Hotelophold med underholdning

I samarbejde med Grønnegades kaserne
Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne.

Området der tidligere var hjemsted for byens Dragon- og garderhusarregiment, lægger nu hus til mange kulturelle tilbud, i lokaler der ligesom Hotel Kirstine, emmer af historie.

På stedets største scene i Ny Ridehus arrangerer Grønnegades Kaserne Kulturcenter hvert år mange koncerter, hvor genrerne er bredt repræsenteret. Musikprogrammet er et mix af nyt og gammelt, rock og pop.

Vi sørger for det hele
Når du booker ophold hos os, sørger vi for det hele;
Du skal blot pakke kufferten og drage mod Hotel Kirstine, så sørger vi for at billetterne ligger klar til jer ved tjek in, at bordet er reserveret i vor restaurant og at i blot skal tænke på at vende tilbage til Hotel Kirstine efter en god koncert og i dagen efter kan nyde en lækker morgenbuffet.


Et ophold med musik indeholder følgende:

  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg
  • Billetter til det valgte arrangement
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

Kalender

Aura

 20. September 2024 – Aura – Mirrorball of hope tour

Med sit fantastiske livehold er AURA tilbage på de danske scener. Med alle de store verdenshits som ‘Geronimo,’ ‘Song For Sophie,’ ‘In Love With The World’ og ny-klassikerene ”Mirrorball of Hope” og ‘Marry Me,’ indtager hun endnu engang rollen som ”Den store hitmager med den magiske stemme”.

I efteråret 2024 drager Aura ud på de danske og tyske landeveje med en kombination af hendes største hits, nye klassikere og en favnfuld helt nye sange…og en kæmpe Mirrorball of Hope.

Praktisk information

Unummererede siddepladser.

2 x 45 minutter.

Koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.675,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.810,-

Ruben Søltoft

 26. September 2024 – Ruben Søltoft – Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Ruben Søltoft er tilbage: I 2024 indtager han Danmark med komik i verdensklasse

Det var på tide! Ruben-fans og stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende og ekstremt ærlig karakter. Den klassiske stand up er stadig hans foretrukne felt, og det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i 2024 rammer de danske byer.

“Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!” Sådan siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Ca. 75 minutter.

Showet starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.825,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.885,-

Specialklassen

 10. Oktober 2024 – Specialklassen – Ta-Daa!

I en verden, der efterhånden er blevet så alvorlig, tung og dyster, vender Specialklassen nu tilbage med et helt nyt comedyshow. TA-DAAA!

Et show hvor paraderne er sænket, selvironien og satiren er i højsædet, og de krænkelsesparate er sat udenfor døren. Er det højpandet – næ! Men det er muligheden for at tage din mand/kone, ven/nemesis, kæledyr eller slave i hånden og komme lidt ud og få grinet godt og grundigt igennem.

For hvor meget glitter og Ta-daa er der egentlig tilbage i voksenlivet? Ikke alverden..

Så lad os få smidt noget konfetti ind i hverdagen, uden det hele skal være så alvorligt.

Det er Gatti, Leffe, og Ras som I kender dem – bare ældre og sjovere – TA-DAA!!

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Ca. 75 minutter.

Showet starter kl. 19.30, dørene åbnes kl. 18.30.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.815,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.880,-

Guns N' Roses Tribute

 11. Oktober 2024 – Guns N’ Roses Tribute

Europas bedste Guns N’ Roses -coverband!

I 2013 blev det danske hyldestband dannet. Guns N’ Roses Tribute består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.

Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.

Når Guns N’ Roses Tribute går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at vi virkelig elsker musikken! Guns N’ Roses Tribute giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.

Praktisk information

OBS! Dette er en stående koncert.

Ca. 110 minutter, uden pause.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.465,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.705,-

California Dreaming

 12. Oktober 2024 – California Dreaming – Musikken fra Laurel Canyon

Nogle af Danmarks bedste sangere og musikere tager dig med på en musikalske rejse tilbage til 1960’ernes solbeskinnede Californien med koncerten California Dreaming.

The Doors, The Eagles, The Monkees, Crosby, Stills, Nash & Young, Carole King og Joni Mitchell er nogle af de musikere, der i 1960’erne og 70’erne bosatte sig det pittoreske Laurel Canyon og skabte den helt særlige, drømmende californiske lyd, vi stadig elsker i dag.

Laurel Canyon var en kunstnerkoloni, hvor alle, selvom de boede i egne huse, kom og gik hos hinanden som en stor familie. Lyden af musik kunne høres overalt, både dag og nat. Tonerne, der fyldte luften mellem de blomstrende bjergskråninger, kunne være The Byrds, der øvede Mr. Tambourine Man, måske Frank Zappa, der holdt audition for håbefulde unge bands, eller et party i haven hos Mama Cass. Flere engelske musikere besøgte kollegerne i Laurel Canyon, når de havde mulighed for det, og var med til at sætte deres præg på lyden.

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Ca. 2 x 45 minutter med pause.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.905,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.925,-

Magtens Korridorer

 26. Oktober 2024 – Magtens Korridorer

Magtens Korridorer er endnu engang klar til at tage på landevejen, når de til efteråret 2024 turnérer Danmark tyndt, med besøg i hele 22 byer landet over. Som altid vil en Magtens Korridorer-koncert være et manifest over hele karrieren med mange af de store, klassiske sange – men der bliver osse plads til et par nye singler.

Magtens Korridorer har med deres dansksprogede rockmusik og ligefremme attituder forlængst etableret sig som en vigtig del af den danske musikscene. Med deres unikke liveoptrædener formår de at skabe stemning, invitere alle til fest og skabe et frirum fra hverdagens trivialiteter. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden, med overvejende sandsynlighed, er kommet for at blive!

Praktisk information

OBS! Dette er en stående koncert.

Ca. 120 minutter med opvarmningsband.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.925,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.935,-

Rikke Thomsen

 1. November 2024 – Rikke Thomsen – Makværk Tour

Med 2021 udgivelsen ”OPLAND” fik Rikke Thomsen startet en hel bevægelse i det sønderjyske. En bevægelse, som sikkert og roligt har sat sig som ringe i vandet, som et melankolsk sønderjysk ekko fra Gedser til Skagen, fra Esbjerg til København.

 Med sit episke og lyriske udgangspunkt, i landsbyen Blans i Sønderjylland, udfoldede Rikke Thomsen på ”OPLAND” en verden af 80’er nostalgisk realisme, afmagt og savn for os. Altid med respekt for emnet, og for sig selv som hovedperson. Alle som har hørt sangene fra det fremragende 1. album, er betagede af historierne i ”Vausen”, ”Ballebrovej nr. 2” og ”Hunge Hjerte”.

 Stemningen er fortættet og dialekten uomtvistelig, og alligevel bliver man som tilskuer draget ind i Rikke Thomsens univers med et smil på læben og en selvfølgelighed, som er påfaldende. Rikkes univers er yderst nærværende og ærligt, og man er, som tilskuer til koncerterne eller lytter af musikken, ikke i tvivl om oprigtigheden bag ordene.

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.745,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.845,-

Fætters

 2. November 2024 – Fætters – Musikalske røverhistorier på højniveau

De vestjyske aner fornægter sig aldrig, og hvorfor sku’ de også det. De har for længst slået deres navn fast på de danske spillesteder og i radioen, og det fortsætter de med. I en under- og velspillet stil, hvor du må kigge forgæves efter nogen, der minder om … Fætters.

Ja, de ER fætre eller grandfætre – bandet, der startede med at spille på et par værtshuse, lod sangskrivningen gå sin gang og med frisk, vestjysk luft under vingerne charmerer mere end bare hjemegnen. Med stoltheden over et ophav, fortællinger om selv samme, ro og en tryghed i at vide, hvor man kommer fra. Tilsat en snert Hausgaard og et skvæt Allan Olsen. Og så alligevel helt sig selv.

Praktisk information

OBS! Ståpladser og meget få unummererede siddepladser – først til mølle.

2 x 40 minutter.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.525,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.735,-

Skibet er ladet med Pelle

 14. November 2024 – Skibet er ladet med Pelle 

Da Trine Gadeberg i 2022 for første gang tog sin elskelige karakter og internetfænomen, Pelle på fem og et halvt år, ud på landevejen med showet – Verden ifølge Pelle – ja der sikrede over 28.000 mennesker sig en billet.

Det nye one-woman show har fået den maritime titel – Skibet er ladet med Pelle.

Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sige igennem underholdning på skibet der aldrig sover.

Velkommen om bord og du skal selvfølgelig slippe for et – Kom bar’do’! så hvad med et – Kom an’do!?

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Showet starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.865,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.905,-

Pink Floyd Project

 15. November 2024 – Pink Floyd Project – Wish you were here 

Pink Floyd Project genopfører legendariske “Wish You Were Here” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette albums 50 års jubilæum skal fejres i 2024-25 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 20 år på landevejene i ind- og udland.

“Wish You Were Here” udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder.

Praktisk information

OBS! Ståpladser og få unummererede siddepladser – først til mølle.

2 x 70 minutter med pause.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.815,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.880,-

Jacob Dinesen

 16. November 2024 – Jacob Dinesen  

Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med, når han tager på tour. Han har nemlig brugt det seneste år på at forny og udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere, heriblandt Kasper Falkenberg og Mattis Jacobsen.

Med mere end 45.000 solgte album, 36 millioner streams og den ene store turné efter den anden, har Jacob Dinesen taget den alt andet end med ro siden gennembruddet i 2016. Og med udsolgte koncerter og album på vej, er der stadig fart på i 2024, men perspektivet er nyt hos den 27-årige sangskriver.

Praktisk information

OBS! Stående koncert.

Ca. 75 minutter.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.885,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.915,-

Milling & Molbech

 23. November 2024 – Milling & Molbech – Prince  

Historien bag musikken du elsker

Først var temaet Earth Wind & Fire, så blev det George Michaels tur efterfulgt af Phil Collins. Og nu mine damer og herrer, er tiden kommet til et Milling & Molbech show med fantastiske Prince som hovednavn. Vi kalder det Milling & Molbech // Prince 2024.

Sublimt bakket op af Jan Glæsels kæmpeband, Rumors Corner, undersøger d’herrer Henrik Milling og Nicolaj Molbech, på deres legendarisk grundige måde, historien bag popikonet Prince Rogers Nelson, som blev født i Minneapolis, Minnesota den 7. juni 1958 og døde 21. april 2016 blot 58 år gammel.

Det bliver en aften i funk og poppens tegn med en af musikhistoriens mest dragende artister. Prince levede et liv i overhalingsbanen og der er ikke grænser for, hvor mange spændende anekdoter og pudsige vinkler publikum bliver udsat for denne aften, når Milling & Molbech med kyndig hånd guider os igennem historien. Men vigtigst af alt så bliver det en festaften med fokus på de mange fantastiske sange, som Prince efterlod sig.

Showet er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

2 x 45 minutter med pause.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.905,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.925,-

Dodo & the Dodos

 29. November 2024 – Dodo & the Dodos  – 45års jubilæumstour

I sommeren 2024 kan Dodo & The Dodo’s fejre deres svimlende lange 45 års musikalske venskab. Mens sommeren var på sit højeste, og radioen spillede Gloria Gaynors – ”I Will Survive” og TOTO’s – ”Hold The Line”, barslede de 16-17 årige skolevenner og musikkammerater, som senere skulle komme til at hedde Dodo & The Dodo’s, med egne numre i en kælder nord for København. Sidenhen udgav bandet et hav af hits, og blev i slut 80’erne det absolut største og mest eftertragtede band i Danmark. Resten er historie.

I 2024 tager Dodo & The Dodo’s derfor på en eksklusiv jubilæumstour. Med sig bringer de en kæmpe skærmproduktion og et band langt ud over det sædvanlige. Det er planen at lave visuelle tilbagekig på de foregående 45 år, samtidigt med der holdes et jubilæumsbrag uden sidestykke.

Praktisk information

OBS! Stående koncert.

2 x 45 minutter med pause.

Koncerten starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.00.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.845,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.895,-

Michael Falch

18. Januar 2025 – Michael Falch – poetisk triotur + support Gabriel Jacobsen

I 2025 drager han ud til landets bedste kulturhuse og teatre i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album – og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop.

Support på turen bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

I 2025 vil Michael Falch, i en filmisk, atmosfærefyldt sound i selskab med to prægtige musikere, tage sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med rundt i landet – med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Praktisk information

Nummererede siddepladser.

Koncerten starter kl. 19.30, dørene åbnes kl. 18.30.

Pris for 2 personer i dobbelt værelse kr. 2.945,-

Pris for 1 person i enkelt værelse kr. 1.945,-

Opgradering af værelset

Superior værelser

Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Superior værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre. Disse værelser ligger i vores nyopførte anneks, hvor der er elevator adgang.

Prisen er kun kr. 100,- ekstra pr. værelse pr. nat


Luksus værelser
Ønsker I at opgradere jeres værelse til et af vores Luksus værelser kan det selvfølgelig lade sig gøre. Her vil I få enten en lille altan eller en lille terrasse.

Prisen er kun kr. 200,- ekstra pr. værelse pr. nat


Deluxe værelser
Ønsker I i stedet at opgradere til vores DeLux værelser er det selvfølgelig også muligt. Her får I et noget større værelse, samt en stor altan på 1. sal med smuk udsigt til den fritlagte Suså og grønne arealer. 

Prisen er kun kr. 350,- ekstra pr. værelse pr. nat.

Praktiske informationer

Restauranten
Vores restaurant er lukket for middag alle søndage og helligdage.
Det er derfor ikke muligt at booke ophold med middag inklusiv, på eller henover, disse dage.


Hotellet

Vi gør opmærksom på at der ikke forefindes aircondition på vores værelser, og at
Hotel Kirstine er et “festhotel”, hvor der kan forekomme larm, primært i weekenderne. 

Hotel Kirstine tillader desværre ikke hunde på hotellet.


Ophold
Priserne er variable alt efter hvilken dato og arrangement opholdet er med

 

Check-in fra kl. 14.00

Check ud senest kl. 11.00

Se vores andre opholdspakker

Se vores forskellige ophold og find det der passer lige præcis til jeres behov

GOLFOPHOLD næstved
Fra Kr. 1.713,-
Sleeps 2, Queen Bed

Golfophold

Ta’ vennerne med til et spil golf på nogle af Sydsjællands bedste golfbaner.

kro i næstved
Fra Kr. 1.397,-
Sleeps 2, Queen Bed

Kroophold

Velkommen til kroophold på Hotel Kirstine, vi gør alt for, at I føler jer forkælet fra start til slut.

kro i næstved
Fra Kr. 1.116,-
Sleeps 2, Queen Bed

Middag & Slotsbesøg

Oplev Gavnø Slot med dem du holder af. Vi sørger for middag, billetter, overnatning og morgenmad.

Skovtårnet i Gisselfelds skove
Fra Kr. 1.236,-
Sleeps 2, Queen Bed

Skovtårnsophold

Ta’ familien med til en oplevelse i absolut særklasse og besøg Danmarks Skovtårn i 135 meters højde.

Wellness næstved
Fra Kr. 1.249,-
Sleeps 2, Queen Bed

Wellnessophold

Vi byder jer på ultimativ forkælelse med et wellness ophold i vores nybygget luksus wellness afdeling.

Fra Kr. 2.237,-
Sleeps 2, Queen Bed

Cykelophold

Ta’ familien med på cykelferie i Næstved og oplev camp adventure.

jul næstved
Fra Kr. 1.178,-
Sleeps 2, Queen Bed

Julehygge ophold

Nyd et hotelophold fyldt med hyggelig julestemning og dejlig julemad.

pool næstved
Fra Kr. 1.178,-
Sleeps 2, Queen Bed

Sommerophold

Vi har samlet de bedste og mest uforglemmelige sommeroplevelser i Næstved og omegn. Vi har kombineret oplevelserne med et ophold på Hotel Kirstine, så i kan få den bedst mulige sommeroplevelse, i forkælelse og ro.

ferie for 2 næstved
Fra Kr. 3.330,-
Sleeps 2, Queen Bed

Miniferie for 2

Nyd en miniferie for 2 personer på Hotel Kirstine i Næstved.

vinter næstved
Fra Kr. 3.900,-
Sleeps 2, Queen Bed

Vinterferie for 2

Tag på 3 dages vinterferieophold for 2 i skønne Næstved på Hotel Kirstine.

underholdning næstved
Fra Kr. 1.825,-
Sleeps 2, Queen Bed

Hotelophold med underholdning

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne, hvor vi invitere til underholdning som en del af jeres ophold.

Hästens seng hotel kirstine
Fra Kr. 3.330,-
Sleeps 2, Queen Bed

Ophold med halvpension

Nyd et ophold med morgenmad og 3-retters middag på Hotel Kirstine.

underholdning næstved
Fra Kr. 2.685,-
Sleeps 2, Queen Bed

Sebastian Band ophold

Kun 7 minutters gang fra Hotel Kirstine, ligger Sydsjællands største kulturcenter, Grønnegades kaserne, hvor vi invitere til underholdning som en del af jeres ophold.