Menu
A la carte
Frokost A la carte: Mandag-Lørdag
Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friterede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porrer, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise
Avocado med krebsesalat
Serveret på ristet rugbrød
Laksesalat af varmrøget laks
Serveret med ørredrogn friterede kapers & citron på ristet rugbrød
Røget laks
Serveret med peberrodssalt på ristet surdejs rugbrød
Hotel Kirstines hønsesalat
Med syltede svampe & bacon. Serveret på grillet surdejs brød
Whisky glaseret skinke
med bløde løg & spejlæg
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Roastbeef af oksehøjreb
serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Rilette af svin
Serveret på ristet brød med cremefraiche og rødløg
Lun hakkebøf
Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg
Frikadeller
Serveret med rødkål og syltede agurker
Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Salat med varmrøget laks
Serveret med syltede rødløg, avokado, dilddressing og æg
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød
Pariserbøf ca. 250g.
Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, salat, syltede rødløg, semidried tomater & pommes frites
Rørt Tatar ca. 180g.
Med olivenolie, sennep & rødløg Serveret med æggeblommemousse, cornichoner. Vælg mellem: pommes frites, trøffel-mayonnaise eller grøn salat med vinaigrette & sprødt brød
Gammel ost (Gamle Ole)
Serveret på surdejsbrød med fedt, sky, løg & mørk rom
Ostemad
Serveret på surdejsbrød med peberfrugt
Gammeldags æblekage
3 små søde sager
Smørrebrød
Sildetallerken
Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friteret & syltede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porre, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt.
Kr. 125,00,-
Marinerede hvide sild
Serveret med æggesalat & karse
Kr. 85,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med grillet citron & Kirstines remoulade
Kr. 115,00,-
Pandestegt rødspættefilet
Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron
Kr. 125,00,-
Æg & tomat
Serveret med mayonnaise
Kr. 85,00,-
Avocado med krebsesalat
Serveret på ristet rugbrød
Kr. 95,00,-
Laksesalat af varmrøget laks
Serveret med friterede kapers & citron på ristet rugbrød
Kr. 95,00,-
Røget laks
Serveret med peberrodssalat på ristet surdejs rugbrød
Kr. 115,00,-
Hotel Kirstines hønsesalat
Med syltede svampe & bacon. Serveret på grillet surdejs brød
Kr. 85,00,-
Whisky glaseret skinke
Med blødeløg & spejlæg
Kr. 85,00,-
Roastbeef af oksehøjreb
Serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde & friskrevet peberrod
Kr. 85,00,-
Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Kr. 85,00,-
Hjemmelavet rullepølse
Serveret med sky & rødløg
Kr. 85,00,-
Kold frikadelle
Serveret med rødkål & surt
Kr. 85,00,-
Rilette af svin
Serveret på ristet brød, med cremefraiche & rødløg
Kr. 85,00,-
Lun hakkebøf
Serveret med bløde løg, syltede agurker & spejlæg
Kr. 115,-
Salater
Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, hjemmelavet surdejscroutoner parmesanflager & cæsardressing.
Kr. 110,00,-
Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing.
Kr. 125,00,-
Salat med varmrøget laks
Serveret med syltede rødløg, avokado, dilddressing og æg.
Kr. 125,00,-
Lune retter
Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet. Serveret med Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing. Serveret på smørristet surdejsbrød.
Kr. 145,00,-
Pariserbøf ca. 250 g.
Serveret med rødbeder, hakket rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme.
Kr. 145,00,-
Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb. Serveret med senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater & pommes frites.
Kr. 145,00,-
Rørt Tatar (ca. 180 g.)
Med olivenolie, sennep & rødløg.
Serveret med æggeblommemousse, cornichoner, pommes frites, trøffel-mayonnaise & grøn salat vinaigrette.
Kr. 225,00,-
Aften A la carte: Mandag-Torsdag
Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.
Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her
Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her
Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.
Risotto kroketter med krabbe
Serveret med kimchi mayonnaise & syltede salturt
Laksetatar af koldrøget laks
Serveret med kartoffel chips, grøn olie & æggeblommemousse
Svampetoast
Med stuvede svampe tilsmagt portvin
Forret fra månedens menu
SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200g
Serveret med dagens garniture, pommes frites & bearnaisesauce
Hotel Kirstines mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med Ris pilaf
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sauté, dampede ærter, en dreng & skysauce
Skindstegt laks
Serveret med smør sauteret perlebyg med spinat & sauce hollandaise
Spaghetti med hummer
Serveret med semi-dried tomater i en tomatsovs tilsmagt hummerbisque
Vegetar Spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Grillet fersken
Serveret med flødeis af fersken, lemon curd & karamelliseret hvid chokolade
Rombagte blommer
Serveret med nøde-crumble, ladyfingers & råcreme
Pære tærte
Serveret med vanilje is
Månedens dessert
3 små søde sager
3 slags oste
Serveret med sprødt brød og tilbehør
Oksefilet
Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)
Kyllingebryst
Serveret med pommes frites
Fiskefilet
Serveret med pommes frites
Forretter
Risotto med krabbe
Serveret med kimchi mayonnaise & syltet salturt
Kr. 135,00,-
Serveret med friske danske ærter, rice puff & stegte kammuslinger
Kr. 135,00,-
Laksetatar af koldrøget laks
Serveret med kartoffelchips, grøn olie & æggeblommemousse
Kr. 135,00,-
Svampetoast
Med stuvede svampe tilsmagt portvin. Serveret på ristet surdejsbrød, syltede brombær & parmasan
Kr. 135,00,-
Forret fra månedens menu
Kr. 125,00,-
Hovedretter
SASHI Rib eye steak med fedt ca. 200 gr.
Serveret med dagens garniture, pommes frites & bearnaisesauce.
Kr. 345,00,-
Wienerschnitzel
Serveret med pommes sauté, dampede ærter, en dreng & skysauce
Kr. 275,00,-
Hotel Kirstine`s mørbradgryde af svinemørbrad
Serveret med Ris pilaf
Kr. 255,00,-
Skindstegt laks
Serveret med smørsauteret perlebyg med spinat & sauce Hollandaise
Kr. 285,00,-
Spaghetti med hummer
Serveret med semi-dries tomater i en tomatsovs tilsmagt hummerbisque
Kr. 325,00,-
Vegetar spaghetti med spinat
Serveret med årstidens grønt & pesto
Kr. 225,00 kr.
Dagens ret
Spørg Deres tjener.
Kr. 169,00,-







