DK | ENG | DE
deer

Kurser og møder

 

Skal du have de rigtige rammer til at sikre, at din virksomheds kursus eller dagmøde bliver en succes? Så er du kommet til det rigtige sted.

 

Hotel Kirstine råder over 6 kursuslokaler, og de fine lokaler imødekommer mange forskellige behov. Vi kan være værter for kurser, konferencer og møder fra 2 - 150 kursister. 

 

De rigtige konference- og mødelokaler

 

Trykkeriet er seneste udvidelse af vores lokaler til kursus og konferencer. Lokalet rummer plads til 150 personer, og mulighederne er mange. Vi har stor erfaring indenfor planlægning af arrangementer, og uanset om du planlægger en større konference eller et mindre kursus, så kan du trygt stole på Hotel Kirstine som arrangør.

 

Hos Hotel Kirstine råder vi over av-udstyr i alle lokaler. Vi tilbyder trådløs ADSL i alle vores kursus- og konferencelokaler, ligesom der er adgang på alle vores værelser.

I samtlige af vores arrangementer er lærred, projektor, flipover, whiteboard, lokaleleje, blokke, kuglepenne, isvand og bolsjer inkluderet i prisen. Vi har desuden mulighed for privat parkering både foran og bagved hotellet


Vi hjælper med dit kursus eller møde

 

Står du og skal arrangere enten en større konference, et vigtigt kursus eller et mindre møde, og ved du ikke, hvor du skal begynde, så tag fat i os. Vi har arrangeret hundredevis af succesfulde kursus og møder, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at få stablet en god dag på benene. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig til den rigtige løsning.

 

Ønsker du at vide mere, om mulighederne hos os og/eller priser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 55 77 47 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!