 135,00 kr.                                                                               

 

 

3 små søde sager                                                                            Kr.  45,00

  ----------------------------------------------------------------------------------

Pære Belle Helene

Serveret med vaniljeis, med chokolade & chokoladesauce    Kr. 135,00

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)                                                         Kr. 110,-

Fiskefilet med pommes frites                                                                                           Kr. 95,-

Kyllingebryst med pommes frites                                                                                   Kr. 100,-

 

 

 

 

Månedens menu

 

Månedens menu september 2022

Stegt rødtunge

Serveret med kantareller, sprøde ris-grene & citronskum    

 

Honningglaseret svinebryst

Serveret med confiteret porre, æble puré, Pommes anna &
sauce Calvados tilsmagt med æbler & timian

 

Kong Bars (ost fra Naturmælk)

Serveret med brombær-kompot & hjemmelavet knækbrød

 

Marinerede blommer i rom, kanel & brun farin

Serveret med iscreme & havregryns-crumble

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu september 2022

1 gl. Viña Tarapaca Chardonnay, Maipo Valley, Chile               

1 gl. Babich, Pinot Noir Marlborough

1 gl. Trumpeter, Malbech, Mendoza

1 gl. Nieport, Tawny, Portugal

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

Månedens menu oktober 2022

Smørpocheret torsk

Serveret med syltede sennepskorn, sprøde chips & sennepssauce    

 

Oksemedaljon

Serveret med variation af kål, pommes rösti & kraftig okseglace

 

Økologisk røget GauDan (ost fra Naturmælk)

Serveret med blommekompot & kiks

 

Kold grand marnier soufflé

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

Vinmenu oktober 2022

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire             

1 gl. Copper Lane Premium Reserve, Cabernet Sauvignon

1 gl. Nieport Ruby

1 gl. Tarapaca Late Harvest, Chile

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-










På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.