A la carte
Aften kl. 17.00 - 21.30*
*Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
Forretter
Cremet jordskoksuppe
Serveret med hø bagte jordskokker & chips af jordskokkerkr. 98,00
Dild rimmet dansk torsk
Serveret med skilt fiskesauce, syltede sennepskorn & fennikel cruditékr. 98,00
Dådyr pate med trøffel & pistacienødder
Serveret med hvidkålssalat, cornichoner & sennepkr. 98,00
Forret fra månedens menu kr. 98,00
Hovedret
SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.
Serveret med dagens garniture,
pommes frites & bearnaisesaucekr. 275,00
Oksemørbrad ca. 200 g.
Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel
& sauce Bordelaisekr. 285,00
Wienerschnitzel
Serveret med pommes saute, dampede ærter & skysovskr. 255,00
Pasta med kalvemørbrad i bourbon saucekr. 225,00
Pasta med grøntsager (vegetarisk)
Serveret i tomatsaucekr. 225,00
Fisk fra torvet
Spørg Deres tjener kr. 145,00
Dagens ret
Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener kr. 145,00
Desserter
Creme brulé
Serveret med tuilles & rødvins kr. 85,00
Tærte med karamel & chokolademousse
Serveret med pekannødderkr. 85,00
Blommer i madeira
Serveret med vaniljeis & chokoladekr. 85,00
Desserten fra månedens menu kr. 85,00
2 fyldte chokoladerkr. 25,00
Børnemenuer
Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)kr. 100,00
Fiskefilet med pommes frites kr. 85,00
Kyllingebryst med pommes frites.kr. 89,00

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.