DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre højrebsbuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores højrebsbuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Forretter

Kold ærtesuppe

Serveret med danske ærter, forårsløg & rugbrødscrumblekr. 98,00

Rimmede kammuslinger

Serveret med skilt grøn olie, syltede bræændte skalotteløg & rice puffskr. 98,00

Kyllingeterrin

Serveret med trøffelmayonnaise, sprødt kyllingeskind,

frisésalat & urter fra egen have kr. 98,00

Forret fra månedens menukr. 98,00

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & bearnaisesaucekr. 275,00

Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel

& sauce Bordelaisekr. 285,00

Wienerschnitzel

Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysovs kr. 245,00

Hotel Kirstines sandwich med lynstegt højreb

Serveret med senneps mayonnaise, plukket salat,

syltede rødløg, semi-dried tomater, urter fa vores egen have,

samt pommes frites & sauce bearnaisekr. 225,00

Pasta vendt i pesto, med laks fra vores fiskehandler

Serveret med semi-dried tomater, friske asparges & urter fra egen havekr. 225,00

Moulles Frites af danske Limfjordsmuslinger

Dampede muslinger i muslingesauce & krydderurter fra egen have

Serveret med pommes frites & aiolikr. 225,00

Vegetar pasta vendt i pesto

Serveret med danske ærter, asparges & squashkr. 225,00

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 149,00

 

Desserter

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 85,00

Hvid chokolademousse

Serveret med friske hundbær & hindbær tuileskr. 85,00

3 slags sommerbær

Serveret med vaniljeis & mørk chokoladekr. 85,00

Koldskålssorbet kr. 85,00

Serveret med hjemmelavede kammerjunkere & danske jordbær


2 fyldte chokoladerkr. 25,00

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00

Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00

Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00

 

 

 

 

Månedens menu

 

 

Månedens menu september 2021

Ballotine af danske rødspætter med porreaske

Serveret med friteret kapers & en klaret fiskefond

 

 

Honning glaseret svinebryst

Serveret med smør stegte porre, æble pure, pommes Anna & Sauce Calvados

 

 

Røget Vesterhavs ost

Serveret med Figen kompot fra lokal avler & hjemmelavet knækbrød

 

Chokolade dessert.

Chokoladekage med chokolademousse,

Chokolade grene, krystalliseret chokolade

& en lun havtornssauce 

 

 

Pris for månedensmenu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu September 2021

1 gl. Baux Blond, Languedoc                         

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Vina Tarapaca carmenere

1 gl. Santovino Sommavite

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

Månedens menu Oktober 2021

Skindstegt kulmule

Serveret med hjemmesyltede rødbeder & syrnet fløde tilsmagt med sennep

 

 

Tournedos af oksemørbrad

Serveret med variation af kål, smørstegt polenta med krydderurter & portvins morkel sauce

 

 

Gratineret gedeost med honning

Serveret på smørstegt surdejsbrød

 

 

Romsyltede figner fra lokal avler

Serveret med hasselnøddeis & nøddekrokant

 

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu oktober 2021

1 gl. Moselland Spâtlese Riesling                   

1 gl. Stony Creek, Shiraz

1 gl. Langhe Nebbiolo

1 gl. Josef Ardert Eiswein Riesling

 

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.