Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Månedens menu

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Bemærk! Månedens menu serveres ikke om fredagen.

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Februar 2024

Bagt torsk
Serveret med smørstegt spinat, syltede sennepskorn & hvidvinssauce, tilsmagt grov sennep & grøn olie

Rødbedetatar
Serveret med rygeostecreme, peberrod & karse

Langtidstilberedt svinebov
Serveret med braiserede løg i øl, bagt pastinak & friteret grønkål, hertil pommes rissoles & timian sky

Køkkenchefens aftenkaffe
Serveret med hasselnøddeis, chokolade, lemon-curd & kaffe 

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Februar 2024

Bagt torsk
Serveret med smørstegt spinat, syltede sennepskorn & hvidvinssauce tilsmagt med grov sennep & grøn olie

Rødbedetatar
Serveret med rygeostecreme, peberrod & karse

Langtidstilberedt svinebov
Serveret med braiserede løg i øl, bagt pastinak & friteret grønkål. Hertil pommes rissolles & timian sky

Køkkenchefens aftenkaffe
Serveret med hasselnøddeis, chokolade, lemon-curd & kaffe

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Marts 2024

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med rødløg & creme fraiche  

 

Ristet blomkål

Serveret med skildt kærnemælkssauce, grøn olie, granatæble & hasselnøddeflager  

 

Oksemedaljon

Serveret med rødbeder glaseret i solbærsaft, smørdampede forårsløg & broccoliasparges. Hertil kartoffelkroketter & kraftig okseglace 

 

Køkkenchefens Mille-feuille
Serveret med 3-dobbelt chokoladeis, chokoladecreme & passionsfrugt coulis

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Marts 2024

Stenbiderrogn

Serveret på blinis med rødløg & creme fraiche  

 

Ristet blomkål

Serveret med skildt kærnemælkssauce, grøn olie, granatæble & hasselnøddeflager  

 

Oksemedaljon

Serveret med rødbeder glaseret i solbærsaft, smørdampede forårsløg & broccoliasparges. Hertil kartoffelkroketter & kraftig okseglace 

 

Køkkenchefens Mille-feuille
Serveret med 3-dobbelt chokoladeis, chokoladecreme & passionsfrugt coulis

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

2 retter

385 KR Pris pr. pers.
  •  

3 retter

435 KR Pris pr. pers.
  •  

4 retter

498 KR Pris pr. pers.
  •  

Vinmenu Februar 2024

1 gl. Gérard Millet Sancerre

1 gl. Moselland Riesling

1 gl. Brotte Saint Joseph Mrandy

1 gl. Castellani Sommavite

Pris for vinmenu

Vinmenu Marts 2024

1 gl. Pfaffl Grüner Veltliner vom Haus

1 gl. Vina Tarapaca Chardonnay

1 gl. Copper Lane Premium Reserva Casrbernet Sauvignon

1 gl. Andert Eiswein

Pris for vinmenu

Vinmenu Februar 2024

1 gl. Gérard Millet Sancerre

1 gl. Moselland Riesling

1 gl. Brotte Saint Joseph Marandy

1 gl. Castellani Sommavite

Pris for vinmenu

Vinmenu Marts 2024

1 gl. Pfaffl Grüner Veltliner vom Haus

1 gl. Vina Tarapaca Chardonnay

1 gl. Copper Lane Premium Reserva Casrbernet Sauvignon

1 gl. Andert Eiswein

Pris for vinmenu

2 glas

199 KR Pris pr. pers.
  •  

3 glas

295 KR Pris pr. pers.
  •  

4 glas

350 KR Pris pr. pers.
  •