Hotel Kirstine → 4 stjernet hotel beliggende i hjertet af Næstved

Menu

A la carte

Frokost A la carte: Mandag-Lørdag

Frokost kl. 12.00 – 16.00
Søndage og helligdage er der lukket i restauranten

Rosé & Snacks

Kr. 250,-

2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.

Kr. 250,-

Sildetallerken

kr. 125,-

Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friterede kapers, æg, hjemmesyltede æbler & porrer, senneps-mayonnaise, hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt

kr. 125,-

Solbærsild

kr. 85,-

Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse

kr. 85,-

Pandestegt rødspættefilet

kr. 115,-

Serveret med Kirstines remoulade & grillet citron

kr. 115,-

Pandestegt rødspættefilet

kr. 125,-

Serveret med mayonnaise, rejer & grillet citron

kr. 125,-

Rejer

Kr. 125 ,-

Serveret på smørristet surdejsbrød med mayonnaise & citron

Kr. 125 ,-

Koldrøget laks

kr. 115 ,-

Serveret på smørristet surdejsbrød med urtemayonnaise, syltet fennikel & peberrod

kr. 115 ,-

Hotel Kirstines Hønsesalat

kr. 95 ,-

Serveret på smørristet surdejsbrød med syltede svampe & bacon

kr. 95 ,-

Kartoffelmad med nye, danske kartofler

kr. 85,00

Serveret på rugbrød med urtemayonnaise, syltede rødløg, radiser & bacon

kr. 85,00

Whisky glaseret skinke

kr. 85,-

med bløde løg & spejlæg

kr. 85,-

Hjemmelavet rullepølse

kr. 85,-

Serveret med sky & rødløg

kr. 85,-

Roastbeef af oksehøjreb

kr. 85,-

serveret med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod

kr. 85,-

Kokkens roastbeef af oksehøjreb

kr. 85,-

Serveret med spejlæg, bløde løg & karse

kr. 85,-

Lun hakkebøf

Kr. 115,-

Serveret med bløde løg, syltede agurker og spejlæg

Kr. 115,-

Frikadeller

Kr. 85,-

Serveret på rugbrød med kold kartoffelsalat

Kr. 85,-

Cæsarsalat

Kr. 110,-

Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing

Kr. 110,-

Cæsarsalat med sprød kylling

Kr. 125,-

Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing

Kr. 125,-

Stjerneskud

Kr. 145,-

Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing Serveret på smørristet surdejsbrød

Kr. 145,-

Pariserbøf ca. 250g.

Kr. 145,-

Serveret med rødbeder, hakkede rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme

Kr. 145,-

Hotel Kirstines Sandwich

Kr. 145,-

Med lynstegt højreb, senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater

Kr. 145,-

Rørt Tatar ca. 180g.

Kr. 225,-

Med olivenolie, sennep & rødløg Serveret med æggeblommemousse, cornichoner. Vælg mellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER grøn salat med vinaigrette

Kr. 225,-

Club Sandwich

Kr. 145 ,-

Serveret med grillet kylling, bacon, grønt & karry dressing Hertil pommes frites

Kr. 145 ,-

Lagret ost

Kr. 115,-

Fætter Kras Serveret på rugbrød med fedt Hertil sky, rødløg & mørk rom

Kr. 115,-

Ostemad

Kr. 85,-

Serveret på surdejsbrød med peberfrugt

Kr. 85,-

Jordbærkage

Kr. 95,-
Kr. 95,-

3 små søde sager

Kr. 55,-
Kr. 55,-

En lækker aperitif


Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé

Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven

Kr. 250,00,-

Smørrebrød


Sildetallerken

Marinede sild, stegte sild & karrysild. Serveret med hjemmesyltede perleløg, friteret kapers, æg, vores senneps-mayonnaise, hjemmesyltet fennikel. Hertil hjemmelavet paleo brød samt smør & fedt.
Kr. 125,00,-

Solbærsild
Serveret på rugbrød med fedt, syltede rødløg, æg & karse
Kr. 85,00,-


Pandestegt rødspættefilet

Serveret på rugbrød med Kirstines remoulade & grillet citron
Kr. 115,00,-

Pandestegt rødspættefilet
Serveret på rugbrød med mayonnaise, rejer & grillet citron
Kr. 125,00,-

Rejer
Serveret på smørristet surdejsbrød med mayonnaise & citron

Kr. 125,00

Koldrøget laks
Serveret med på smørristet surdejsbrød med urtemayonnaise, syltet fennikel & peberrod
Kr. 125,00,-

Hotel Kirstines hønsesalat
Serveret på smørristet surdejsbrød med syltede svampe & bacon
Kr. 95,00,-

Kartoffelmad med nye, danske kartofler
Serveret på rugbrød med urtemayonnaise, syltede rødløg, radiser & bacon
Kr. 85,00,-

Whisky glaseret skinke
serveret på rugbrød med blødeløg & spejlæg
Kr. 85,00,-

Hjemmelavet rullepølse
Serveret på rygbrød med sky, løg & syltede sennepskorn
Kr. 85,00,-

Roastbeef af oksehøjreb – Klassisk
Serveret på rugbrød med remoulade, syltede agurker, sprøde løg & friskrevet peberrod
Kr. 85,00,-

Kokkens roastbeef af oksehøjreb
Serveret med spejlæg, bløde løg & karse
Kr. 85,00,-

Lun hakkebøf
Serveret på rugbrød med bløde løg, syltede agurker & spejlæg
Kr. 115,00,-

Frikadeller
Serveret på rugbrød med kold kartoffelsalat
Kr. 85,00,-

Salater


Cæsarsalat
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan &  cæsardressing
Kr. 110,00,-


Cæsarsalat med sprød kylling
Serveret med plukket hjertesalat, sprødt brød, parmesan & cæsardressing
Kr. 125,00,-

Lune retter


Stjerneskud
Med smørstegt & hvidvinsdampet rødspættefilet.
Serveret med Chilerejer, røget laks, citron & skaldyrsdressing. Serveret på smørristet surdejsbrød
Kr. 145,00,-


Pariserbøf ca. 250 g.
Serveret med rødbeder, hakket rødløg, kapers, peberrod, pickles & æggeblomme
Kr. 145,00,-

Hotel Kirstines Sandwich
Med lynstegt højreb.
Serveret med senneps-mayonnaise, plukket salat, syltede rødløg, semidried tomater 
Kr. 145,00,-

Club Sandwich
Serveret med grillet kyllingebryst, bacon, grønt & karry dressing. Hertil pommes frites
Kr. 145,00,-


Rørt Tatar (ca. 180 g.)
Med olivenolie, sennep & rødløg. Serveret med æggeblomme-moussé & cornichoner. Vælg imellem: pommes frites med trøffel-mayonnaise ELLER grøn salat med vinaigrette  
Kr. 225,00,-

Ost & sødt

Lagret ost
Fætter kras. Serveret på rugbrød med fedt. Hertil sky, rødløg & mørk rom 
Kr. 115,00,-


Ostemad

Serveret på surdejsbrød med peberfrugt
Kr. 85,00,-


Jordbærkage
Kr. 95,00,-


3 små søde sager
Går godt til varme drikke
Kr. 55,-

Aften A la carte: Mandag-Torsdag

Aften kl. 17.00 – 21.30
Søndage & helligdage er der lukket i restauranten.

Fredag serverer vi vores lækre Carverybuffet og udvalgte desserter. Læs mere om vores Carverybuffet her

Lørdag serverer vi vores månedsmenu på 2, 3 eller 4 retter. Se menuen her

Rosé & Snacks

Kr. 250,-

2 gl. Cuvée Prestige Rosé Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.

Kr. 250,-

Dampede grønne asparges

135,00,-

Serveret med sommersalat & hakkede mandler

135,00,-

Tuntatar

kr. 145,-

Serveret med syltede sennepskorn, avocadocreme & sesam

kr. 145,-

3 slags bruchetta

kr. 135,-

Friske tomater, gammelknas creme & semidried vindruer, oksecarpaccio

kr. 135,-

Forret fra månedens menu

kr. 125,-

kr. 125,-

Rib eye steak med fedt ca. 250g

Kr. 345,-

Serveret med tomat-salat, hvidløgssmør, pommes frites & bearnaisesauce

Kr. 345,-

Moules-frites af Danske Limfjordsmuslinger

Kr. 245,-

Dampede muslinger i muslingesauce & urter. Serveret med pommes frites & aioli

Kr. 245,-

Wienerschnitzel

Kr. 275,-

Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”

Kr. 275,-

Skindstegt unghanebryst

Kr. 255,-

Serveret med dagens garniture, nye danske kartofler & blanquette sauce

Kr. 255,-

Grillet kalvemedaljon ca. 200 g. g.

Kr. 335,00,-

Serveret med dagens garniture, nye danske kartofler & kalveglace

Kr. 335,00,-

Meunierstegt rødspætte

kr. 285 ,-

Serveret med nye danske kartofler, dampede nye gulerødder & brunet smør med kapers

kr. 285 ,-

grillet grønt

Kr. 235 ,-

Serveret med grill-0st & kærnemælkssauce, med grøn olie

Kr. 235 ,-

Iscreme

Kr. 125,-

Serveret med råsyltede sommerbær & bærsauce

Kr. 125,-

Koldskåls-panna cotta

Kr. 125,-

Serveret med brændt marengs, yoghurt-skum samt kammerjunker vendt i mynte-sukker

Kr. 125,-

Jordbærsorbet

KR. 125,-

Serveret med creme Anglaise, havregrynscrumble & friske danske jordbær

KR. 125,-

Månedens dessert

kr. 125 ,-
kr. 125 ,-

3 små søde sager

kr. 55 ,-
kr. 55 ,-

3 slags oste

Kr. 110,-

Serveret med sprødt brød og tilbehør

Kr. 110,-

Oksefilet

Kr. 110,-

Serveret med pommes frites og salat (ca. 100g.)

Kr. 110,-

Kyllingebryst

Kr. 99,-

Serveret med pommes frites

Kr. 99,-

Fiskefilet

Kr. 95,-

Serveret med pommes frites

Kr. 95,-

En lækker aperitif


Rosé & Snacks
2 gl. Cuvée Prestige Rosé

Lune chips med dip, røget saltmandler & italienske luksus oliven.

Kr. 250,00,-

Forretter

Dampede grønne asparges
Serveret med sommersalat & hakkede mandler
Kr. 125,00,-

Tuntatar
Serveret med syltede sennepskorn, avodacocreme & sesam
Kr. 145,00,-

3 slags bruschetta
Friske tomater, gammelknas creme & semidried vindruer, oksecarpaccio
Kr. 135,00,-

Forret fra månedens menu
Kr. 125,00,-

Hovedretter


Rib eye steak med fedtkant ca. 200g.
Serveret med tomat-salat, hvidløgssmør, pommes frites & bearnaisesauce
Kr. 345,00,-

Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautées, dampede ærter, skysauce & en ”dreng”
Kr. 275,00,-

Grillet kalvemedaljon ca. 200g.
Serveret med dagens garniture, nye danske kartofler & kalveglace
Kr. 335,00,-

Grillet unghanebryst
Serveret med dagens garniture, nye danske kartofler & blanquette sauce
Kr. 255,00,-

Meunierestegt rødspætte
Serveret med nye danske kartofler, dampede nye gulerødder & brunet smør med kapers
Kr. 285,00 kr.

Moules-frites af Danske Limfjordsmuslinger
Dampede muslinger i muslingesauce med urter. Serveret med pommes frites & aioli
Kr. 245,00,-

Grillet grønt
Serveret med grill-ost & kærnemælkssauce skilt med grøn olie
Kr. 235,00,-


Dagens ret
Spørg Deres tjener
Kr. 169,00,-

Desserter

Iscreme
Serveret med råsyltede sommerbær & bærsauce
Kr. 125,00,-

Koldskåls-panna cotta
Serveret med brændt marengs, yogurt-skum samt kammerjunker vendt i mynte-sukker
Kr. 125,00,-

Jordbærsorbet
Serveret med cremé Anglaise, havregyrnscrumble & friske danske jordbær
Kr. 125,00,-

Månedens dessert
Kr. 125,00,-

3 små søde sager
Kr. 55,00,-

3 slags oste
Serveret med sprødt brød & tilbehør
Kr. 110,00,-

 

 

Børnemenuer

Oksefilet
Med pommes frites og salat (ca. 100g).
Kr. 110,00,-


Fiskefilet
Med pommes frites.
Kr. 95,00,-


Kyllingebryst
Med pommes frites.
Kr. 99,00,-