Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Månedens menu

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Marts 2023

Stenbiderrogn

Serveret med syltede brændte skalotteløg, jordskokke chips og en skilt kærnemælks sauce med ramsløg olie    

Rødbeder og gedeostcreme 

Serveret med Balsamico

Okse symfoni

Oksemedaljon – Nyretapper og Højreb

Serveret med gulerodspuré, smør dampet aspargesbroccoli, sprød grønkål, kartoffelkroketter med højreb og kraftig okseglace 

Køkkenchefens Mille Feuille 

Serveret med 3 dobbelt chokolade is, chokoladecreme og havtorns coulis

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Marts 2023

Stenbiderrogn

Serveret med syltede brændte skalotteløg, jordskokke chips og en skilt kærnemælks sauce med ramsløg olie    

 

Rødbeder og gedeostcreme 

Serveret med Balsamico

 

Okse symfoni

Oksemedaljon – Nyretapper og Højreb

Serveret med gulerodspuré, smør dampet aspargesbroccoli, sprød grønkål, kartoffelkroketter med højreb og kraftig okseglace 

 

Køkkenchefens Mille Feuille 

Serveret med 3 dobbelt chokolade is, chokoladecreme og havtorns coulis

 

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

2 retter

385 KR Pris pr. pers.
  •  

3 retter

435 KR Pris pr. pers.
  •  

4 retter

498 KR Pris pr. pers.
  •  

Vinmenu Marts 2023

1 gl. Moselland Spätlese, Riesling

1 gl. Rutini, Trumpeter Marlbec

1 gl. Wente Southern Hills, Cabernet Sauvignon

1 gl. Vina Tarapaca, Late Harvest

Vinmenu Marts 2023

 

1 gl. Moselland Spätlese, Riesling

1 gl. Rutini, Trumpeter Marlbec

1 gl. Wente Southern Hills, Cabernet Sauvignon

1 gl. Vina Tarapaca, Late Harvest

2 glas

199 KR Pris
  •  

3 glas

295 KR Pris
  •  

4 glas

350 KR Pris
  •  

April 2023

Smørdampet kulmule

Serveret med smørstegt spinat, sauce nage med lakserogn & purløg  

 

Confiteret svinebryst

Serveret med forårsgrønt, pommes fondant, æblesauce skilt med ramsløgsolie  

 

Krondild creme

Serveret på ristet surdejsbrød med malt tuiles
& agurker syltet i dildsnaps  

 

Vanilje panna cotta

Serveret med rabarber sorbet, syltede rabarber, brændt marengs & sprød karamel

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

April 2023

 

Smørdampet kulmule

Serveret med smørstegt spinat, sauce nage med lakserogn & purløg  

 

Confiteret svinebryst

Serveret med forårsgrønt, pommes fondant, æblesauce skilt med ramsløgsolie  

 

Krondild creme

Serveret på ristet surdejsbrød med malt tuiles
& agurker syltet i dildsnaps  

 

Vanilje panna cotta

Serveret med rabarber sorbet, syltede rabarber, brændt marengs & sprød karamel

 

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

2 retter

385 KR Pris pr. pers.
  •  

3 retter

435 KR Pris pr. pers.
  •  

4 retter

498 KR Pris pr. pers.
  •  

Vinmenu April 2023

1 gl. Bixio, Pinot Grigio Arcole Doc

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Viognier Baies Dorées, Rhöne

1 gl. Tarapaca Late Harvest

Vinmenu April 2023

1 gl. Bixio, Pinot Grigio Arcole Doc

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Viognier Baies Dorées, Rhöne

1 gl. Tarapaca Late Harvest

2 glas

199 KR Pris
  •  

3 glas

295 KR Pris
  •  

4 glas

350 KR Pris
  •