DK | ENG | DE
deer

Restaurant

 

 

Månedens menu

 

 

Månedens menu september 2021

Ballotine af danske rødspætter med porreaske

Serveret med friteret kapers & en klaret fiskefond 

 

Honning glaseret svinebryst

Serveret med smør stegte porre, æble pure, pommes Anna & Sauce Calvados

 

Røget Vesterhavs ost

Serveret med Figen kompot fra lokal avler & hjemmelavet knækbrød

 

Chokolade dessert.

Chokoladekage med chokolademousse,

Chokolade grene, krystalliseret chokolade

& en lun havtornssauce 

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu September 2021

1 gl. Baux Blond, Languedoc                         

1 gl. Fleurie Christian Bernard

1 gl. Vina Tarapaca carmenere

1 gl. Santovino Sommavite

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

Månedens menu oktober 2021

 

Skindstegt kulmule

Serveret med hjemmesyltede rødbeder & syrnet fløde tilsmagt med sennep

 

 

Tournedos af oksemørbrad

Serveret med variation af kål, smørstegt polenta med krydderurter & portvins morkel sauce

 

 

Gratineret gedeost med honning

Serveret på smørstegt surdejsbrød

 

 

Romsyltede figner fra lokal avler

Serveret med hasselnøddeis & nøddekrokant

 

 

Pris for månedens menu

 

Vælg frit blandt de 4 retter

 

2 retter Kr. 385,-

3 retterKr. 435,-

4 retterKr. 498,-

  

 

 

Vinmenu oktober 2021

1 gl. Moselland Spâtlese Riesling                   

1 gl. Stony Creek, Shiraz

1 gl. Langhe Nebbiolo

1 gl. Josef Ardert Eiswein Riesling

 

 

Pris for vinmenu

 

2 glasKr. 199,-

3 glasKr. 295,-

4 glasKr. 350,-

 

 

 

På Hotel Kirstine laver vi al vor mad fra bunden, der kan derfor forekomme ventetid.