DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre højrebsbuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores højrebsbuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3, 4 eller 5 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Forretter

Smørdampet asparges

Serveret med rejer creme, asparges crudité,

malt jord & rejer fra vores fiskehandlerkr. 98,00

Dild rimet hellefisk

Serveret med skilt fiske sauce, syltede sennepskorn & radise cruditékr. 98,00

Dådyr paté med trøffel &

Serveret med hvidkålssalat, surdejscroutoner & hjemmelavet sennepkr. 98,00

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesaucekr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel

& sauce Bordelaisekr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes saute, dampede ærter & skysovs kr. 245,00

Hotel Kirstines sandwich med lynstegt højreb

Serveret med senneps mayonnaise, plukket salat,

syltede rødløg, semidried tomater, urter fa vores egen have,

samt pommes frites & sauce bearnaisekr. 225,00

Pasta vendt i pesto, med laks fra vores fiskehandler

Serveret med semi dried tomater, friske asparges & urter fra egen havekr. 225,00

Moulles Frites - Danske Limfjordsmuslinger

Dampede muslinger i muslingesauce & krydderurter fra egen have

Serveret med pommes frites & aiolikr. 225,00

Vegetarbød lavet på revede grønsager

Serveret med dagens garniture samt kartoffel & tomat saucekr. 225,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 149,00

 

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 85,00

Rabarbersuppe

Serveret med vanilje is & marcipan crumblekr. 85,00

Hotel Kirstines Pannacotta

Serveret med blodappelsin gele, kokos crumble & karamelliseret appelsinkr. 85,00

Tærte med karamel & chokolademousse

Serveret med pekannødderkr. 85,00

2 fyldte chokoladerkr. 25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00

 

 

 

 

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Månedens menu Maj 2021

Dådyrpaté med trøffel & pistacienødder

Serveret med spidskålssalat, surdejscroutoner & hjemmelavet sennep

 

 

Hvide asparges

Serveret med rejer, hollandaise sauce & urter fra egen have

 

Grillet kalvemørbrad

Serveret med spæde forårs grøntsager, knuste kartofler med krydderurter fra egen have og hertil kalve glace

 

Hvid dame - dansk ost fra Arla unika

Serveret med vaniljesyltede rabarber & hjemmelavet knækbrød

 

Vores fortolkning af Millefullie

Serveret med vaniljeis & passionsfrugt coulís

 

Pris for månedensmenu

 

Vælg frit blandt de 5 retter

 

2 retterKr. 345,-

3 retter Kr. 385,-

4 retterKr. 435,-

5 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu Maj 2021

 

Velkomst: 1 gl. Moscato Rosé

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Pfafel Grüner Veltliner Vom Haus

1 gl. Zinfandel, Wente Vineyards, Beyer Ranch

1 gl. Langhe Nebbiolo, Ben de Batasiolo

1 gl. Viña Tarapaca “Late Harvest” Sauvignon

 

 

Pris for vinmenu

 

Velkomst & 2 glasKr. 199,-

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.