DK | ENG | DE
deer

Kurser

 

Skal du afholde et kursus, og leder du efter de helt rigtige rammer? Så er vi sikre på, at Hotel Kirstine er det rette valg. Vi råder over 5 kursuslokaler, der hver især egner sig til kurser af forskellig art.

 

 

Her er plads til alt fra 2-150 kursister, så der er ikke grænser for, hvor stort et arrangement du skal afholde. Den seneste udvidelse af lokaler er Trykkeriet. Et større lokale med plads til 150 personer. Der er altså noget til enhver størrelse.

 

Faciliteter til dit kursus

Hos Hotel Kirstine har vi ligeledes det it-udstyr, der er nødvendigt, for at dit kursus bliver en succes. Der er trådløs ADSL-forbindelse i alle kursuslokaler, og hvis der er deltagere, der overnatter på hotellet, er der ligeledes adgang til det trådløse net på alle værelser.

 

I alle vores kursuslokaler er der lærred, flipover, projektor, whiteboard, blokke og kuglepenne til rådighed. Deltagerne kan parkere på private parkeringspladser, du både finder foran og bagved hotellet.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål, eller ved du ikke, hvor du skal begynde? Så tag endelig fat i os. Vi kan være behjælpelige med alt fra planlægning til afvikling af dit arrangement, og du kan trygt overlade dit kursus til os. Vi er sikre på, at vi kan bidrage til, at dit kursus bliver en succes!

 

Ønsker du at vide mere om dine muligheder, vores faciliteter, priser eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller ringe på tlf. (+45) 55 77 47 00.

 

Vi ser frem til at danne rammerne om dit næste kursus!