Frokost A la carte: Mandag-Lørdag
Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
-
Rosé & Snacks Kr. 250,-
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
-
Sildetallerken kr. 125,-
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, kapers, æg, hjemmesyltet fennikel, vores senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt
-
Stegte sild kr. 85,-
Serveret med syltet fennikel, senneps-mayonnaise & smilende æg Hertil rugbrød med fedt
-
Pandestegt rødspættefilet 115,-
Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron
-
Pandestegt rødspættefilet kr. 125,-
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
-
Æg & tomat kr. 85 ,-
Serveret med mayonnaise
-
Lakserilette kr. 95,-
Serveret med syltet fennikel, kapers & grillet citron
-
Hotel Kirstines Hønsesalat kr. 95,-
Serveret på grillet surdejsbrød med syltede svampe & bacon
-
Whiskyglaseret skinke kr. 95,-
Serveret på ristet rugbrød Med bløde løg og spejlæg
-
Kold flæskesteg kr. 85,-
Serveret med rødkål & syltede agurker
-
Hjemmelavet rullepølse kr. 85,-
Serveret med sky & løg
-
Roastbeef af oksehøjreb - Klassisk kr. 85,-
Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
-
Kokkens roastbeef af oksehøjreb kr. 85,-
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
-
Langtidstilberedt svinebryst kr. 89,-
Serveret på ristet brød med senneps-mayonnaise, syltede sennepskorn & sprøde chips
-
Lun hakkebøf Kr. 115,-
Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg
-
Lun frikadeller Kr. 85,-
Serveret med rødkål og syltede agurker
-
Cæsarsalat Kr. 110,-
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
-
Cæsarsalat med sprød kylling Kr. 125,-
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
-
Stjerneskud Kr. 145,-
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød
-
Pariserbøf ca. 250g. Kr. 145,-
Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
-
Hotel Kirstines Sandwich Kr. 145,-
Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semi-dried tomater
-
Rørt Tatar ca. 180g. Kr. 225,-
Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med pasteuriserede æggeblommer & cornichoner. Vælg mellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER årstidens salat med vinaigrette
-
Tarteletter med høns i asparges(2 stk.) 85
-
Skipper skræk Kr. 115,-
Dansk stærk ost fra Mammen Serveret på rugbrød med fedt. Hertil sky, løg & mørk rom.
-
Friteret camembert Kr. 85,-
Serveret på ristet surdejsbrød med solbær syltetøj & friteret persille
-
Vinter trifli Kr. 95,-
Med blommekompot, vaniljecreme & makroner
-
3 små søde sager Kr. 55,-
Aften A la carte: Mandag-Torsdag
Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.
Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her
Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her
-
Rosé & Snacks Kr. 250,-
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
-
Smørpocheret kuller Kr. 135,00,-
Serveret med hvidvinssauce, dild-marinerede rejer & grøn olie
-
Blinis med anderillette kr. 135,-
Serveret med creme fraiche, granatæble & grønkål
-
Rødbede tatar kr. 135,-
Serveret med røget æggeblommemousse, sprøde chips & frisk peberrod
-
Forret fra månedens menu kr. 125,-
-
Sashi rib eye steak med fedt ca. 200g Kr. 345,-
Serveret med sauterede grønne bønner, pommes frites & bearnaisesauce
-
Hotel Kirstines mørbradgryde af svinemørbrad Kr. 255,-
Serveret med Ris Pilaf
-
Wienerschnitzel Kr. 275,-
Serveret med pommes sauté, dampede ærter & skysauce
-
Skindstegt laks Kr. 295,-
Serveret med cremet risotto, grønne bønner & sprød kartoffel
-
Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g. Kr. 350,-
Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersauce (flamberes i køkkenet)
-
Cremet risotto kr. 225 ,-
Serveret med årstidens grønt & parmesan
-
Kirsebær panna cotta Kr. 125,-
Serveret med romsyltede kirsebær & brændt marengs
-
Pandekager KR. 125,-
Serveret med appelsin flødeis, appelsin sirup & mandel krokant
-
Affogato Kr. 125,-
Vaniljeis med kaffe & karamel
-
Månedens dessert kr. 125,-
-
3 små søde sager kr. 55,-
-
3 slags oste Kr. 110,-
Serveret med sprødt brød og tilbehør
-
Oksefilet Kr. 110,-
Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)
-
Kyllingebryst Kr. 99,-
Serveret med pommes frites
-
Fiskefilet Kr. 95,-
Serveret med pommes frites