Carvery aften
Fredag aften bliver ikke bedre
Hver fredag aften, året rundt, har du mulighed for at nyde en lakserilette som forret. Bagefter kan du nyde en lækker buffet med højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vores kok, stor salatbar, 6 forskellige garniture, 4 slags kartofler, sauce champignon a la creme & sauce bordelaise.
Fredag aften serverer vi kun vores Carvery buffet.
OBS.: Tilbydes ikke i november & december.
Carvery aften
Hver fredag aften, året rundt, har du mulighed for at nyde en laksetilette som forret. Bagefter kan du nyde en lækker buffet med højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vores kok, stor salatbar, 6 forskellige garniture, 4 slags kartofler, sauce champignon a la creme & sauce bordelaise.
Fredag aften serverer vi kun vores Carvery buffet
OBS.: Tilbydes ikke i november & decem
Indhold
1 lakserilette
serveret ved bordet
En lækker buffet
bestående af højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vor kok, 6 slags garniture, 4 slags kartofler, sauce champignon & sauce bordelaise
Stor salatbar
Flere slags salater + dressinger
Pris
-
-
Børn under 12 år ½ pris
Mulighed for tilkøb af
desserter
Iscreme
Serveret med råsyltede sommerbær & bærsauce
125 kr.
Koldskåls-panna cotta
Serveret med brændt marengs, yogurt-skum samt kammerjunker vendt i mynte-sukker
125 kr.
Jordbærsorbet
Serveret med cremé Anglaise, havregrynscrumble & friske danske jordbær
125 kr.
3 små søde sager
55 kr.
3 slags ost
Serveret med sprødt brød & tilbehør
110 kr.
Pris
-
-
Børn under 12 år ½ pris