DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Frokost kl. 12.00 - 16.00*

*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

 

 

Smørrebrød

Sildetallerken med hvide sild, kryddersild & karrysild

Serveret med syltede løg, kapers, æg, senneps mayonnaise,

æble, hjemmelavet paleo brød & rugbrød samt smør & fedtKr. 88,00

Rejer

Serveret med dild mayonnaise, citron & urter

Serveret på smørristet brød Kr. 95,00

Pandestegt fiskefilet

Serveret med hjemmerørt remoulade & citronKr. 95,00

Roastbeef

Serveret med hjemmerørt remoulade,

friterede løgringe & surtKr. 85,00

Hotel Kirstines hønsesalat

Med syltede svampe & bacon. Serveret på smørristet brød Kr. 95,00

Øl marineret svinemørbrad

Serveret med aioli & semidried tomater.

Serveret på ristet rugbrødKr. 95,00

 

Salater

Cæsar salat med kylling, brødcroutoner, parmesan/p>

& Hotel Kirstines cæsar dressing kr. 95,00

 

Lune retter

Stjerneskud

Pandestegt & dampet rødspættefileter, rejer, røget laks, rød dressing & citron.

Serveret på smørristet brød Kr. 145,00

Pariserbøf ca. 250 g.

Serveret med rødbeder, hakket løg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme Kr. 125,00

Æggekage

Serveret med flæsk, friske tomater, purløg

sennep & rugbrødkr. 110,00

Hotel Kirstines Sandwich

Med oksefilet, hjemmelavet mayonnaise, salat,

rødløg & semi dried tomater serveret med pommes frites Kr. 145,00

 

Juleanretning - i 3 serveringer (min. 2 couverter)(Serveres fra den 20/11 til den 19/12, dog ikke fredage & lørdage i december)

  • 1. servering

Karrysild

Æg & rejer med mayonnaise

Røget laks med røræg

Fiskefillet med remoulade & citron

  • 2. servering

And med rødkål

Tartelet

  • 3. servering

Ost med mandarin kompot

Risalamande med kirsebærsovs

 

Hertil brød, kiks & smørkr. 249,00 pr. pers.

 

***

 

Gammel ost med sky, løg & mørk rom,

Serveret på rugbrød & fedt.kr. 85,00

Ostemad på lyst brød med peberfrugtkr. 75,00

Gammeldags æblekagekr. 55,00

 

 

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

 

Forretter

Jomfruhummerbisque

Serveret med stegt kammusling & persilleoliekr. 98,00

Hotel Kirstines laksetatar

Rørt med kapers & løg. Serveret med æggeblommemousse,

persilleolie & sprødt paleo brødkr. 98,00

Øl marineret svinemørbrad

Serveret med sprøde kartoffelchips & aiolikr. 98,00

Forret fra månedens menu kr. 98,00

 

Hovedret

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesauce. Hertil en salatskålkr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, hasselback kartoffel

& sauce Bordelaise, hertil en salatskålkr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes saute, dampede ærter & skysovs, hertil en salatskålkr. 245,00

Pasta med svinemørbrad

Serveret med bacon, semidried tomater, ærter & tomatsovs, hertil ensalatskålkr. 225,00

Pasta med grøntsager (vegetarisk)

Serveret i tomatsauce, hertil en salatskål kr. 225,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,00

 

Juleanretning - i 3 serveringer (min. 2 couverter) (Serveres fra den 20/11 til den 19/12)

  • 1. servering

Karrysild

Æg & rejer med mayonnaise

Røget laks med røræg

Fiskefillet med remoulade & citron

  • 2. servering

And med rødkål

Tartelet

Lun frikadelle med agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg

  • 3. servering

Ost med mandarin kompot

Risalamande med kirsebærsovs

 

Hertil brød, kiks & smørkr. 299,00 pr. pers.

 

 

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 85,00

Æble sorbet

Serveret med vaniljemousse & ristede hasselnødderkr. 85,00

Lun blomme tærte

Serveret med crumble & vaniljeiskr. 85,00

Cheesecake

Serveret med brombærkompotkr. 85,00

Desserten fra månedes menu kr. 85,00

2 fyldte chokoladerkr. 25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.