DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

A la carte 

OBS a la carte skifter pr. 1/6!

 

Aften kl. 17.00 - 21.30*

*Gældende mandag - torsdag.

 

Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter.

Læs mere om vores Carverybuffet her

 

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

 

Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

 

 

Rosé & Snacks

2 gl. Cuvée Prestige Rosé                                                                                                   Kr. 250,-
Lune chips med dip, røget saltmandler & Italienske luksus oliven

 

 

Forretter

Kold ærtesuppe

Serveret med friske danske ærter, rugbrødscrumble & Rømørejer                          Kr. 135,-

 

Ceviche af kammuslinger med citrus & lime

Serveret med radiser & syrnet fløde skilt med dildolie                                                Kr. 135,-

 

3 slags bruschetta

Serveret med friske tomater, ost & røget dyrekølle                                                      Kr. 125,-

 

Kr. 125,-Forret fra månedens menu

 

Hovedretter

SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.

Serveret med dagens garniture,

pommes frites & peber-bearnaisesauce                                                                         Kr. 315,-

SASHI Oksemørbrad ca. 200 g.

Serveret med dagens garniture, knuste kartofler med smør & urter

& sauce Bordelaise                                                                                                             Kr. 320,-

Wienerschnitzel

Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysovs                                             Kr. 275,-

 Meunierestegt rødspætte                                                                                                 Kr. 265,-
Serveret med nye danske kartofler & brunet smørsauce med kapers

Moules frites af danske Limfjordsmuslinger                                                                Kr. 178,-

Dampede muslinger i muslingesauce & krydderurter fra egen have

Serveret med pommes frites med aioli 

Kr. 225,00

Risotto m. spinat

Serveret med årstidens svampe

 

Dagens ret

Serveres fra mandag - torsdag - spørg Deres tjener Kr. 169,00

  

Desserter

Hindbærsymfoni                                                                                                                  Kr. 125,-

Serveret med friske hindbær, hindbærganache,
twill med hindbærstøv
& hindbærsorbet

Koldskålsmoussekage                                                                                                         Kr. 115,-

             

Jordbær Romanoff                                                                             

Serveres med softice & mørk chokolade                                                                         Kr. 125,-

Kr. 45,-

 3 små søde sager

 

 

Børnemenuer

Oksefilet med pommes frites og salat (ca. 100g)                                                         Kr. 110,-

Fiskefilet med pommes frites                                                                                           Kr. 95,-

Kyllingebryst med pommes frites                                                                                   Kr. 100,-

 

 

 

 

Månedens menu

 

  

Månedens menu juni 2022

Smørstegte jomfruhummerhaler

Serveret med ærtepuré, ærteskud, sprøde ærtechips & brunet smør med friske ærter

 

Variation af sommerbuk

Serveret med spæde sommergrøntsager, tomatsalat på modne bøftomater, nye danske smør glaserede kartofler & vildt glace tilsmagt sennep

 

Krondild - Hvidskimmelost fra Arla Unika

Serveret med honningglaserede nødder & smørstegt surdejsbrød

 

Cointreau flamberet danske jordbær

Serveret med softice og mynte 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu juni 2022

 

1 gl. Crémant D'Alsace, Brut, Frankrig

1 gl. Tarapacá Carménère, Carbernet Sauvignon, Chile

1 gl. Fleurie Christian Bernard, Frankrig

1 gl. Brachetto d'Acqui SOCG, Italien

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-



På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.