Frokost A la carte: Mandag-Lørdag

Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

  • Rosé & Snacks Kr. 250,-

    2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.

  • Sildetallerken kr. 125,-

    Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, kapers, æg, hjemmesyltet fennikel, vores senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt

  • Stegte sild kr. 85,-

    Serveret med syltet fennikel, senneps-mayonnaise & smilende æg Hertil rugbrød med fedt

  • Pandestegt rødspættefilet 115,-

    Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron

  • Pandestegt rødspættefilet kr. 125,-

    Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron

  • Æg & tomat kr. 85 ,-

    Serveret med mayonnaise

  • Lakserilette kr. 95,-

    Serveret med syltet fennikel, kapers & grillet citron

  • Hotel Kirstines Hønsesalat kr. 95,-

    Serveret på grillet surdejsbrød med syltede svampe & bacon

  • Whiskyglaseret skinke kr. 95,-

    Serveret på ristet rugbrød Med bløde løg og spejlæg

  • Kold flæskesteg kr. 85,-

    Serveret med rødkål & syltede agurker

  • Hjemmelavet rullepølse kr. 85,-

    Serveret med sky & løg

  • Roastbeef af oksehøjreb - Klassisk kr. 85,-

    Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod

  • Kokkens roastbeef af oksehøjreb kr. 85,-

    Serveret med spejlæg, bløde løg & karse

  • Langtidstilberedt svinebryst kr. 89,-

    Serveret på ristet brød med senneps-mayonnaise, syltede sennepskorn & sprøde chips

  • Lun hakkebøf Kr. 115,-

    Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg

  • Lun frikadeller Kr. 85,-

    Serveret med rødkål og syltede agurker

  • Cæsarsalat Kr. 110,-

    Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing

  • Cæsarsalat med sprød kylling Kr. 125,-

    Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing

  • Stjerneskud Kr. 145,-

    Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød

  • Pariserbøf ca. 250g. Kr. 145,-

    Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme

  • Hotel Kirstines Sandwich Kr. 145,-

    Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semi-dried tomater

  • Rørt Tatar ca. 180g. Kr. 225,-

    Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med pasteuriserede æggeblommer & cornichoner. Vælg mellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER årstidens salat med vinaigrette

  • Tarteletter med høns i asparges(2 stk.) 85
  • Skipper skræk Kr. 115,-

    Dansk stærk ost fra Mammen Serveret på rugbrød med fedt. Hertil sky, løg & mørk rom.

  • Friteret camembert Kr. 85,-

    Serveret på ristet surdejsbrød med solbær syltetøj & friteret persille

  • Vinter trifli Kr. 95,-

    Med blommekompot, vaniljecreme & makroner

  • 3 små søde sager Kr. 55,-

Aften A la carte: Mandag-Torsdag

Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

  • Rosé & Snacks Kr. 250,-

    2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.

  • Smørpocheret kuller Kr. 135,00,-

    Serveret med hvidvinssauce, dild-marinerede rejer & grøn olie

  • Blinis med anderillette kr. 135,-

    Serveret med creme fraiche, granatæble & grønkål

  • Rødbede tatar kr. 135,-

    Serveret med røget æggeblommemousse, sprøde chips & frisk peberrod

  • Forret fra månedens menu kr. 125,-
  • Sashi rib eye steak med fedt ca. 200g Kr. 345,-

    Serveret med sauterede grønne bønner, pommes frites & bearnaisesauce

  • Hotel Kirstines mørbradgryde af svinemørbrad Kr. 255,-

    Serveret med Ris Pilaf

  • Wienerschnitzel Kr. 275,-

    Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysauce

  • Skindstegt laks Kr. 295,-

    Serveret med cremet risotto, grønne bønner & sprød kartoffel

  • Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g. Kr. 350,-

    Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersauce (flamberes i køkkenet)

  • Cremet risotto kr. 225 ,-

    Serveret med årstidens grønt & parmesan

  • Kirsebær panna cotta Kr. 125,-

    Serveret med romsyltede kirsebær & brændt marengs

  • Pandekager KR. 125,-

    Serveret med appelsin flødeis, appelsin sirup & mandel krokant

  • Affogato Kr. 125,-

    Vaniljeis med kaffe & karamel

  • Månedens dessert kr. 125,-
  • 3 små søde sager kr. 55,-
  • 3 slags oste Kr. 110,-

    Serveret med sprødt brød og tilbehør

  • Oksefilet Kr. 110,-

    Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)

  • Kyllingebryst Kr. 99,-

    Serveret med pommes frites

  • Fiskefilet Kr. 95,-

    Serveret med pommes frites