Månedens menu

Månedens menu

 

Januar 2026

Hotellets franske løgsuppe
Serveret med gratineret surdejsbrød

Glaseret svinekrone med honning og timian
Serveret med smørstegte rosenkål med æbler, bacon og sprød grønkål. 
Hertil Pommes rissolle og timiansky

Måneskær creme (Blåskimmel ost fra Arla Unika)
Serveret på bladselleri med rugbrødscrumble og passionsfrugt coulis

Mandelkage
Serveret med appelsinsorbet, karamelliserede mandelflager og lun appelsinsauce

 Pris pr. person:

2 retter: Kr. 385,-
3 retter: Kr. 435,-
4 retter: Kr. 498,-

Bemærk! Månedens menu serveres ikke om fredagen.

carvery buffet

Carvery aften

Fredag aften bliver ikke bedre!

Hver fredag aften, året rundt, har du mulighed for at nyde vores lækre carvery buffet

Menu

1 lakserilette
Serveret ved bordet

En lækker buffet
Bestående af højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vor kok, 6 slags garniture, 4 slags kartofler, sauce champignon a la creme & sauce bordelaise  

Stor salatbar
Flere slags salater + dressinger

Kr. 315,- pr. person
Børn under 12 år ½ pris


Fredag aften serverer vi kun vores Carvery buffet. Det er dog muligt at bestille dessert fra vores a la carte-kort.
OBS.: Tilbydes ikke d. 16/4 og heller ikke i november & december.

Søndagsbuffet

Søndagsbrunch

Kr. 325,- pr. person
Børn under 12 år halv pris

Serveres fra kl. 11 – 14 alle søndage.
Restauranten skal være forladt senest kl. 15.00.

Indholdet på buffeten er nøje udvalgt, ud fra de mest populære retter sidst vi havde søndagsbrunch. På den måde håber vi at begrænse madspild.

Buffeten kan indeholde: 
3 slags pålæg, 2 blødeoste, 1 skæreost, 2 slags yoghurt, græsk yoghurt, hjemmelavet müsli, nøddeblanding, kokos, 3 slags morgenmadsprodukter, røræg, æg en cocotte, bacon, 2 slags & pølser, mini frikadeller, lun leverpostej, hashbrowns, bagt laks, årstidens salat, grøntsager & frisk frugt, kagebuffet, wienerbrød, 3 slags hjemmelavet marmelade, nutella, pandekager m. sirup, sukker & marinerede bær, croissanter, rugbrød, franskbrød & morgenboller, juice, smoothies, isvand, kaffe/te og ingefærshots.

Husk at bestille bord på tlf. 55 77 47 00 eller på mail info@slet-dette.hotelkirstine.dk

Bemærk: 
Vi serverer ikke søndagsbrunch i påsken, juli og august.
Ved reservationer over 10 personer modtager vi endeligt antal og fuld betaling 8 dage før 


Søndagsbrunch & wellness

Kombinér søndagsbrunch med 2 timers adgang til wellness
Kr. 575,- pr. person

Bemærk: Både bord i restauranten og tidspunkt for wellness skal bestilles i receptionen


Månedsmenu

Vores månedsmenu er altid en oplevelse, og der er mulighed for at tilkøbe en 4. eller 5. ret, hvis aftenen skal være ekstra hyggelig. Til menuen er der sammensat en lækker vinmenu af vores restaurantchef, men der er naturligvis også andre muligheder, hvis I hellere vil vælge en flaske fra kortet.

Vinter

Om vinteren har vi tændt op i pejsen, og pladserne her er altid eftertragtede. Stemningen breder sig hurtigt, når varmen fylder lokalet, og lyden af knitrende brænde høres.

Sommer

Om sommeren er det pladserne i glasarkaden, der er mest populære. Her er lyst og rart, og man kan kigge ud på terrassen med det lille springvand i midten. Når vejret tillader det, er der mulighed for at sidde ude og nyde maden, drikkelsen og solen. Selvom vi ligger midt i byen, vil I opleve en skøn ro i haven. Til de lange, lyse sommernætter har vi selvfølgelig lys på terrassen og et tæppe, hvis det bliver nødvendigt.

Service

Vores tjenere sørger for en nærværende stemning og står altid klar med råd og vejledning om vin eller mad. De er nøje udvalgt til at arbejde på Hotel Kirstine og deler alle en passion for servicefaget.

Loungeområde

Efter middagen kan I nyde en kop kaffe, et glas cognac eller en cocktail i loungeområdet. Det er en hyggelig stue med store bløde møbler og en rar atmosfære – en dejlig måde at slutte aftenen på.


restaurant næstved