Sammensæt selv menuen
Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement
Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.
I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer
Vælg 3 retter for
-
-
Børn under 12 år halv pris
Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement
Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.
I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer
Vælg 3 retter for
-
-
Børn under 12 år halv pris
Forår
Gældende for marts, april og maj
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
Hvidvinsdampet havkat
Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.
Stenbiderrogn på blinis
Serveret med creme fraiche & rødløg
Kyllingeterrin med serrano
Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips
Ølmarineret svinemørbrad
Serveret med pommes fondant, årstidens garniture & sauce jus
Langtidsstegt kalvebryst
Serveret med bagt tomat, glaserede perleløg, årstidens garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg
Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky
Hvid chokolademousse
Serveret med marinerede bær & tuiles
Fragilité isroulade med 3 slags is
Serveret med marinerede skovbær
Rabarbertærte
Serveret med krystallisseret chokolade & rabarbersorbet
Hovedretter
Ølmarineret svinemørbrad
Serveret med pommes fondant, årstidens garniture & sauce jus.
Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg
Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky.
Langtidsstegt kalvebryst
Serveret med bagt tomat, glaserede perleløg, årstidens garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky.
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.
Sommer
Gældende for juni, juli og august
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
Rimmet kammusling
Serveret med blomkålspuré, syltede rødløg & rice puff
Dampet lange (hvid fisk)
Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud
Smørdampet asparges
Serveret med rejer vendt i rygeost
Variation af sommerbuk
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace
Langtidstilberedt kalveculotte
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky
Helstegt kalvemørbrad
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
Pavlova
Serveret med flødeskum & sommerbær
Jordbær Romanoff
Serveret med vaniljeis & mørk chokolade
Koldskålssorbet
Serveret med kammerjunkere & skovsyre
Hovedretter
Variation af sommerbuk
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace.
Langtidstilberedt kalveculotte
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky.
Helstegt kalvemørbrad
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace.
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.
Efterår
Gældende for september, oktober & november
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
Oksecarpaccio
Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost
Laksetatar
Serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse
Foir gras terrin med portvinssyltet rødløg
Serveret på ristet brød
Kalkunroulade
Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme
Honningglaseret svinebryst
Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados
Oksehøjreb
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
Blommetærte
Serveret med crumble & vaniljecreme
Isbombe "Josefine"
Serveret med nøddekrokant & flødeskum
Gammeldags æblekage
Hovedretter
Kalkunroulade
Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme.
Honningglaseret svinebryst
Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados.
Oksehøjreb
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise.
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
Vinter
Gældende for December, januar & februar
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
Spinatroulade med varmrøget laks
Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter
Fasanpaté
Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner
Rimmet sandart
Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme
Kalvesteg stegt som vildt
Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce
Helstegt oksemørbrad
Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce
Svinebryst Porchetta
Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
Blommer syltet i Madeira
Serveret med vaniljeis & chokoladegrene
Pandekage med appelsincreme
Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles
Gateau Marcel
Serveret med marengs & marinerede bær
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt
Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce.
Helstegt oksemørbrad
Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce.
Svinebryst Porchetta
Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados.
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.
Muligheder for tilkøb
Børn under 12 år halv pris
*Natmad serveres senest kl. 02.00
**Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.
Frikadeller
Serveret med kartoffelsalat & mixed salat
Aspargessuppe
Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller. Serveret med hjemmebagt brød
Pølse/ostebord
3 slags ost & 2 slags pølse. Hertil div. garniture & hjemmebagt brød
Skipperlabskovs
Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød
Kartoffel suppe
Kartoffel/porre suppe, serveret med croutons & sprød bacon
Biksemad
Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg Serveret med diverse garniture
Velkomstdrink
se udvalget i vinkortet
Snack fade
Prisen er pr. pers.
Fyldte chokolader (2 stk.)
Prisen er pr. pers.
Kaffe/te ad libitum
Prisen er pr. pers.
Husets cognac/likør
Husets cognac/likør 2 cl.
Tillæg for egen medbragt kage
Prisen er pr. pers.
Natmad
Frikadeller
Serveret med kartoffelsalat & mixed salat.
Kr. 119,00,-
Pølse/ostebord – 3 slags ost & 2 slags pølse
Hertil div. garniture & hjemmebagt brød.
Kr. 148,00,-
Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller
Serveret med hjemmebagt brød.
Kr. 119,00,-
Skipperlabskovs
Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød.
Kr. 119,00,-
Kartoffel/porre suppe
Serveret med croutons & sprød bacon.
Kr. 119,00,-
Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg
Serveret med diverse garniture.
Kr. 119,00,-
Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.
Vinmenuer
Vine tilbydes ad libitum under middagen
*Vi gør opmærksom på at hvis der er musik, skal denne stoppe senest kl. 01.00






