DK | ENG | DE
deer

Konferencer

 

Skal du afholde en konference, og vil du sikre, at det foregår i de rigtige rammer? Så er Hotel Kirstine det helt rette sted.

Her har du mulighed for at afholde din konference i historiske omgivelser, der både er hyggelige og inspirerende på samme tid.

 

På Hotel Kirstine finder du de rette faciliteter, der skal til for at din konference bliver en succes. Her er både kursuslokaler og større konferencelokaler med plads op til 150 kursister.

 

Seneste udvidelse af vores konferencelokaler er ’Trykkeriet’. Et konferencelokale med plads til 150 personer. Der er altså rig mulighed for at afholde konferencer af alle slags størrelser.

 

Den nødvendige erfaring til afholdelse af konferencer

Hotel Kirstine har gennem tiden dannet ramme for en bred vifte af konferencer og firmaarrangementer. Dermed har vi stor erfaring inden for både planlægning og afvikling af konferencer. Uanset, om du har behov for at afholde en mindre intern konference eller et større arrangement, så kan du trygt stole på, at vi lever op til vores ry.

 

 

De helt rigtige faciliteter til din konference

Hos Hotel Kirstine har vi det rigtige udstyr, der skal til, førend din konference bliver en succes. Dermed har du mulighed for at koble dig på en trådløs ADSL-forbindelse i vores konferencelokaler. Der er ligeledes fri adgang til det trådløse internet på alle værelser.

 

 

Herudover er der lærred, whiteboard, flipover, projektor, blokke, kuglepenne og isvand til rådighed til deltagerne i din konference eller dit event.

 

Desuden er der private parkeringspladser både foran og bagved hotellet, så alle konferencedeltagere har mulighed for at finde en plads.

 

Har du spørgsmål?

Overvejer du at leje et lokale hos Hotel Kirstine i forbindelse med din konference, og er der noget, du er i tvivl om, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for mere information. Det samme gør sig gældende, hvis du har generelle spørgsmål. Vi har arrangeret mange succesfulde konferencer, og vi er sikre på, at vi kan bidrage til, at din ligeledes bliver en succes.

 

Ønsker du at få mere at vide omkring mulighederne for at afholde din konference hos Hotel Kirstine? Så kontakt os på telefon (+45) 55 77 47 00 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi glæder os til at være værter for din konference!