Julefrokost – Aften
Jul som i de gode gamle dage
Det store traditionelle julebord i eget lokale. Kan bestilles alle dage i hele november og december (sidste dag er 21/12), dog ikke søndage. Middagen starter klokken 17.00. Min. 15 personer.
Jul som i de gode gamle dage
Det store traditionelle julebord i eget lokale. Kan bestilles alle dage i hele november og december (sidste dag er 17/12), dog ikke søndage. Middagen starter klokken 17.00. Min. 15 personer.
Det store julebord
Over 15 personer
Varme retter
Lune stegte sild med glaserede perleløg
Lune fiskefilet med citron & remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Glaseret skinke med grønlangkål
Julepostej med ristede svampe & bacon
Blodpølse med sirup & kanel
Frikadeller
Andesteg med svesker & æbler
Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med bløde løg & surt
Medister
Brunede kartofler
Æbleflæsk
Finker
Kolde retter
Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers
Æg & rejer med mayonnaise
Gravad laks med syltede urter
Røget laks med røræg
Roastbeef med peberrodssalat & pickles
Sylte med rødbeder & sennep
Desserter
Ostebord med frugt
Ris a la mande
Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad
Efter maden opsættes kaffe/the buffet med pebernødder og småkager
Det store julebord
Over 15 personer
Varme retter
Lune stegte sild med glaserede perleløg
Lune fiskefilet med citron & remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Glaseret skinke med grønlangkål
Julepostej med ristede svampe & bacon
Blodpølse med sirup & kanel
Frikadeller
Andesteg med svesker & æbler
Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med bløde løg & surt
Medister
Brunede kartofler
Æbleflæsk
Finker
Kolde retter
Marinerede krydder- & karrysild med løg & kapers
Æg & rejer med mayonnaise
Gravad laks med syltede urter
Røget laks med røræg
Roastbeef med peberrodssalat & pickles
Sylte med rødbeder & sennep
Desserter
Ostebord med frugt
Ris a la mande
Figne-/daddel-/abrikos-/nøddefad
Efter maden opsættes kaffe/the buffet med pebernødder og småkager
Pris
Overnatning i dobbeltværelse
inkl. det store julebord samt morgenbord.
Pris per pers. kr. 1.045,-
Pris enkeltværelse
Pris per pers. Kr. 1.295,-
Juleanretning
Under 15 personer
1. servering
Hvide sild med æggesalat
Æg & rejer med mayonnaise
Røget laks med røræg
Fiskefilet med remoulade & citron
2. servering
And med sauteret rødkål & grønkål
Tartelet med høns i asparges
Lun frikadelle med agurkesalat
Mørbradbøf med bløde løg
3. servering
Ost med mandarin kompot
Ris a la mande med romsyltede kirsebær & lun kirsebærsauce
Hertil kiks, brød & smør
Juleanretning
Under 15 personer
1. servering
Hvide sild med æggesalat
Æg & rejer med mayonnasie
Røget laks med røræg
Fiskefilet med remoulade & citron
2. servering
And med sauteret rødkål & grønkål
Tartelet med høns i asparges
Lun frikadelle med agurkesalat
Mørbradbøf med bløde løg
3. servering
Ost med mandarin kompot
Ris a la mande med romsyltede kirsebær & lun kirsebærsauce
Hertil kiks, brød & smør
3 serveringer
Overnatning i dobbeltværelse
inkl. det store julebord samt morgenbord.
Pris per pers. kr. 1.045,-
Pris enkeltværelse