DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Carveryaften

Kl. 18.15-20.15

 

Hver fredag aften hele året har I mulighed for at nyde en lækker menu, bestående af:

1 koldrøget laksesnitte serveret ved bordet

Dernæst en lækker buffet bestående af højreb, lakseroulade & whiskyglaseret skinke trancheret af vor kok,
kæmpe salatbar, 6 slags garniture, 4 slags kartofler & sauce champignon a la creme og sauce bordelaise.

 

Fredag aften serveres der kun vores Carverybuffet, derudover er det selvfølgelig muligt at tilkøbe dessert.

 

 

Spis så meget I kan, prisen i 2021kr. 275,- pr. pers.

Børn under 12 år ½ pris =  kr. 138,-

 

Desserter

 

3 slags ost

Serveret med sprødt brød & tilbehørkr. 85,00

Hvid chokolademousse

Serveret med friske hundbær & hindbær tuileskr. 85,00

3 slags sommerbær

Serveret med vaniljeis & mørk chokoladekr. 85,00

Koldskålssorbet

Serveret med hjemmelavede kammerjunkere & danske jordbærkr. 85,00

2 fyldte chokolader kr. 25,00

 

Husk at bestille bord på tlf: +45 55 77 47 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dog skal der tages forbehold for, at ved specielle arrangementer, julefrokoster o. lign. vil der ikke være Carveryaften - forhør dig i receptionen vedr. dette.