Sammensæt selv menuen
Vær med til at bestemme menuen til dit arrangement
Hos os mener vi at hver fest er unik og speciel. Derfor er det vigtigt for os at vores gæster har mulighed for selv at sammensætte lige den menu de ønsker. Nedenstående finder de forslag til forretter, hovedretter og desserter delt op efter årstiden, her finder i også natmad og muligheder for diverse tilkøb samt priser på overnatning i forbindelse med fest her hos os.
I skal min. være 15 personer- maks. 8 timer
Vælg 3 retter for
-
-
Børn under 12 år halv pris
Forår
Gældende for marts, april og maj
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
-
Hvidvinsdampet havkat
Serveret med ramsløgspesto, forårsløg & krydderurter.
-
Stenbiderrogn på blinis
krydderurter. Stenbiderrogn på blinis Serveret med creme fraiche & rødløg
-
Kyllingeterrin med serrano
Serveret med krydderurtesalat, balsamicoglace & jordskokkechips
-
Ølmarineret svinemørbrad
Serveret med årstidens garniture, pommes fondant & sauce Jus
-
Langtidsstegt kalvebryst
Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse
-
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
-
Lammeculotte stegt med rosmarin & hvidløg
Serveret med årstidens garniture, ristede kartofler & rosmarinsky
-
Hvid chokolademousse
Serveret med marinerede bær & tuiles
-
Fragilité isroulade med 3 slags is
Serveret med marinerede skovbær
-
Rabarbertærte
Serveret med krystallisseret chokolade & rabarbersorbet
Sommer
Gældende for juni, juli og august
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
-
Rimmet kammusling
Serveret med ærtepuré, syltede rødløg & rice puff
-
Dampet lange (hvid fisk)
Serveret med ærtecreme, radise crudité & ærteskud
-
Smørdampet asparges
Serveret med rejer vendt i rygeost
-
Variation af sommerbuk
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & brombærglace
-
Langtidstilberedt kalveculotte
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kraftig oksesky
-
Helstegt kalvemørbrad
Serveret med danske kartofler, årstidens garniture & kalveglace
-
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
-
Pavlova
Serveret med flødeskum & sommerbær
-
Jordbær Romanoff
Serveret med vaniljeis & mørk chokolade
-
Koldskålssorbet
Serveret med kammerjunkere & skovsyre
Efterår
Gældende for september, oktober & november
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
-
Oksecarpaccio
Serveret med pinjekerner, olivenolie, frisée salat & parmesanost
-
Laksetatar
Serveret med kartoffelchips, persilleolie & æggeblommemousse
-
Ristet blomkål
Serveret med brunet smør, hasselnødder & karse
-
Kalkunroulade
Serveret med årstidens garniture, pommes rissoles & champignon a la creme
-
Honningglaseret svinebryst
Serveret med løg & æble, årstidens garniture, blandede svampe, pommes rissoles & sauce Calvados
-
Oksehøjreb
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce Bordelaise
-
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
-
Blommetærte
Serveret med crumble & vaniljecreme
-
Isbombe "Josefine"
Serveret med nøddekrokant & flødeskum
-
Gammeldags æblekage
Vinter
Gældende for December, januar & februar
Hovedretter (bydes 1 gang – 2 gange, pris kr. 35,- pr. pers.)
-
Spinatroulade med varmrøget laks
Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter
-
Fasanpaté
Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner
-
Rimmet hvid fisk
Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme
-
Kalvesteg stegt som vildt
Serveret med ½ æble med ribsgelé, Waldorffsalat, bønnepakker, pommes quafrette, pommes rissoles & vildtflødesauce
-
Helstegt oksemørbrad
Serveret med årstidens garniture, pommes Hasselbach & sennepsflødesauce
-
Svinebryst Porchetta
Serveret med årstidens garniture, pommes Anna & sauce Calvados
-
Oksemørbrad Wellington
Serveret med årstidens garniture, pommes gratin & sauce bordelaise
-
Blommer syltet i Madeira
Serveret med vaniljeis & chokoladegrene
-
Pandekage med appelsincreme
Serveret med appelsinsauce & mandel tuiles
-
Gateau Marcel
Serveret med marengs & marinerede bær
Muligheder for tilkøb
Børn under 12 år halv pris
*Natmad serveres senest kl. 02.00
**Nævnte priser er inkl. moms, betjening, opdækning & separat selskabslokale.
-
Spinatroulade med varmrøget laks
Serveret med rugbrødscrumble & syltede urter
-
Fasanpaté
Serveret på sprødt brød med tyttebærpuré & cornichoner
-
Rimmet hvid fisk
Serveret med syltet perleløg, sprød grønkål & sennepscreme
-
Frikadeller kr. 119,-
Serveret med kartoffelsalat & mixed salat
-
Aspargessuppe kr. 119,-
Aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller. Serveret med hjemmebagt brød
-
Pølse/ostebord kr 148,-
3 slags ost & 2 slags pølse. Hertil div. garniture & hjemmebagt brød
-
Skipperlabskovs kr. 119,-
Serveret med purløg, rødbeder, sennep & rugbrød
-
Kartoffel suppe kr. 119,-
Kartoffel/porre suppe, serveret med croutons & sprød bacon
-
Biksemad kr. 119,-
Biksemad med rødbeder, rugbrød & spejlæg Serveret med diverse garniture
Vinmenuer
Vine tilbydes ad libitum under middagen
Vinmenu 1
Velkomst: 1 gl. asti
Husets hvidvin
Husets rødvin
Husets dessertvin
Kaffe/te & 1 gl. husets Cognac/likør
Pris
Vinmenu 2
Velkomst: 1 gl. Mont-Marcal Cava, Btur Gran Reserva
Tarapaca Chardonnay
Tarapaca Carmenere
Porto Réccua Ruby Port
Kaffe/te & 1 gl. Cognac eller likør
Pris
*Vi gør opmærksom på at hvis der er musik, skal denne stoppe senest kl. 01.00