Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Månedens menu

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

Bemærk! Månedens menu serveres ikke om fredagen.

Månedens menu

Lad dine smagsløg blive forkælet med månedens menu hos os. Vi byder på en ny, lækker menu hver måned, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige retter. Nyd også en skøn vinmenu, der tilpasses efter menusammensætningen.

September 2023

Smør pocheret torsk

Serveret med syltede senneps korn, sprødt serano & sennep skum

Helstegt oksetykssteg filet

Serveret med svamperagout, bagt spidskål tilsmagt med estragon & citron. Hertil pommes Anna & okse glace

Romsyltede blommer

Serveret på sprødt brød med Blå ost & honning

Æble sorbet

Serveret med vanilje mousse & hasselnødder

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Oktober 2023

Skindstegt rødfisk
Serveret med sauteret spinat, sprød grønkål og sauce buerre blanc  

Svampetatar
Serveret med trøffel mayonnaise, syltede rødløg, peberrod og sprødt brød

Honningglaseret svinebryst
Serveret med confiterede porrer, friterede porrer, glaserede æbler, pommes fondant og sauce

 

Vanilje crème brûlée

 

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

September 2023

Smør pocheret torsk

Serveret med syltede senneps korn, sprødt serano & sennep skum

Helstegt oksetykssteg filet

Serveret med svamperagout, bagt spidskål tilsmagt med estragon & citron. Hertil pommes Anna & okse glace

Romsyltede blommer

Serveret på sprødt brød med Blå ost & honning

Æble sorbet

Serveret med vanilje mousse & hasselnødder

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retter

Oktober 2023

Skindstegt rødfisk
Serveret med sauteret spinat, sprød grønkål og sauce buerre blanc  

Svampetatar
Serveret med trøffel mayonnaise, syltede rødløg, peberrod og sprødt brød

Honningglaseret svinebryst
Serveret med confiterede porrer, friterede porrer, glaserede æbler, pommes fondant og sauce

Vanilje crème brûlée

Pris for månedens menu

Vælg frit blandt de 4 retterde

2 retter

385 KR Pris pr. pers.
  •  

3 retter

435 KR Pris pr. pers.
  •  

4 retter

498 KR Pris pr. pers.
  •  

Vinmenu September 2023

1 gl. Wente Riva Ranxh, Chardonnay            

1 gl. Langhe Nebbiolo, Beni di Batasiolo, Piemonte         

1 gl. Porto Réccua Ruby Port        

1 gl. Viña Tarapacá Late Harvest          

                

Vinmenu Oktober 2023

1 gl. Trumpeter, Chardonnay, Mendoza          

1 gl. Castellani, Villa Lucia Pinot Grigio Venezie

1 gl. Brotte, Saint Joseph, Marandy

1 gl. Tarapaca, Late Harvest   

 

Vinmenu September 2023

1 gl. Wente Riva Ranxh, Chardonnay            

1 gl. Langhe Nebbiolo, Beni di Batasiolo, Piemonte         

1 gl. Porto Réccua Ruby Port        

1 gl. Viña Tarapacá Late Harvest          

                

Vinmenu Oktober 2023

1 gl. Trumpeter, Chardonnay, Mendoza          

1 gl. Castellani, Villa Lucia Pinot Grigio Venezie

1 gl. Brotte, Saint Joseph, Marandy

1 gl. Tarapaca, Late Harvest  

 

2 glas

199 KR
  •  

3 glas

295 KR
  •  

4 glas

350 KR
  •