DK | ENG | DE
deer
Hotel Kirstine

 

 

    

 

 

Overnatning

Overnatning i Næstved – Vi gør din søvn til en drøm

 

Hos Hotel Kirstine er der mange forskellige muligheder for værelsestyper men ens for alle værelser er, at de er unikt indrettet, med den gamle romantiske og hyggelige stil for øje. Denne stil er kombineret med luksus for kroppen, da vi har Hästens senge og edderduns- dyner og puder på alle værelser.

For at sikre jer den bedste velkomst, har vi sørget for kaffe og the mulighed på værelserne, så I kan ankomme med velbehag.
I reception er det én af 3 faste receptionister der vil tage imod jer og sikre jer at I får al information vedrørende jeres ophold, uanset om I blot skal bruge en overnatning eller I er her i forbindelse med en fest eller et andet ophold med mad.
De vil ligeledes kunne guide jer, hvis I har brug for at vide hvad skønne Næstved byder på. Selvom vi ligger midt inde i byen, er der ikke langt til grønne områder, å og skov. Eller hvis shoppinggenet skal plejes, kan dette let gøres inden for 500 meter. Karrebæksminde, hvor I finder den lokale bager der både producerer lækkert brød men også helt unik hjemmelavet is og den lokale fiskehandler der både sælger frisk fisk, men også kan tilbyde fiskeanretninger tæt ved vandet, ligger blot 10 km. Væk. Her er også mulighed for at tage et dyk i det klare vand, når vejret ellers tillader det.

 

Vores hotelværelser

Der findes 31 værelser i hotellets gamle hovedbygning. Disse værelser er alle små og er fordelt på 3 etager, uden mulighed for andre tilgange til værelserne end trapperne. Det er her I finder vores enkeltværelser, mindre dobbeltværelser, dobbeltværelser, samt vores brudesuite, som også er et luksusværelse.  

Vores fem deluxeværelser ligger for sig selv, øverst på vores kursuslokale, med egen stor altan og havemøbler. Udsigten her er helt unik med kig direkte til Næstved havn og susåen og værelserne er store og rummelige, men vi har stadig sørget for at den romantiske hyggelige stil er bevaret samtidig med at luksusen for kroppen er der.

I en helt ny bygning finder I 10 dobbeltværelser på 1. sal. Her er der elevator. De 5 værelser til den ene side er alle med fransk altan og med udsigt til Næstved havn og susåen. De 5 værelser på den anden side har udsigt til vore nye hyggelige gårdhave. 
I denne bygning findes der i stueplan 10 luksusværelser med egen terrasse eller lille altan, hvor I har eget havesæt. Nogen har udsigt til Næstved havn og susåen og nogen har udsigt til vor hyggelige gårdhave.

Alt i alt råder vi således over 56 værelser, der alle byder på deres egen charme.
Alle værelser er med eget bad/toilet, telefon, minibar, tv, hårtørrer, elkedel med gratis kaffe/te og internet.

Når man bor på Hotel Kirstine er morgenmaden altid med i prisen og det skal I kun være glade for. Denne indeholder al, hvad man kunne tænke sig på en morgenbuffet, og vores morgentjener står selvfølgelig og laver friske lune pandekager til jer. Mums!

 

 

Værelsespriser:

 

Enkeltværelse kr. 1.000,-

Dobbeltværelse kr. 1.200,-

Luksusværelse kr. 1.320,-

Brudesuite kr. 1.320,-

Deluxeværelse kr. 1.550,-

Deluxeværelse som enkeltværelse kr. 1.550,-

 

Vi holder lukket i følgende periode:

Julen 2021:  20/12 - 2/1 begge dage inkl.

Restauranten er lukket for middag alle søndage og helligdage

 

Vi gør opmærksom på at der ikke forefindes aircondition på vores værelser

 

 

Hotel Kirstine er et "festhotel", der kan derfor forekomme larm, primært i weekenderne.

Åbningstider i receptionen:

Mandag - Fredag kl. 7 - 20

Lørdag og Søndag kl. 8 - 20

 

Check-in fra kl. 14.00

Check ud senest kl. 11.00

Gratis parkering foran og bagved hotellet.

Alle priser er inkl. stort morgenbord.

Børn under 6 år sover gratis i forældres seng.

Hotel Kirstine tillader desværre ikke hunde på hotellet.

På hele hotellet kan du frit logge på vores internet.

 

Vi gør opmærksom på at vi tager kortgebyr på følgende kort:

Firmakort udstedt indenfor EU, Norge og Island vil blive pålagt et gebyr

Visa & Mastercard:

Danske debetkort: 0,32 % af prisen

Danske kreditkort: 0,50 % af prisen

Udenlandske debetkort: 0,50 % prisen

Udenlandske kreditkort: 0,5 % af prisen

Firmakort EU/Business card from EU: 1,80% af prisen

Firmakort udenfor EU/non EU business: 1,89% af prisen

American Express: 2,10% af prisen

 

¨

bad