Sammensæt selv menuen

Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer

Vælg 3 retter for

499 KR Pris pr. pers.
  •  
  • Børn under 12 år halv pris

Forår

Gældende for marts, april og maj

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

  • Hvidvinsdampet havkat

    Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.

  • Stenbiderrogn på blinis

    krydderurter. Stenbiderrogn på blinis Serveret med creme fraiche & rødløg

  • Kyllingeterrin med serrano

    Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips

  • Ølmarineret svinemørbrad

    Serveret med årstidens garniture, pommes fondant & sauce Jus

  • Langtidsstegt kalvebryst

    Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse

  • Oksemørbrad Wellington

    Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

  • Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg

    Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky

  • Hvid chokolademousse

    Serveret med marinerede bær & tuiles

  • Fragilité isroulade med 3 slags is

    Serveret med marinerede skovbær

  • Rabarbertærte

    Serveret med krystallisseret chokolade & rabarbersorbet

Sommer

Gældende for juni, juli og august

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

  • Rimmet kammusling

    Serveret med ærtepuré, syltede rødløg & rice puff

  • Dampet lange (hvid fisk)

    Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud

  • Smørdampet asparges

    Serveret med rejer vendt i rygeost

  • Variation af sommerbuk

    Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace

  • Langtidstilberedt kalveculotte

    Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky

  • Helstegt kalvemørbrad

    Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace

  • Oksemørbrad Wellington

    Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

  • Pavlova

    Serveret med flødeskum & sommerbær

  • Jordbær Romanoff

    Serveret med vaniljeis & mørk chokolade

  • Koldskålssorbet

    Serveret med kammerjunkere & skovsyre

Efterår

Gældende for september, oktober & november

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

  • Oksecarpaccio

    Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost

  • Laksetatar

    Serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse

  • Ristet blomkål

    Serveret med brunet smør, hasselnødder & karse

  • Kalkunroulade

    Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme

  • Honningglaseret svinebryst

    Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados

  • Oksehøjreb

    Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise

  • Oksemørbrad Wellington

    Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

  • Blommetærte

    Serveret med crumble & vaniljecreme

  • Isbombe "Josefine"

    Serveret med nøddekrokant & flødeskum

  • Gammeldags æblekage

Vinter

Gældende for December, januar & februar

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

  • Spinatroulade med varmrøget laks

    Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter

  • Fasanpaté

    Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner

  • Rimmet hvid fisk

    Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme

  • Kalvesteg stegt som vildt

    Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce

  • Helstegt oksemørbrad

    Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce

  • Svinebryst Porchetta

    Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados

  • Oksemørbrad Wellington

    Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

  • Blommer syltet i Madeira

    Serveret med vaniljeis & chokoladegrene

  • Pandekage med appelsincreme

    Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles

  • Gateau Marcel

    Serveret med marengs & marinerede bær

Muligheder for tilkøb

Børn under 12 år halv pris

*Natmad serveres senest kl. 02.00

**Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.

  • Spinatroulade med varmrøget laks

    Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter

  • Fasanpaté

    Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner

  • Rimmet hvid fisk

    Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme

  • Frikadeller kr. 119,-

    Serveret med kartoffelsalat & mixed salat

  • Aspargessuppe kr. 119,-

    Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller. Serveret med hjemmebagt brød

  • Pølse/ostebord kr 148,-

    3 slags ost & 2 slags pølse. Hertil div. garniture & hjemmebagt brød

  • Skipperlabskovs kr. 119,-

    Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød

  • Kartoffel suppe kr. 119,-

    Kartoffel/porre suppe, serveret med croutons & sprød bacon

  • Biksemad kr. 119,-

    Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg Serveret med diverse garniture

Vinmenuer

Vine tilbydes ad libitum under middagen

Vinmenu 1

 

Velkomst: 1 gl. asti

Husets hvidvin

Husets rødvin

Husets dessertvin

Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Pris

488 KR Pr. pers.
  •  

Vinmenu 2


Velkomst: 1 gl. Mont-Marcal Cava, Btur Gran Reserva

Tarapaca Chardonnay

Tarapaca Carmenere

Porto Réccua Ruby Port

Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Pris

645 KR Pr. pers.
  •  

*Vi gør opmærksom på at hvis der er musik, skal denne stoppe senest kl. 01.00