Menu
A la carte
Frokost A la carte: Mandag-Lørdag
Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friterede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porrer, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Avocado med krebsesalat
Serveret på ristet rugbrød
Laksesalat af varmrøget laks
Serveret med friterede kapers & citron på ristet rugbrød
Røget laks
Serveret med peberrodssalt på ristet surdejs rugbrød
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise & karse
Hotel Kirstines hønsesalat
Med syltede svampe & bacon. Serveret på grillet surdejs brød
Whisky glaseret skinke
med bløde løg & spejlæg
Roastbeef af oksehøjreb
serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Lun hakkebøf (ca. 200 g.)
Serveret med spejlæg & bløde løg
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Kold frikadelle
Serveret med rødkål & surt
Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød
Pariserbøf ca. 250 g
Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Æggekage
Serveret med friske tomater, sennep, purløg fra egen have & surdejs rugbrød
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater & pommes frites
Rørt Tatar ca. 180 g
Med olivenolie, sennep & rødløg Serveret med æggeblommemousse, cornichoner, pommes frites, trøffel-mayonnaise & grøn salat med vinaigrette
Gammel ost (Gamle Ole)
Serveret på surdejsbrød med fedt, sky, løg & mørk rom
Ostemad
Serveret på surdejsbrød med peberfrugt
Blødende chokoladekage
Serveret med vaniljeis
3 små søde sager
Går godt til varme drikke
Smørrebrød
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friteret & syltede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porre, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt.
Kr. 125,00,-
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Kr. 85,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med grillet citron & Kirstines remoulade
Kr. 115,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Kr. 125,00,-
Avocado med krebsesalat
Serveret på ristet rugbrød
Kr. 95,00,-
Laksesalat af varmrøget laks
Serveret med friterede kapers & citron på ristet rugbrød
Kr. 95,00,-
Røget laks
Serveret med peberrodssalat på rostet surdejs rugbrød
Kr. 95,00,-
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise & karse
Kr. 85,00,-
Hotel Kirstines hønsesalat
Med syltede svampe & bacon. Serveret på grillet surdejs brød
Kr. 85,00,-
Whisky glaseret skinke
Med blødeløg & spejlæg
Kr. 85,00,-
Roastbeef af oksehøjreb
Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løgringe & karse
Kr. 85,00,-
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Kr. 85,00,-
Lun hakkebøf (ca. 200 g.)
Serveret med spejlæg & bløde løg
Kr. 95,00,-
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Kr. 85,00,-
Kold frikadelle
Serveret med rødkål & surt
Kr. 85,00,-
Lune retter
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet. Serveret med Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing. Serveret på smørristet surdejsbrød.
Kr. 145,00,-
Pariserbøf ca. 250 g.
Serveret med rødbeder, hakket rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme.
Kr. 145,00,-
Æggekage
Serveret med sennep, grønt & surdejsbrød.
Kr. 125,00,-
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb. Serveret med senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater & pommes frites.
Kr. 145,00,-
Rørt Tatar (ca. 180 g.)
Med olivenolie, sennep & rødløg.
Serveret med æggeblommemousse, cornichoner, pommes frites, trøffel-mayonnaise & grøn salat vinaigrette.
Kr. 225,00,-
Aften A la carte: Mandag-Torsdag
Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.
Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her
Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven
Østershatte
Chipotle marinerede østershatte, serveret med chipotle mayonnaise og lime
Tun ceviche med sesam
Med urter, serveret med avokadocreme, tilsmagt wasabi og chips
Dampede asparges med rogn efter sæson
Serveret med Hollandaise og purløg
Forret fra månedens menu
SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 g
Serveret med dagens garniture, pommes frites & bearnaisesauce
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sauté, dampede ærter, en dreng & skysauce
Hotel Kirstines mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med Ris pilaf
Cremet pasta med skindstegt laks
Serveret med semidried tomater, frisk spinat & parmesan i fløde pestosauce
Moules Frites af Danske Limfjordsmuslinger
Dampede muslinger i muslingesauce og urter, serveret med pommes frites og aioli
Spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Rabarber softice
Serveret med vanilje syltede rabarber, tuiles, bagt hvid chokolade og kold rabarber sauce
3 slags oste
Serveret med sprødt brød og tilbehør
Chokoladekage med chokolademouisse og mørk chokolade
Affogato
Vaniljeis, kraftig kaffesauce og karamel
Oksefilet
Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g)
Fiskefilet
Serveret med pommes frites
Kyllingebryst
Serveret med pommes frites
Forretter
Friterede østershatte
Chipotle marineret østershatte, serveret med chipotle mayonnaise og lime
Kr. 125,00,-
Tun ceviche med sesam
Med urter, serveret med avokado creme tilsmagt wasabi og chips
Kr. 135,00,-
Dampet Asparges med stenbiderrogn/lakserogn
Serveret med Hollandaise og purløg
Kr. 135,00,-
Forret fra månedens menu
Kr. 98,00,-
Hovedretter
SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.
Serveret med dagens garniture, pommes frites & bearnaisesauce.
Kr. 345,00,-
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sauté, dampede ærter, en dreng & skysauce
Kr. 275,00,-
Hotel Kirstine`s mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med Ris pilaf
Kr. 255,00,-
Cremet pasta med skindstegt laks
Serveret med semidried tomater, frisk spinat & parmesan i fløde pestosauce.
Moules Frites af Danske Limfjordsmuslinger
Dampede muslinger i muslingesauce og urter, serveret med pommes frites og aioli
Kr. 245,00,-
Spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Kr. 225,00 kr.
Dagens ret
Spørg Deres tjener.
Kr. 169,00,-







