DK | ENG | DE
deer

 

Buffet

Min. 15 personer - maks. 8 timer

 

Om i skal holde fødselsdag, konfirmation eller blot skal mødes til en hyggelig kom-sammen, er en buffet altid et godt valg.
Vor køkkenchef har sammensat en buffet for hver årstid. På denne måde kan de altid sikre dem at udvalget er frisk og efter årstidens friske råvarer.

Med i prisen er betjening, eget lokale & opdækning (hvide duge/servietter & levende lys)

Blomsterdekorationer kan tilkøbes for kr. 250,- pr. stk. 

 

Forår

Gældende for marts, april & maj

  • Hasselnøddebagt kulmule m. syltet æble/porre & granatæble
  • Varmrøget lakserillette m. krydderurter & ristet rugbrød
  • Øl-marineret svinemørbrad
  • Helstegt oksefilet med krydderurter
  • Pommes gratin
  • Bagte sweet potatoes
  • Skysauce
  • Forårs sauté
  • Spidskålssalat med ramsløgsolie, honningristede solsikkekerner & granatæble 
  • 2 slags oste m. ristede nødder i akaciehonning
  • Rabarbertærte med vaniljecreme
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 360,-

Børn under 12 år halv pris

Børn under 2 år uden beregning

 

Sommer

Gældende for juni, juli & august

  • Skalrejer m. citron & skaldyrsdressing
  • Gazpacho m. creme fraiche & brødcroutoner
  • Langtidstilberedt kalveculotte
  • Skindstegt kyllingebryst med krydderurter 
  • Kartoffelsalat
  • Nye kartofler
  • Skysauce
  • Jordbærsalat med rødløg, sort peber & kraftig balsamico
  • Sommer sauté
  • 2 slags oste m. syltede grønne tomater
  • Pavlova m. sommerens bær
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 360,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Efterår

Gældende for september, oktober & november

  • Røget makrel m. citroncreme & krydderurter
  • Foie gras terrin med portvissyltede rødløg
  • Kalveculotte
  • Kalkunroulade
  • Honnig glaserede rodfrugter
  • Pommes Anna
  • Skysauce
  • Rødbedesalat m. ristet serranoskinke & græskarkerner
  • Efterårs sauté
  • 2 slags oste m. figenkompot
  • Æbletærte med crumble & creme fraiche
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 360,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Vinter

Buffet gældende for december, januar & februar

  • Rilette af torsk med ørredrogn & sprødt rugbrød 
  • Bruschetta med røget dyrekølle, feta & granatæble 
  • Helstegt tyndstegsfilet med timian
  • Svinebryst porchetta
  • Flødekartofler med porre
  • Pommes rissolé
  • Skysauce
  • Rødkålssalat m. appelsin & tranebær vendt i æblegelé
  • Vinter sauté
  • 2 slags oste serveret med blommekompot & syltede valnødder
  • Brownietårn m. chokolademousse & frisk frugt
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 360,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Den gode gammeldags buffet

Tilbydes hele året

  • 3 slags sild med løg & kapers
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Gravad laks med rævesauce
  • Lun fiskefilet med citron & remoulade
  • Roastbeef med pickles & peberrod
  • Lunleverpostej med svampe & bacon
  • Oksemedaillon med svampe a la creme
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Flæskesteg med rødkål & surt
  • Små tærter
  • Oste/kagebord med 3 slags ost, kage & div. garniture
  • Brød & smør

Pris pr. pers. kr. 360,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 



Buffeter er til minimum 15 personer. Med i prisen er eget lokale, opdækning og servering.