DK | ENG | DE
deer

 

Månedens menu

Månedsmenuen serveres kun til aften, medmindre den er forudbestilt. 

 

 

Måneds menu September 2020 

Torskerillette

Serveret med agutk, hasselnøøder & sprødt rugbrød

 

Kryddermarineret oksemørbrad

Serveret med kål saute, bagte rødløg, grønkål, pommes røsti & sauce bordelaise

 

Brombær tærte

Serveret med vaniljeis

 

 

3 retterKr. 345,-

 

 

Mulighed for tilkøb af retter

Stuvede efterårs svampe

Serveret på sprødt brød & sprød seranoskinke

(Serveres som 2. ret)

 

Gammelknas

Serveret med blomme kompot & kiks

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu September 2020

Velkomst: 1 gl. Cremant D’Alsace, Brut

1 gl. Moselland Spâtlese Riesling

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire

1 gl. Milton Park, Shiraz

1 gl. Langhe Nebbiolo, Beni di Batasiolo, Piemonte

1 gl.Santovino Sommavite

 

 

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

 

Måneds menu Oktober 2020 

Rødbede rimmet laks

Serveret med peberrods mayonnaise, syltet fennikel, malt jord & frisesalat

 

Braiseret kalve spidsbryst/p>

Serveret med ærte francaise, sursød sauce & pommes fondant

 

Pære pocheret i blåbær saft, vendt i hasselnødder

Serveret med røget chokoladeis & hasselnøddetuilles

 

 

3 retterKr. 345,-

 

 

Mulighed for tilkøb af retter

Ristet blomkål

Serveret med svampe mayonnaise, grøn olie & ristede hasselnødder

(Serveres som 2. ret)

 

Gnalling

Serveret med figen kompot & sprødt paleo brød

(Serveres som 4. ret)

 

4 retterKr. 410,-

5 retterKr. 475,-

 

Vinmenu Oktober 2020

Velkomst:  1 gl. ”Cava” Mon Marcel Brut Gran Reserva

1 gl. Baux Blond, max Baux, Languedoc

1 gl. Trumpeter, Chardonnay, Mendoza

1 gl. Zinfandel, Wente vineyards, Beyer Ranch, Livermore

1 gl. Viña Tarapacá Reserva Cabernet Sauvignon

1 gl. Viña Tarapacá ”Late Harvest” Sauvignon

 

 

 

Priser

Velkomst & 3 glasKr. 295,-

Velkomst & 4 glasKr. 350,-

Velkomst & 5 glasKr. 440,-

I forbindelse med kroopholdKr. 395,-

 

 

 

 

 

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.