DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

 

Forretter

Cremet jordskoksuppe 

Serveret med hø bagte jordskokker & chips af jordskokkerkr. 98,00

Dild rimmet dansk torsk

Serveret med skilt fiskesauce, syltede sennepskorn & fennikel cruditékr. 98,00

Dådyr pate med trøffel & pistacienødder

Serveret med hvidkålssalat, cornichoner & sennepkr. 98,00

Forret fra månedens menu kr. 98,00

 

Hovedret

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesaucekr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel

& sauce Bordelaisekr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes saute, dampede ærter & skysovskr. 255,00

Pasta med kalvemørbrad i bourbon saucekr. 225,00

Pasta med grøntsager (vegetarisk)

Serveret i tomatsaucekr. 225,00

 

Fisk fra torvet

Spørg Deres tjener kr. 145,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,00

 

 

 

Desserter

Creme brulé

Serveret med tuilles & rødvins kr. 85,00

Tærte med karamel & chokolademousse

Serveret med pekannødderkr. 85,00

Blommer i madeira

Serveret med vaniljeis & chokoladekr. 85,00

Desserten fra månedens menu kr. 85,00

2 fyldte chokoladerkr. 25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.