DK | ENG | DE
deer

 

Sammensæt selv menuen

 

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, mellemretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer

 

Vælg 3 retter - kr. 395,-

Børn under 12 år - ½ pris

 

Forår (gældende for marts, april & maj)

 

Forretter

Hvidvinsdampet havkat

Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.

Tatar af røget hellefisk

Serveret med sennepsmayonnaise, sprødt palæobrød & dildolie

Kyllingeterrin med serrano

Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips

 

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Ølmarineret svinemørbrad

Serveret med pommes fondant, årstidens garniture & sauce jus

Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg

Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky

Langtidsstegt kalvebryst

Serveret med bagt tomat, glaseret perleløg, årstidens garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky

Oksemørbrad wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise 

 


Desserter

Pandekager med appelsincreme

Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles

Fragilité isroulade med 3 slags is

Serveret med marinerede skovbær

Rabarbertærte

Serveret med krystalisseret chokolade & rabarbersorbet

 

 

Sommer (gældende for juni, juli & august) 

 

Foretter

Rimmet kammusling

Serveret med røget blomkålspuré, syltede urter & panko tuiles

Dampet lange

Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud

Smørdampet asparges

Serveret med rejer vendt i rygeost

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Variation af sommerbuk

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace

Langtidstilberedt kalveculotte

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky

Helstegt kalvemørbrad

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace

Oksemørbrad wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise 

 

Desserter

Hvid chokolademousse

Serveret med friske hindbær & tuiles

3 slags sommerbær

Serveret med iscreme & grene af mørk chokolade

Koldskålssorbet

Serveret med kammerjunkere & skovsyre 

 

 

Efterår (gældende for september, oktober & november)

 

Foretter

Laksetatar

Serveret med skorzonerrodschips, persilleolie & æggeblommemousse

Foir gras terrin med portvinssyltet rødløg

Serveret på ristet brød

Oksecarpaccio

Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.) 

Kalkunroulade

Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme

Langtidstilberedt svinebov

Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes risoles & sauce Calvados 

Oksehøjreb

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise

Oksemørbrad wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise 

  

Desserter

Blommetærte
Serveret med crumble & vaniljecreme

Isbombe "Josefine"
Serveret med nøddekrokant & flødeskum

Kanelmazarin

Serveret med æblemousse   

 

 

Vinter (gældende for december, januar & februar)

 

Foretter

Fasanpaté

Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner

Spinatroulade med varmrøget laks

Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter

Rimmet sandart

Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme

 

Hovedretter (bydes 1 gang - 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Kalvesteg stegt som vildt

Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette,
pommes rissoles & vildtflødesauce

Helstegt oksemørbrad

Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce

Svinebryst Porchetta

Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados

Oksemørbrad wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise  

  

Desserter

Blommer syltet i Madeira
Serveret med vaniljeis & chokoladegrene

Gateau Marcel
Serveret med marengs & marinerede bær

Gammeldas æblekage

 

Natmad (børn under 12 år ½ pris)

Frikadeller
Serveret med kartoffelsalat & mixed salat kr. 98,-

Pølse/ostebord - 3 slags ost & 2 slags pølse

Hertil div. garniture & hjemmebagt brød kr. 120,-

Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller

Serveret med hjemmebagt brødkr. 98,-

Skipperlabskovs

Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød kr.98,-

Kartoffel/porre suppe

Serveret med croutons & sprød bacon kr. 98,-

2 slags paté

Serveret med rugbrød & garniture kr. 98,-

Ostebræt - 3 slags danske oste

Serveret med div. garniture kr. 98,-

 

Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.

 

Muligheder for tilkøb:

Velkomstdrink

(se udvalget i vinkortet) Fra kr. 55,-

Snack fade pr. pers. kr. 25,-

Fyldte chokolader (2 stk.) pr. pers. kr. 25,-

Kaffe/te ad libitum pr. pers. kr. 34,-

Husets cognac/likør 2 cl. kr. 48,-/45,-

Blomster-dekorationer pr. stk. kr. 250,-

Tillæg for egen medbragt kage pr. pers. kr. 25,-

 

 

Vinmenuer ( vine tilbydes ad libitum under middagen)

Vinmenu 1

  • Velkomst: 1 gl. hvidvin med hyldeblomst
  • Husets hvidvin
  • Husets rødvin
  • Husets dessertvin
  • Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Pris pr pers. kr. 388,-

 

Vinmenu 2

  • Velkomst: Tarapaca Brut
  • Tarapaca Chardonnay
  • Tarapaca Carmenere
  • Baron de Farnals Muscat Vaencia
  • Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Pris pr pers. kr. 515,-

 

Overnatning

Hvis du eller dine gæster ønsker at overnatte, i forbindelse med jeres fest, kan vi tilbyde dig specialpriser:

 

Dobbeltværelse - Standard

(listepris kr. 1.175,-) kr. 945,-

Enkeltværelse - Standard

(listepris kr. 975,-) kr. 750,-

 

Alle værelsespriser er inkl. stor morgenbuffet.