Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Buffet

Buffet efter årstid

Om I skal holde fødselsdag, konfirmation eller blot skal mødes til en hyggelig komsammen, er en buffet altid et godt valg. Vor køkkenchef har sammensat en buffet for hver årstid. På denne måde kan de altid sikre dem at udvalget er frisk og efter årstidens friske råvarer.

Med i prisen er betjening, eget lokale & opdækning (hvide duge/servietter & levende lys)
Blomsterdekorationer kan tilkøbes.

Min. 15 personer – maks. 8 timer

Husk restauranten har lukket på søndage og på helligdage.

Buffet efter årstid

Om I skal holde fødselsdag, konfirmation eller blot skal mødes til en hyggelig komsammen, er en buffet altid et godt valg. Vor køkkenchef har sammensat en buffet for hver årstid. På denne måde kan de altid sikre dem at udvalget er frisk og efter årstidens friske råvarer.

Med i prisen er betjening, eget lokale & opdækning (hvide duge/servietter & levende lys)
Blomsterdekorationer kan tilkøbes.

Min. 15 personer – maks. 8 timer

Husk restauranten har lukket på søndage og på helligdage.

Forår

Gældende for marts, april & maj
 

Hasselnøddebagt kulmule m. syltet æble/porre & granatæble

Varmrøget lakserillette m. krydderurter & ristet rugbrød

Fyldt svinemørbrad i svøb

Helstegt oksefilet med krydderurter

Pommes gratin

Bagte sweet potatoes

Skysauce

Forårs sauté

Spidskålssalat med ramsløgsolie, honningristede solsikkekerner & granatæble 

2 slags oste m. ristede nødder i akaciehonning

Rabarbertærte med vaniljecreme

Friskbagt brød & smør

Forår

Gældende for marts, april & maj
 

Hasselnøddebagt kulmule m. syltet æble/porre & granatæble

Varmrøget lakserillette m. krydderurter & ristet rugbrød

Fyldt svinemørbrad i svøb

Helstegt oksefilet med krydderurter

Pommes gratin

Bagte sweet potatoes

Skysauce

Forårs sauté

Spidskålssalat med ramsløgsolie, honningristede solsikkekerner & granatæble 

2 slags oste m. ristede nødder i akaciehonning

Rabarbertærte med vaniljecreme

Friskbagt brød & smør

Forår buffet

461 KR Pris per. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
  • Børn under 2 år uden beregning

Sommer

Gældende for juni, juli & august
 

Skalrejer m. citron & skaldyrsdressing

Gazpacho m. creme fraiche & brødcroutoner

Langtidstilberedt kalveculotte

Skindstegt kyllingebryst med krydderurter 

Kartoffelsalat

Nye kartofler

Skysauce

Jordbærsalat med rødløg, sort peber & kraftig balsamico

Sommer sauté

2 slags oste m. syltede grønne tomater

Pavlova m. sommerens bær

Friskbagt brød & smør

Sommer

Gældende for juni, juli & august
 

Skalrejer m. citron & skaldyrsdressing

Gazpacho m. creme fraiche & brødcroutoner

Langtidstilberedt kalveculotte

Skindstegt kyllingebryst med krydderurter 

Kartoffelsalat

Nye kartofler

Skysauce

Jordbærsalat med rødløg, sort peber & kraftig balsamico

Sommer sauté

2 slags oste m. syltede grønne tomater

Pavlova m. sommerens bær

Friskbagt brød & smør

Sommer buffet

461 KR Pris per. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
  • Børn under 2 år uden beregning

Efterår

Gældende for september, oktober & november
 

Røget makrel m. citroncreme & krydderurter

Lakserillette i vol au vent

Kalveculotte

Kalkunroulade

Honningglaserede rodfrugter

Pommes Anna

Skysauce

Broccolisalat

Efterårs sauté

2 slags oste m. figenkompot

Æbletærte med crumble & creme fraiche

Friskbagt brød & smør

Efterår

Gældende for september, oktober & november
 

Røget makrel m. citroncreme & krydderurter

Lakserillette i vol au vent

Kalveculotte

Kalkunroulade

Honningglaserede rodfrugter

Pommes Anna

Skysauce

Broccolisalat

Efterårs sauté

2 slags oste m. figenkompot

Æbletærte med crumble & creme fraiche

Friskbagt brød & smør

Efterår buffet

461 KR Pris per. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
  • Børn under 2 år uden beregning

Vinter

Gældende for december, januar og februar
 

Rilette af torsk med ørredrogn & sprødt rugbrød 

Bruschetta med røget dyrekølle, feta & granatæble 

Helstegt tyndstegsfilet med timian

Svinebryst porchetta

Flødekartofler med porre

Bagte beder

Skysauce

Grødkålssalat m. æbler & valnødder

Vinter sauté

2 slags oste serveret med blommekompot & syltede valnødder

Brownietårn m. chokolademousse & frisk frugt

Friskbagt brød & smør

Vinter

Gældende for december, januar og februar
 

Rilette af torsk med ørredrogn & sprødt rugbrød 

Bruschetta med røget dyrekølle, feta & granatæble 

Helstegt tyndstegsfilet med timian

Svinebryst porchetta

Flødekartofler med porre

Bagte beder

Skysauce

Grødkålssalat m. æbler & valnødder

Vinter sauté

2 slags oste serveret med blommekompot & syltede valnødder

Brownietårn m. chokolademousse & frisk frugt

Friskbagt brød & smør

Vinter buffet

461 KR Pris per. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
  • Børn under 2 år uden beregning

Den gode gammeldags buffet

tilbydes hele året
 

3 slags sild med løg & kapers

Æg & rejer med mayonnaise

Røget laks med røræg

Lun fiskefilet med citron & remoulade

Roastbeef med pickles & peberrod

Lun leverpostej med svampe & bacon

Svinemedaljon med bløde løg

Tarteletter med høns i asparges

Flæskesteg med rødkål & surt

Små tærter

Oste/kagebord med 3 slags ost, kage & div. garniture

Brød & smør

Den gode gammeldags buffet

tilbydes hele året
 

3 slags sild med løg & kapers

Æg & rejer med mayonnaise

Røget laks med røræg

Lun fiskefilet med citron & remoulade

Roastbeef med pickles & peberrod

Lun leverpostej med svampe & bacon

Svinemedaljon med bløde løg

Tarteletter med høns i asparges

Flæskesteg med rødkål & surt

Små tærter

Oste/kagebord med 3 slags ost, kage & div. garniture

Brød & smør

Den gode gammeldags buffet

461 KR Pris per. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
  • Børn under 2 år uden beregning