DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

Carveryaften

 Kl. 18.15-20.15

 

Hver fredag aften hele året har I mulighed for at nyde en lækker menu, bestående af:

1 koldrøget laksesnitte serveret ved bordet

Dernæst en lækker buffet bestående af højreb, farseret kalkun & whiskyglaseret skinke trancheret af vor kok,
kæmpe salatbar, 6 slags garniture, 4 slags kartofler & sauce champignon a la creme og sauce bordelaise.

 

Fredag aften serveres der kun vores Carverybuffet, derudover er det selvfølgelig muligt at tilkøbe dessert.

 

 

Spis så meget I kan.kr. 295,- pr. pers.

Børn under 12 år ½ pris =  kr. 138,-

 

Desserter

 

Bagt æble i smør & kanel

Serveret med is-cremekr. 135,00

Hotel Kirstine's efterårs blommetrifli

Serveret med vanilje creme & havregrynscrumble kr. 135,00


Pære Belle Helene
kr. 135,00

Serveret med vaniljeis med chokolade & chokoladesauce

 

3 små søde sagerkr. 45,00

 

Husk at bestille bord på tlf: +45 55 77 47 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dog skal der tages forbehold for, at ved specielle arrangementer, julefrokoster o. lign. vil der ikke være Carveryaften - forhør dig i receptionen vedr. dette.