DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

Månedens menu

 

 

Månedens menu januar 2022

Torsk-Saltimbocca

Serveret med confiteret fennikel, fennikel crudité, syltet rosenpeber & sauce beurre blanc

 

Langtidstilberedt kalvespidsbryst

Serveret med bønne francaise, grillet gulerod, pommes duchesses & sur/sød sauce

 

Måneskær creme - en blåskimmelsost fra Arla Unika

Serveret på bladselleri med rugbrødscrumblé

 

Blommer i Madeira

Serveret med vaniljeis & mørk chokolade

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu januar 2022

1 gl. Vina Tarapaca, Chardonnay, Chile

1. gl. Wente, Zinfandel, Californien

1 gl. Fleurie, Christian Bernard, Frankrig

1 gl. Nieport Ruby reserva, Portugal

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

Månedens menu februar 2022

Kommer snarest......

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu februar 2022

1 gl.     

1 gl. 

1 gl. 

1 gl.

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

 

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.