DK | ENG | DE
deer

 

Buffet i 2022

Min. 15 personer - maks. 8 timer

 

Restauranten har lukket på søndage og på helligdage

 

 

Om i skal holde fødselsdag, konfirmation eller blot skal mødes til en hyggelig kom-sammen, er en buffet altid et godt valg.
Vor køkkenchef har sammensat en buffet for hver årstid. På denne måde kan de altid sikre dem at udvalget er frisk og efter årstidens friske råvarer.

Med i prisen er betjening, eget lokale & opdækning (hvide duge/servietter & levende lys)

Blomsterdekorationer kan tilkøbes.

 

Forår

Gældende for marts, april & maj

  • Hasselnøddebagt kulmule m. syltet æble/porre & granatæble
  • Varmrøget lakserillette m. krydderurter & ristet rugbrød
  • Fyldt svinemørbrad i svøb
  • Helstegt oksefilet med krydderurter
  • Pommes gratin
  • Bagte sweet potatoes
  • Skysauce
  • Forårs sauté
  • Spidskålssalat med ramsløgsolie, honningristede solsikkekerner & granatæble 
  • 2 slags oste m. ristede nødder i akaciehonning
  • Rabarbertærte med vaniljecreme
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 431,-

Børn under 12 år halv pris

Børn under 2 år uden beregning

 

Sommer

Gældende for juni, juli & august

  • Skalrejer m. citron & skaldyrsdressing
  • Gazpacho m. creme fraiche & brødcroutoner
  • Langtidstilberedt kalveculotte
  • Skindstegt kyllingebryst med krydderurter 
  • Kartoffelsalat
  • Nye kartofler
  • Skysauce
  • Jordbærsalat med rødløg, sort peber & kraftig balsamico
  • Sommer sauté
  • 2 slags oste m. syltede grønne tomater
  • Pavlova m. sommerens bær
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 431,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Efterår

Gældende for september, oktober & november

  • Røget makrel m. citroncreme & krydderurter
  • Lakserillette i vol au vent
  • Kalveculotte
  • Kalkunroulade
  • Honningglaserede rodfrugter
  • Pommes Anna
  • Skysauce
  • Broccolisalat
  • Efterårs sauté
  • 2 slags oste m. figenkompot
  • Æbletærte med crumble & creme fraiche
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 431,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Vinter

Buffet gældende for december, januar & februar

  • Rilette af torsk med ørredrogn & sprødt rugbrød 
  • Bruschetta med røget dyrekølle, feta & granatæble 
  • Helstegt tyndstegsfilet med timian
  • Svinebryst porchetta
  • Flødekartofler med porre
  • Bagte beder
  • Skysauce
  • Grødkålssalat m. æbler & valnødder
  • Vinter sauté
  • 2 slags oste serveret med blommekompot & syltede valnødder
  • Brownietårn m. chokolademousse & frisk frugt
  • Friskbagt brød & smør

Pris pr. pers. kr. 431,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 

Den gode gammeldags buffet

Tilbydes hele året

  • 3 slags sild med løg & kapers
  • Æg & rejer med mayonnaise
  • Røget laks med røræg
  • Lun fiskefilet med citron & remoulade
  • Roastbeef med pickles & peberrod
  • Lun leverpostej med svampe & bacon
  • Svinemedaljon med bløde løg
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Flæskesteg med rødkål & surt
  • Små tærter
  • Oste/kagebord med 3 slags ost, kage & div. garniture
  • Brød & smør

Pris pr. pers. kr. 431,-

Børn under 12 år halv pris.

Børn under 2 år uden beregning.

 



Buffeter er til minimum 15 personer. Med i prisen er eget lokale, opdækning og servering.