DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

Månedens menu

 

Månedens menu september 2022

Stegt rødtunge

Serveret med kantareller, sprøde ris-grene & citronskum    

 

Honningglaseret svinebryst

Serveret med confiteret porre, æble puré, Pommes anna &
sauce Calvados tilsmagt med æbler & timian

 

Kong Bars (ost fra Naturmælk)

Serveret med brombær-kompot & hjemmelavet knækbrød

 

Marinerede blommer i rom, kanel & brun farin

Serveret med iscreme & havregryns-crumble

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

   

Vinmenu september 2022

1 gl. Viña Tarapaca Chardonnay, Maipo Valley, Chile               

1 gl. Babich, Pinot Noir Marlborough

1 gl. Trumpeter, Malbech, Mendoza

1 gl. Nieport, Tawny, Portugal

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

Månedens menu oktober 2022

Smørpocheret torsk
Serveret med syltede sennepskorn, sprøde chips & sennepssauce  

 

Oksemedaljon

Serveret med variation af kål, pommes rösti & kraftig okse glace

 

Økologisk røget GauDan (ost fra Naturmælk)

Serveret med blommekompot & kiks

 

Kold gran marnier soufflé

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

Vinmenu oktober 2022

1 gl. Saumur Blanc, Alliance Loire, Loire             

1 gl. Copper Lane Premium Reserve, Cabernet Sauvignon

1 gl. Nieport Ruby

1 gl. Tarapaca Late Harvest, Chile






Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.