A la carte
Frokost A la carte: Mandag-Lørdag
Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, kapers, æg, hjemmesyltet fennikel, vores senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt
Solbærsild
Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise
Lakserilette
Serveret med syltet fennikel, kapers & grillet citron
Hotel Kirstines Hønsesalat
Serveret på grillet surdejsbrød med syltede svampe & bacon
Whisky glaseret skinke
Serveret på ristet surdejsbrød med stuvede efterårssvampe, syltede svampe & parmesan
Stuvede efterårssvampe
Serveret på ristet surdejsbrød med syltede svampe & parmesan
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Roastbeef af oksehøjreb - Klassisk
Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Langtidstilberedt svinebryst
Serveret på ristet brød med senneps-mayonnaise, syltede sennepskorn & sprøde chips
Lun hakkebøf
Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg
Frikadeller
Serveret på rugbrød med rødkål & syltede agurker
Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød
Pariserbøf ca. 250g.
Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semi-dried tomater
Rørt Tatar ca. 180g.
Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med pasteuriserede æggeblommer & cornichoner. Vælg mellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER årstidens salat med vinaigrette
Stærk ost
Skipper Skræk Serveret på rugbrød med fedt Hertil sky, løg & mørk rom
Friteret camembert
Serveret på ristet surdejsbrød med solbær syltetøj & friteret persille
Gammeldags æblekage
3 små søde sager
Smørrebrød
Sildetallerken
Marinerede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, kapers, æg, vores senneps-mayonnaise, hjemmesyltet fennikel. Hertil hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt.
Kr. 125,00,-
Solbærsild
Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse
Kr. 85,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret på rugbrød med Kirstines remoulade & grillet citron
Kr. 115,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret på rugbrød med mayonnaise, rejer & grillet citron
Kr. 125,00,-
Æg & tomat
Serveret på med mayonnaise
Kr. 85,00,-
Lakserilette
Serveret med syltet fennikel, kapers & grillet citron
Kr. 95,00,-
Hotel Kirstines hønsesalat
Serveret på grillet surdejsbrød med syltede svampe & bacon
Kr. 85,00,-
Whisky glaseret skinke
serveret på rugbrød med blødeløg & spejlæg
Kr. 85,00,-
Stuvede efterårssvampe
Serveret på ristet surdejsbrød med syltede svampe & parmasan
Kr. 89,00,-
Hjemmelavet rullepølse
Serveret på rygbrød med sky & løg
Kr. 85,00,-
Roastbeef af oksehøjreb – Klassisk
Serveret på rugbrød med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kr. 85,00,-
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Kr. 85,00,-
Langtidstilberedt svinebryst
Serveret på ristet brød med senneps-mayonnaise, syltede sennepskorn & sprøde chips
Kr. 89,00,-
Lun hakkebøf
Serveret på rugbrød med bløde løg, syltede agurker & spejlæg
Kr. 115,00,-
Frikadeller
Serveret på rugbrød med rødkål & syltede agurker
Kr. 85,00,-
Lune retter
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet. Serveret med Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing. Serveret på smørristet surdejsbrød
Kr. 145,00,-
Pariserbøf ca. 250 g.
Serveret med rødbeder, hakket rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Kr. 145,00,-
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb. Serveret med senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg & semidried tomater
Kr. 145,00,-
Rørt Tatar (ca. 180 g.)
Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med pasteuriserede æggeblommer & cornichoner.
Vælg imellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER årstidens salat med vinaigrette
Kr. 225,00,-
Aften A la carte: Mandag-Torsdag
Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.
Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her
Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Risotto kroketter med krabbe
Serveret med chilimayonnaise & syltet salturt
Bøf bearnaise tatar
Serveret med bearnaise mayonnaise, syltede løg & puffede chips
Svampetoast
Med stuvede svampe tilsmagt portvin. Serveret på ristet surdejsbrød, syltede brombær & parmesan
Forret fra månedens menu
Rib eye steak med fedt ca. 250g
Med okseglace. Serveret med sauterede grønne bønner, pommes frites & bearnaisesauce
Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g.
Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersovs
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”
Hotel Kirstines mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med ris pilaf
Spaghetti med stegt laks
Serveret med semi-dried tomater i en tomatsovs
Vegetar spaghetti
Serveret med årstidens grønt & pesto
Marinerede efterårsbær
Serveret med iscreme & bær-sauce
Rombagte blommer
Serveret med vanilje creme & havregryns crumble
Pære Belle Helene
Serveret med vanilje is, nødde-crumble & chokoladesauce
Månedens dessert
3 små søde sager
3 slags oste
Serveret med sprødt brød og tilbehør
Oksefilet
Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)
Kyllingebryst
Serveret med pommes frites
Fiskefilet
Serveret med pommes frites
Forretter
Risotto kroketter med krabbe
Serveret med chilimayonnaise & syltet salturt
Kr. 135,00,-
Bøf bearnaise tatar
Rørt tatar serveret med bearnaisemayonnaise, syltede løg & puffede chips
Kr. 145,00,-
Svampetoast
Med stuvede svampe tilsmagt portvin. Serveret på ristet surdejsbrød med syltede brombær & parmesan
Kr. 135,00,-
Forret fra månedens menu
Kr. 125,00,-
Hovedretter
Rib eye steak med fedtkant ca. 200g.
Serveret med sauterede grønne bønner, pommes frites & bearnaisesauce
Kr. 345,00,-
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”
Kr. 275,00,-
Peberbøf af oksemørbrad ca. 200 g.
Serveret med dagens garniture, pommes hasselback & pebersauce
Kr. 350,00,-
Hotel Kirstine’s mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med ris pilaf
Kr. 255,00,-
Spaghetti med stegt laks
Serveret med semidried tomater i tomatsovs
Kr. 275,00 kr.
Vegetarspaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Kr. 225,00,-
Dagens ret
Spørg Deres tjener
Kr. 169,00,-
Desserter
Marinerede efterårsbær
Serveret iscreme & bær-sauce
Kr. 125,00,-
Rombagte blommer
Serveret med vanilje creme & havregryns crumble
Kr. 125,00,-
Pære Belle Helene
Pocheret pære. Serveret med vanilje is, nødde-crumble & chokoladesauce
Kr. 125,00,-
Månedens dessert
Kr. 125,00,-
3 små søde sager
Kr. 55,00,-
3 slags oste
Serveret med sprødt brød & tilbehør
Kr. 110,00,-