Hotelophold med underholdning

I samarbejde med Grønnegades kaserne
Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i Ny Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

Vi sørger for det hele
Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;
Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.


Et ophold med musik indeholder følgende:

  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg
  • Billetter til det valgte arrangement
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

Kalender

Specialklassen - Intet aftalt


23. November 2022 – Specialklassen – Intet aftalt  

Glæd dig til at opleve Specialklassen, når de besøger hele landet med deres nye tour ”Intet aftalt”! Som navnet indikerer, er INTET AFTALT. Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: det bliver stærkt underholdende, samtidsaktuelt, involverende, overraskende og en aften i en klasse for sig selv!

Oplev et involverende, overraskende og anderledes ”take” på comedygenren end det, som mange andre komikere turnerer rundt med i landet.

 

Praktisk information
2 x 40 minutter

Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19.30, dørene åbner kl. 18.30

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.585,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.755,-

Julie Berthelsen


1. December 2022 – Julie Berthelsen

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme, personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

 

Praktisk information
2 x 45 minutter

Unummererede siddepladser 

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.655,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.790,-

Paul Potts & Gry


8. December 2022 – Paul Potts & Gry

Der er garanti for en skøn og forrygende julekoncertoplevelse i Ny Ridehus, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er 6. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2022 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

 

Praktisk information
Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.815,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.870,-

Magtens Korridorer 


15. December 2022 – Magtens Korridorer
    

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

Holdopstillingen er som altid den samme: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

 

Praktisk information
Stående koncert

Ca. 2 timers varighed

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.795,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.860,-

Dansk Slager Parade


3. Marts 2023 – Dansk Slager Parade   
 

Dansk Slager Parade 2023 præsenterer Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner – både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt – ikke alle ved eksempelvis, at ”Velkommen til verden” er skrevet af ABBA-drengene.

Det mandlige ikon på paraden er Dario Campeotto – mere end 60 år på toppen. Det er svært at give et kvalificeret gæt på, hvor mange gange han har hyldet Angeliques skønhed i de danske koncertsale – men det er helt sikkert, at Dario vil hylde hende på den kommende turné.

 

Praktisk information
U-nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 19.30, dørene åbner kl. 18.30

2 x 50 minutter

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.635,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.780,-

Sømændene


17.
Marts 2023 – Sømændene  

Fest igennem sammen med Næstveds helt egne sømænd! Sømændene er kendt og elsket i hele landet, men intet sted har de hjemme som i Sydsjællands hovedstad!

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.

 

Praktisk information
Stående koncert 

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

2 x 45 minutter

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.715,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.820,-

Nikolaj Stokholm


22.
Marts 2023 – Nikolaj Stokholm

Så er den gal igen, sagde hunden! 

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. 

Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!).

Det første show MIT LIV SOM…., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af. 

Det andet show TUREN GÅR TIL…., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til. 

 

Praktisk information
Nummererede siddepladser 

Showet starter kl. 21.30, dørene åbner kl. 20.30

80 minutter

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.745,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.835,-

Verden ifølge Pelle

 

15. April 2023 – Verden ifølge Pelle

I 2020 fik revyfiguren Pelle sit helt store gennembrud på sociale medier, da hans nytårstale fik over tre millioner visninger og 70.000 delinger på Facebook. Harsk samfundskritik og -satire strømmer gennem den populære ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når han med sit barnesprog gengiver de samtaler, han overhører sine forældre have om alt fra coronaregler, fodbold og påske til krigen i Afghanistan. Til næste efterår kommer den populære satirefigur Pelle, der spilles af den ukronede revydronning Trine Gadeberg, så på landevejen med sit første one-child comedyshow – og han har en masse venner med.


Praktisk information
2 x 40 minutter

Nummereret siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.815,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.855,-

 

MLTR - Michael Learns To Rock

 

22. April 2023 – Michael Learns to rock


Praktisk information
2 x 45 minutter

Nummererede siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. ,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. ,-

 

Lis Sørensen

 

11. November 2023 – Lis Sørensen

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.


Praktisk information
2 x 45 minutter

Nummererede siddepladser

Showet starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. ,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. ,-

 

Opgradering af værelset

Luksus værelser
Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre. Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse.

Prisen er kun kr. 120,- ekstra pr. værelse pr. nat


Deluxe værelser
Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt. Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer. 

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat.

Praktiske informationer

Restauranten
Vores restaurant er lukket for middag alle søndage og helligdage.
Det er derfor ikke muligt at booke ophold med middag inklusiv, på eller henover, disse dage.


Hotellet

Vi gør opmærksom på at der ikke forefindes aircondition på vores værelser, og at
Hotel Kirstine er et “festhotel”, hvor der kan forekomme larm, primært i weekenderne. 

Hotel Kirstine tillader desværre ikke hunde på hotellet.


Ophold
Priserne er variable alt efter hvilken dato og koncert opholdet er med

 

Check-in fra kl. 14.00

Check ud senest kl. 11.00

Se vores andre opholdspakker

Se vores forskellige ophold og find det der passer lige præcis til jeres behov

slot næstved
Large
Fra Kr. 1.116,-
Sleeps 2, Queen Bed

Middag & Slotsbesøg

Oplev Gavnø Slot med dem du holder af. Vi sørger for middag, billetter, overnatning og morgenmad.

Large
Fra Kr. 1.236,-
Sleeps 2, Queen Bed

Skovtårnsophold

Ta’ familien med til en oplevelse i absolut særklasse og besøg Danmarks Skovtårn i 135 meters højde.

Wellness næstved
Large
Fra Kr. 1.249,-
Sleeps 2, Queen Bed

Wellnessophold

Vi byder jer på ultimativ forkælelse med et wellness ophold i vores nybygget luksus wellness afdeling.

GOLFOPHOLD næstved
Large
Fra Kr. 1.713,-
Sleeps 2, Queen Bed

Golfophold

Ta’ vennerne med til et spil golf på nogle af Sydsjællands bedste golfbaner.

cykeltur næstved
Large
Fra Kr. 2.237,-
Sleeps 2, Queen Bed

Cykelophold

Ta’ familien med på cykelferie i Næstved og oplev camp adventure.

ferie for 2 næstved
Large
Fra Kr. 3.330,-
Sleeps 2, Queen Bed

Miniferie for 2

Nyd en miniferie for 2 personer på Hotel Kirstine i Næstved.

vinter næstved
Large
Fra Kr. 3.900,-
Sleeps 2, Queen Bed

Vinterferie for 2

Tag på 2 dages vinterferieophold for 2 i skønne Næstved på Hotel Kirstine.

Hästens seng hotel kirstine
Large
Fra Kr. 3.330,-
Sleeps 2, Queen Bed

Ophold med halvpension

Nyd et ophold med morgenmad og 3-retters middag på Hotel Kirstine.

jul næstved
Large
Fra Kr. 1.178,-
Sleeps 2, Queen Bed

Julehygge ophold

Nyd et hotelophold fyldt med hyggelig julestemning og dejlig julemad.

kro i næstved
Large
Fra Kr. 1.397,-
Sleeps 2, Queen Bed

Kroophold

Velkommen til kroophold på Hotel Kirstine, vi gør alt for, at I føler jer forkælet fra start til slut.

underholdning næstved
Large
Fra Kr. 1.825,-
Sleeps 2, Queen Bed

Hotelophold med underholdning

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne, hvor vi invitere til underholdning som en del af jeres ophold.

pool næstved
Large
Fra Kr. 1.178,-
Sleeps 2, Queen Bed

Sommerophold

Vi har samlet de bedste og mest uforglemmelige sommeroplevelser i Næstved og omegn. Vi har kombineret oplevelserne med et ophold på Hotel Kirstine, så i kan få den bedst mulige sommeroplevelse, i forkælelse og ro.