Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Sammensæt selv menuen

Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer

Vælg 3 retter for

475 KR Pris pr. pers. (Pris i 2023 kr. 499,-)
  •  
  • Børn under 12 år halv pris
Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement

Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.

I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer

Vælg 3 retter for

475 KR Pris pr. pers. (Pris i 2023: kr. 499,-)
  •  
  • Børn under 12 år halv pris

Forår

Gældende for marts, april og maj

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Hvidvinsdampet havkat

Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.

Stenbiderrogn på blinis

Serveret med creme fraiche & rødløg

Kyllingeterrin med serrano

Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips

Ølmarineret svinemørbrad

Serveret med pommes fondant, årstidens garniture & sauce jus

Langtidsstegt kalvebryst

Serveret med bagt tomat, glaserede perleløg, årstidens garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky

Oksemørbrad Wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg

Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky

Hvid chokolademousse

Serveret med marinerede bær & tuiles

Fragilité isroulade med 3 slags is

Serveret med marinerede skovbær

Rabarbertærte

Serveret med krystallisseret chokolade & rabarbersorbet

Forretter


Hvidvinsdampet havkat
Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.


Stenbiderrogn på blinis
Serveret med creme fraiche & rødløg.


Kyllingeterrin med serrano
Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips.

 

Hovedretter


Ølmarineret svinemørbrad
Serveret med pommes fondant, årstidens garniture & sauce jus.


Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg
Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky.


Langtidsstegt kalvebryst
Serveret med bagt tomat, glaserede perleløg, årstidens garniture, bagt kartoffel med duchesse & kraftig kalvesky.


Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.

Desserter


Hvid chokolademousse
Serveret med marinerede bær & tuiles.


Fragilité isroulade med 3 slags is
Serveret med marinerede skovbær.


Rabarbertærte
Serveret med krystallisseret chokolade & rabarbersorbet.

Sommer

Gældende for juni, juli og august

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Rimmet kammusling

Serveret med blomkålspuré, syltede rødløg & rice puff

Dampet lange (hvid fisk)

Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud

Smørdampet asparges

Serveret med rejer vendt i rygeost

Variation af sommerbuk

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace

Langtidstilberedt kalveculotte

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky

Helstegt kalvemørbrad

Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace

Oksemørbrad Wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

Pavlova

Serveret med flødeskum & sommerbær

Jordbær Romanoff

Serveret med vaniljeis & mørk chokolade

Koldskålssorbet

Serveret med kammerjunkere & skovsyre

Forretter


Rimmet kammusling
Serveret med blomkålspuré, syltede rødløg & rice puff.


Dampet lange (hvid fisk)
Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud.


Smørdampet asparges
Serveret med rejer vendt i rygeost.

Hovedretter


Variation af sommerbuk
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace.


Langtidstilberedt kalveculotte
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky.


Helstegt kalvemørbrad
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace.


Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.

Desserter


Pavlova
Serveret med flødeskum & sommerbær.


Jordbær Romanoff
Serveret med vaniljeis & mørk chokolade.


Koldskålssorbet
Serveret med kammerjunkere & skovsyre.

Efterår

Gældende for september, oktober & november

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Oksecarpaccio

Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost

Laksetatar

Serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse

Foir gras terrin med portvinssyltet rødløg

Serveret på ristet brød

Kalkunroulade

Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme

Honningglaseret svinebryst

Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados

Oksehøjreb

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise

Oksemørbrad Wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

Blommetærte

Serveret med crumble & vaniljecreme

Isbombe "Josefine"

Serveret med nøddekrokant & flødeskum

Gammeldags æblekage

Forreter


Laksetatar
Serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse


Foir gras terrin
Med portvinssyltet rødløg.
Serveret på ristet brød.


Oksecarpaccio
Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost.

Hovedretter


Kalkunroulade
Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme.


Honningglaseret svinebryst
Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados.


Oksehøjreb
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise.


Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

Desserter


Blommetærte
Serveret med crumble & vaniljecreme.


Isbombe “Josefine”
Serveret med nøddekrokant & flødeskum.


Gammeldags æblekage

Vinter

Gældende for December, januar & februar

Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)

Spinatroulade med varmrøget laks

Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter

Fasanpaté

Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner

Rimmet sandart

Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme

Kalvesteg stegt som vildt

Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce

Helstegt oksemørbrad

Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce

Svinebryst Porchetta

Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados

Oksemørbrad Wellington

Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise

Blommer syltet i Madeira

Serveret med vaniljeis & chokoladegrene

Pandekage med appelsincreme

Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles

Gateau Marcel

Serveret med marengs & marinerede bær

Forretter


Fasanpaté
Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner.


Spinatroulade med varmrøget laks
Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter.


Rimmet sandart
Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme.

Hovedretter


Kalvesteg stegt som vildt
Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce.


Helstegt oksemørbrad
Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce.


Svinebryst Porchetta
Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados.


Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise.

Desserter


Blommer syltet i Madeira
Serveret med vaniljeis & chokoladegrene


Gateau Marcel
Serveret med marengs & marinerede bær.


Pandekage med appelsincreme
Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles.

 

Muligheder for tilkøb

Børn under 12 år halv pris

*Natmad serveres senest kl. 02.00

**Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.

Frikadeller

kr. 119,-

Serveret med kartoffelsalat & mixed salat

kr. 119,-

Aspargessuppe

kr. 119,-

Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller. Serveret med hjemmebagt brød

kr. 119,-

Pølse/ostebord

kr 148,-

3 slags ost & 2 slags pølse. Hertil div. garniture & hjemmebagt brød

kr 148,-

Skipperlabskovs

kr. 119,-

Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød

kr. 119,-

Kartoffel suppe

kr. 119,-

Kartoffel/porre suppe, serveret med croutons & sprød bacon

kr. 119,-

Biksemad

kr. 119,-

Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg Serveret med diverse garniture

kr. 119,-

Velkomstdrink

fra kr. 65,-

se udvalget i vinkortet

fra kr. 65,-

Snack fade

kr. 25,-

Prisen er pr. pers.

kr. 25,-

Fyldte chokolader (2 stk.)

kr. 35,-

Prisen er pr. pers.

kr. 35,-

Kaffe/te ad libitum

kr. 39,-

Prisen er pr. pers.

kr. 39,-

Husets cognac/likør

kr. 55,-

Husets cognac/likør 2 cl.

kr. 55,-

Tillæg for egen medbragt kage

kr. 30,-

Prisen er pr. pers.

kr. 30,-

Natmad


Frikadeller
 
Serveret med kartoffelsalat & mixed salat.
Kr. 119,00,-


Pølse/ostebord – 3 slags ost & 2 slags pølse
Hertil div. garniture & hjemmebagt brød.
Kr. 148,00,-


Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller
Serveret med hjemmebagt brød.
Kr. 119,00,-


Skipperlabskovs
Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød.
Kr. 119,00,-


Kartoffel/porre suppe
Serveret med croutons & sprød bacon.
Kr. 119,00,-


Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg
Serveret med diverse garniture.
Kr. 119,00,-

Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.

Andre tilkøb


Velkomstdrink

(se udvalget i vinkortet) Fra
Kr. 65,00,-

Snack fade
Pr. pers.
Kr. 25,00,-

Fyldte chokolader (2 stk.)
Pr. pers.
Kr. 35,00,-

Kaffe/te ad libitum
Pr. pers.
Kr. 39,00,-

Husets cognac/likør 2 cl.
Kr. 55,00,-/55,00,-

Tillæg for egen medbragt kage Pr. pers.
Kr. 30,00,-

Vinmenuer

Vine tilbydes ad libitum under middagen

Vinmenu 1

 

Velkomst: 1 gl. hvidvin med hyldeblomst

Husets hvidvin

Husets rødvin

Husets dessertvin

Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Vinmenu 1


Velkomst: 1 gl. hvidvin med hyldeblomst

Husets hvidvin

Husets rødvin

Husets dessertvin

Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør

Pris

488 KR Pr. pers.
  •  

Vinmenu 2


Velkomst: Tarapaca Brut

Tarapaca Chardonnay

Tarapaca Carmenere

Baron de Farnals Muscat Vaencia

Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Vinmenu 2


Velkomst: Tarapaca Brut

Tarapaca Chardonnay

Tarapaca Carmenere

Baron de Farnals Muscat Vaencia

Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør

Pris

645 KR Pr. pers.
  •  

*Vi gør opmærksom på at hvis der er musik, skal denne stoppe senest kl. 01.00