DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores Carverybuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Forretter

Jomfruhummerbisque

Serveret med smørpocheret torsk & crudite af fennikel kr. 115,00

 

Dådyr paté

Serveret med tyttebær salat, sennep & cornichonerkr. 115,00  

 

Tortellini - med ricotta & spinat 

Serveret med brunet smør & parmesankr. 115,00

kr. 115,00

Forret fra månedens menu

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesaucekr. 295,00

SASHI Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel

& sauce Bordelaisekr. 305,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysovs kr. 265,00

Pasta med lakskr. 245,00

Serveret med spinat & vendt i pesto  

kr. 245,00

Boeuf Sauté Stroganoff

Serveret med knuste kartofler vendt i persille & smør 

kr. 225,00

Risotto m. spinat

Serveret med årstidens svampe

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 159,00

  

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 110,00

Blødende chokoladekage kr. 110,00

Serveret med krystalliseret chokolade, sprød marengs & lun passionsfrugt-sauce

kr. 110,00

Vanilje Créme Brûlée

Serveres med marineret bær

kr. 110,00

Crepes suzette med vaniljeis

Flamberet pandekager i appelsinsauce (flamberes i køkkenet)


3 fsmå søde sagerkr. 35,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 110,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 95,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 99,00

 

 

 

 

Månedens menu

 

 

Månedens menu Januar 2022

Torsk-saltimbocca

Serveret med confiteret fennikel, fennikel crudité, syltet rosenpeber & sauce beurre blanc

 

Langtidstilberedt kalvespidsbryst

Serveret med bønne francaise, grillet gulerod, pommes duchess
& sur/sød sauce

  

Måneskær creme - En blå skimmelost fra Arla Unika

Serveret på bladselleri med rugbrødscrumble

 

Blommer i Madeira

Serveret med vaniljeis & mørk chokolade

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu januar 2022

1 gl. Tarapaca CHardonnay, Chile                  

1 gl. Wente, Zinfandel, Californien

1 gl. Fleurie, Christian Bernard, Frankrig

1 gl. Nieport Ruby reserva, Portugal

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

Månedens menu februar 2022

Kommer snarest......

 

 

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu November 2021

1 gl.                  

1 gl. 

1 gl. 

1 gl. 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.