Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Julefrokost – Aften

Jul som i de gode gamle dage

Det store traditionelle julebord i eget lokale. Kan bestilles alle dage i hele november og december (sidste dag er 17/12), dog ikke søndage. Middagen starter klokken 17.00. Min. 15 personer.

Jul som i de gode gamle dage

Det store traditionelle julebord i eget lokale. Kan bestilles alle dage i hele november og december (sidste dag er 17/12), dog ikke søndage. Middagen starter klokken 17.00. Min. 15 personer.

Det store julebord

Over 15 personer
 

Varme retter

Lune stegte sild med glaserede perleløg

Lune fiskefilet med citron & remoulade

Tarteletter med høns i asparges

Glaseret skinke med grønlangkål

Julepostej med ristede svampe & bacon

Blodpølse med sirup & kanel

Frikadeller

Andesteg med svesker & æbler

Flæskesteg med rødkål

Mørbradbøf med bløde løg & surt

Medister

Brunede kartofler

Æbleflæsk

Finker

 

Kolde retter

Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers

Æg & rejer med mayonnaise

Gravad laks med syltede urter

Røget laks med røræg

Roastbeef med peberrodssalat & pickles

Sylte med rødbeder & sennep

 

Desserter

Ostebord med frugt

Ris a la mande

Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad

Efter maden opsættes kaffe/the buffet med pebernødder og småkager

Det store julebord

Over 15 personer
 

Varme retter

Lune stegte sild med glaserede perleløg

Lune fiskefilet med citron & remoulade

Tarteletter med høns i asparges

Glaseret skinke med grønlangkål

Julepostej med ristede svampe & bacon

Blodpølse med sirup & kanel

Frikadeller

Andesteg med svesker & æbler

Flæskesteg med rødkål

Mørbradbøf med bløde løg & surt

Medister

Brunede kartofler

Æbleflæsk

Finker

 

Kolde retter

Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers

Æg & rejer med mayonnaise

Gravad laks med syltede urter

Røget laks med røræg

Roastbeef med peberrodssalat & pickles

Sylte med rødbeder & sennep

 

Desserter

Ostebord med frugt

Ris a la mande

Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad

Efter maden opsættes kaffe/the buffet med pebernødder og småkager

Pris

475 KR Pr. pers.
  •  

Overnatning i dobbeltværelse

 

inkl. det store julebord samt morgenbord. 

Pris per pers. kr. 995,-

 

Pris enkeltværelse 

Pris per pers. Kr. 1.245,-

Juleanretning

Under 15 personer
 

1. servering

Hvide sild med æggesalat

Æg & rejer med mayonnasie

Røget laks med røræg

Fiskefilet med remoulade & citron

 

2. servering

And med sauteret rødkål & grønkål

Tartelet med høns i asparges

Lun frikadelle med agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg

 

3. servering

Ost med mandarin kompot

Ris a la mande med romsyltede kirsebær & lun kirsebærsauce

Hertil kiks, brød & smør

Juleanretning

Under 15 personer
 

1. servering

Hvide sild med æggesalat

Æg & rejer med mayonnasie

Røget laks med røræg

Fiskefilet med remoulade & citron

 

2. servering

And med sauteret rødkål & grønkål

Tartelet med høns i asparges

Lun frikadelle med agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg

 

3. servering

Ost med mandarin kompot

Ris a la mande med romsyltede kirsebær & lun kirsebærsauce

Hertil kiks, brød & smør

3 serveringer

401 KR Pr. pers.
  •  

Overnatning i dobbeltværelse

 

inkl. det store julebord samt morgenbord. 

Pris per pers. kr. 995,-

 

Pris enkeltværelse 

Pris per pers. Kr. 1.245,-